- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dove saÇlarındakİ uzama Çok fazla gÖze Çarpmıyor ama gerÇekten parlak ve canlı duruyor bu karıŞımlar saÇları canlandırıyor galİba kontes İn saÇıda canlı duruyordu
arkadaŞlar sarımsaklı sampuanı hemen yıkıyıp duruluyormusunuz yoksa bİraz bekletİyor musunuz
Kontes harika saçların canım aman nazar değmesin
maşayı kendin mi yapıyorsun tatlım,çok yakışmış gerçekten.
sinamekili karışm 5-6 saat kalsın kuşum.sarımsaklı şampuan ile 1 kez yıkasan yeterli.onu da 3-5 dk bekletirsinBen şimdi şampuanı ve sinemakiyi aldırıyorum kızlar.Saçlarımı yıkadıktan sonra bu karışımı yaparım fakat tam olara ne kadar bekleteceğim saçımda?Ve de sarımsaklı şampuanla kaç kez yıkayayım banyoda saçlarımı,1 mi 2 mi?
kesinlikle daha bakımlı ,capcanlı olmuşlar.uzaman da var.çok süperrzemuszemus
benim kontess kadar uzamam olmadı malesef. zaten saçım çok çok yavaş uzardı normalde. 5 CM civarı bir uzamam ve daha sağlıklı saçlarım oldu..
en azından bana öyle geliyolar :))
Dove saÇlarındakİ uzama Çok fazla gÖze Çarpmıyor ama gerÇekten parlak ve canlı duruyor bu karıŞımlar saÇları canlandırıyor galİba kontes İn saÇıda canlı duruyordu
arkadaŞlar sarımsaklı sampuanı hemen yıkıyıp duruluyormusunuz yoksa bİraz bekletİyor musunuz
saol cnm bnm :kedi: braun ec1 marka maşa var bende.çok memnunum.kesinlikle tavsiye ederim canmkontes canım bende saç maşası almak istiyrum. sen hangisini kullanıyrsun. buklelerin çok güzel görünüyordelikafadulden
saol bebemmm :kedi:kontescim buklelerine bayıldım saç rengine de..maşallah sanaaa
ben hiç kestrmedim hatta adını da ilk defa duyuyorum.ne faydası varmış ki acep bilmiyorumkismilesaçlarını sıcak makasla kestiren var mı ince telli saçlar için öneriyorlarda
kestrimişken öyle kestrym diorm elacm resmlerini bekliorm cnm =)
kontesciğim seni buralarda bulduğuma çok sevindim buraya uğramıyordum ne zamandır böyle bir topic açtığından haberim yoktu neyse seni bulduğum için çok mutluyum
bende cuma günü 3. yü yapıcam canlar
ilk yaptığımda ertesi gün kestirdiğim için pek fark edememiştim ama 2. yaptığımda ölçtüm veeeeeeee 1 cm uzamışşş çok mutlu oldum
ayrıca organicum şampuan aldım dün yıkadım ve sonuç inanılmazdııııı saçlarım parladı ve daha canlı oldu birkaç kişide gerçekten parladığını söylediler.
bu kür sayesinde ve şampuanla inşallah bende upuzun saçlara sahip olurum
hadi kendinize iyi bakın kızlaaaaaaaarrrr
ilk resimle ikinci arasında 20 santimden fazla var..çok önce çekilmiş gibi duruyor ilk resim..
hmm anladım..
saçları arap sabunuyla yıkamak çok faydalıymış.