Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugun baslıcamda bişey sormak istiyorum sinemakiyi kaynatıp süzüyor muyuz? süzdükten sonra badem yagı ve bemiks ampul mü katıyoruz bütün malzemeleri aldım da bi sorıyım dedim
kkontess bu 2.resimdeki saç rengine bayıldımmm yaa ne renk cnm o çok güzelopuyorumnanaktan Ayrıca saçlarının uzunluğuda mükemmel bende öyle istiyorum ama maalesef çıtçıt kullanıyorum:çok üzgünüm: inş. benimde öyle uzar bende bu uygulamayı yapıyorum.
arkadaslar sinemaki'nin ingilizcesini bilen var mi?
saol hayatım ama ismini bilmiyorum.thalia nın bi fotosu ile gittim kuaförüme,o da bunu yaptı bana kaydirigubbakcemile3
tmm cnm sorarım kaydirigubbakcemile3ayy canım bayıldım valla bidahaki gittiğine sorsana bu rengin ismine ne diyolarmış diye çok makbule geçer valla tam hayalimdeki renkkopuyorumnanaktan
dove sen neyle yıkadın saçlarını?şampuan kullanmıyorum demişsin ya...bi arkadaşım kuaförlüğe gidiyordu eğitime..o başladığı zamanlarda demişti ben sadece sabun kullanıyorum çünkü şamppuan yararlı olanlarıda alıyor die...bilmiyorum fisfisfis :sm_confused:
arkadaslar sinemaki'nin ingilizcesini bilen var mi?
tmm cnm sorarım kaydirigubbakcemile3
senna canım
teşekkürler kuşum :kedi: inşallah faydasını görürsün sen de opuyorumnanaktankkontess saclarına bayıldım canım bende bugun bu karısımı yaptım suan saclarımda hatta
insallah işe yarar
5 tane var bi kutuda, her uygulamada 1 tane kırıyorsun. 5 hafta gidiyor
canım içinde badem yağı ve b vitamini olduğu için haftada bir yeterli bence. çünkü yağ dengesini bozabilir ve aşırı vitamin iyi gelmez diye düşünüyorum..
saolasın hayatım.haftada 1 kere yeterli.vitaminin çoğu saç döker.ayrıca sinameki bir süre sonra tembellik yaptığından 'hızlı uzamak' = 'yerinde saymak' eylemine dönüşebilir.her şeyin çoğu zararzemuszemus