Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

başka çözümü yok zaten kuşum.çünkü böyle gezmekten çok bunaldın ben öyle anladım seni.az cesaret ile çöz bu durumu derim :teselli:

evet kuzum ya çok sıkıldım artık inan saçlarım tülerik tülerik geziyorum saç gibi değil ya belki ben abartıyorum ama nişanlım bile uzun saç sevdiği halde aşkım saçlarını kestirsene demeye başladı...:çok üzgünüm:

evet kuzum ya çok sıkıldım artık inan saçlarım tülerik tülerik geziyorum saç gibi değil ya belki ben abartıyorum ama nişanlım bile uzun saç sevdiği halde aşkım saçlarını kestirsene demeye başladı...:çok üzgünüm:
sen en iyisi dediğim gbi yap cnm.yaza kadr iice uzar,kestirirsin sen de o uçları.oh misss olursunsositososito

Merhaba kızlarrr aklinialirimsmile
Bugün bemix alamayınca bepantenle yaptım maskeyi
Ama yarın alıcam bemiximi sürücem kafama sempatiksalakcinni

Tabi bi hafta sonra yapiciyimmm ve düzenli kullaniciyimmm bayanssulusmile

jeliyy saçında farkedilir bi uzama var tatlımmm olumunekankayizsmile

Merhaba kızlarrr aklinialirimsmile
Bugün bemix alamayınca bepantenle yaptım maskeyi
Ama yarın alıcam bemiximi sürücem kafama sempatiksalakcinni

Tabi bi hafta sonra yapiciyimmm ve düzenli kullaniciyimmm bayanssulusmile

mrb kuşuma.s. e hadi gazan mübarek olsun kaydirigubbakcemile3:nazar:

kkontess röflemi yaptrımıştım ya 10 gün oldu ancak
diplerim çıktı 1 cm e yaklaşıyor kuşumsositososito

canım ben düzensiz kullanmıştım şimdi düzenli kullanmaya başladım.şimdi yine baktımda 2 ayda benim saçım için çok bile ayda 1 cm uzayan saçtan pek bi beklentimde yok ztn:KK43:

deydey'ciğime ithafen : ' mağlubiyet son derece motive edicidir.çünkü dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz...'

deydey'ciğime ithafen : ' mağlubiyet son derece motive edicidir.çünkü dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz...'

:kedi::kedi:
bebemm sağolopuyorumnanaktan
kesinlikle doğru
vurduğum dibin ötesi yok
ve bu hırsla tavan yapmama az kaldı kuşumaklinialirimsmile

X