Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sampuanima rende sarmisak koydum bende..biraz sertlestirdi sacimi..diger kurude tr gidince yapacam..

ben bugun baslıcamda bişey sormak istiyorum sinemakiyi kaynatıp süzüyor muyuz? süzdükten sonra badem yagı ve bemiks ampul mü katıyoruz bütün malzemeleri aldım da bi sorıyım dedim

tşkler.. başlıyorum hem sarımsaklı şampuana hemde sinemakili küre.. ilerleyen zamanlarda görüşlerimi yazarım..

kkontess bu 2.resimdeki saç rengine bayıldımmm yaa ne renk cnm o çok güzelopuyorumnanaktan Ayrıca saçlarının uzunluğuda mükemmel bende öyle istiyorum ama maalesef çıtçıt kullanıyorum:çok üzgünüm: inş. benimde öyle uzar bende bu uygulamayı yapıyorum.

saol hayatım ama ismini bilmiyorum.thalia nın bi fotosu ile gittim kuaförüme,o da bunu yaptı bana kaydirigubbakcemile3

saol hayatım ama ismini bilmiyorum.thalia nın bi fotosu ile gittim kuaförüme,o da bunu yaptı bana kaydirigubbakcemile3

ayy canım bayıldım valla bidahaki gittiğine sorsana bu rengin ismine ne diyolarmış diye çok makbule geçer valla tam hayalimdeki renkkopuyorumnanaktan

dove sen neyle yıkadın saçlarını?şampuan kullanmıyorum demişsin ya...bi arkadaşım kuaförlüğe gidiyordu eğitime..o başladığı zamanlarda demişti ben sadece sabun kullanıyorum çünkü şamppuan yararlı olanlarıda alıyor die...bilmiyorum fisfisfis :sm_confused:

canım ben saçımı Papatya özlü zeytinyağı sabunu ile güzelce yıkıyorum. (papatya saçın hızlı uzamasında etkiliymiş, köklerin aktivitesini hızlandırıyormuş)
sonra sertleşiyor tabi sabuna alışık olmadığı için. bu defa diplerini değil SADECE SAÇ BOYUNU yani uçlarını GLISS (sarı olan) Oil Nutritive ile yıkıyorum 1 defa sositososito

kkontess saclarına bayıldım canım bende bugun bu karısımı yaptım suan saclarımda hatta
insallah işe yarar

saolasın hayatım.haftada 1 kere yeterli.vitaminin çoğu saç döker.ayrıca sinameki bir süre sonra tembellik yaptığından 'hızlı uzamak' = 'yerinde saymak' eylemine dönüşebilir.her şeyin çoğu zararzemuszemus

dogru diuosun canımcım çok kullanım da tembellik yaptıgını bende duydum..ozaman napıyoruz haftada 1 yapıyoruz ve sabrediyoruz
canım saçla ilgili en güzel paylaşım bu olsa gerek
ellerine emegine saglık dadlum benimaklinialirimsmile

X