Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet kuzum ya çok sıkıldım artık inan saçlarım tülerik tülerik geziyorum saç gibi değil ya belki ben abartıyorum ama nişanlım bile uzun saç sevdiği halde aşkım saçlarını kestirsene demeye başladı...:çok üzgünüm:

canım geçen sene benim de öyleydi..artık herkes demeye başlamıştı nie böyle boya saçlarını demeye..sinirlerim bozuluyodu :KK43: ...10-15 cm çıkmıştı diplerden...gittim aldım boyayı baştan aşağı boyadım...bikaç ay sonra bi daha yaptım..tabi çok yakın aralıkklarla yapma boya yakar filan ....1-2 ay sonra akmaya başlıyo tekrar yaptım o zaman..uçlar sarı sarı olmaya başladığında..1 senedir 3 kere filan boyadım galiba ..1-- 2 kere de kestirdim sadece ..(kuaförler beni hiç sevmezler bu nedenle kaydirigubbakcemile3 ).şimdi iyi..uçlar açılmadı daha 1 ay oldu boyayalı...ama yarı yarıya yapman konusunda emin değilim..biliyosun renkler tutmazsa o da hoş durmaz...tutturabilirsen yap.. opuyorumnanaktan

Kızlar ben de bugün şampuan alayım diyorum ama şöyle bir şey var.
Sadece sarmsaklı şampuan kullansak olmaz mı,illa o diğer karışımı yapmak zorunda mıyız?
Evde bepanten ampul ve badem yağı var ama sinemaki yok.eğer şartsa onu da alayım.

canım sinameki zaten asıl önemli anladığım kadarıyla..ben düz aldım 1 lira bir paketi..8-9 hafta gider gibi zaten yeter yani..

Kızlar ben de bugün şampuan alayım diyorum ama şöyle bir şey var.
Sadece sarmsaklı şampuan kullansak olmaz mı,illa o diğer karışımı yapmak zorunda mıyız?
Evde bepanten ampul ve badem yağı var ama sinemaki yok.eğer şartsa onu da alayım.

ben ilk önce sarımsaklı şampuan kullanmaya başlamıştım daha öncede arkadaşlara söylemişteim gürleştirme konusunda cok iyi etkisini gördüğüm gibi uzama konusundada güzel sonuçlar elde etmiştim özellikle ilk kullanmaya başladığım zamanlarda cok sık yıkıyordum hemen fark edilmişti uzunluğu

kızlar birde şunu söylemek istiyorum
ben sarımsaklı şampuanı kafamda dakikalarca bekletmiyorum
sadece diplerimi iyice masaj yapıyorum zaten diplere yi yediriyim derken kaptırıyorum 2 dk filan geçiyor arada bazen okadar bile beklemiyorum bazen oyalanayırm 3 dk bile bekliyor yani o anki durumuma bağlı
daha öncede çok araştırmıştım zaten öyle çok bekletmeyede gerek yokmuş arkadaşlar belki bekleme konusunda zor gelenler varsa haberiniz olazemuszemusopuyorumnanaktan

kontesscim öncelikle çok güzel paylaşım olmuş canım teşekkürlerŞeniz
benim saçlarım çok gürdür ama nedense hiç uzamıyor bu aralar yada bana öyle geliyor ve çok kurudu saçlarım boyadan dolayı :gitme:
ben bu sinameki kürünü denicem bugün
sarımsaklı şampuanı yapmiyim diyorum
bide onu yparsam saçlar nereden çıkcagını şaşırcak mazalahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorum şu sinamekiyi haftada 2 yada 3 yapsam olurmu kiCADIARZU
sabredemiyorumda hemen uzasın istiyorumsengözlerimebaksanab

benim saçlarım çok gürdür ama nedense hiç uzamıyor bu aralar yada bana öyle geliyor ve çok kurudu saçlarım boyadan dolayı :gitme:
bide onu yparsam saçlar nereden çıkcagını şaşırcak mazalahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım içinde badem yağı ve b vitamini olduğu için haftada bir yeterli bence. çünkü yağ dengesini bozabilir ve aşırı vitamin iyi gelmez diye düşünüyorum..

kontes cim önceLLikLe mükemmeL oLmuş yaa
tebRik ediyoRum sni :-):-)
ama şu bemix olayını anlamadım
bemix ne kadar bişi yani hem fiyat olarak hemde çokluk olarak
yani bi tane bemix 1 ay filan mı gidiyor yoksa
küçük tüplerde olup her yapamya bi tane mi kırıyoruz?
anlatamadım sanırım :s

bugün 2 kişiyi başlattım bu küre :)) tarif dağıtıyorum durmadan. saçtan çok anlarmışım gibi bana soruyolar :p
saçların bakımlı ve sağlıklı duruyor dedi kaç kişi. ben de çok çok çok mutlu oldum!

ben de sarımsaklıya başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum. çünkü 2 aydır saçımı şampuanla yıkaMIyorum ve çok daha memnunum. acaba nasıl yapabilirim ya :KK43: Dalin şampuanın içine koysam olur mu ki? o daha zararsız diğer şampuanlara göre...

5 tane var bi kutuda, her uygulamada 1 tane kırıyorsun. 5 hafta gidiyor

dove sen neyle yıkadın saçlarını?şampuan kullanmıyorum demişsin ya...bi arkadaşım kuaförlüğe gidiyordu eğitime..o başladığı zamanlarda demişti ben sadece sabun kullanıyorum çünkü şamppuan yararlı olanlarıda alıyor die...bilmiyorum fisfisfis :sm_confused:

saolasın hayatım.haftada 1 kere yeterli.vitaminin çoğu saç döker.ayrıca sinameki bir süre sonra tembellik yaptığından 'hızlı uzamak' = 'yerinde saymak' eylemine dönüşebilir.her şeyin çoğu zararzemuszemus

merci canım opuyorumnanaktan bemiks eczanelerde satılan bir b vitamini.1kutu 4tl.kutuda 5 minik şişe var.her karışıma 1şişe ekliyorsun.5hafta yetiyor yani

kkontess bu 2.resimdeki saç rengine bayıldımmm yaa ne renk cnm o çok güzelopuyorumnanaktan Ayrıca saçlarının uzunluğuda mükemmel bende öyle istiyorum ama maalesef çıtçıt kullanıyorum:çok üzgünüm: inş. benimde öyle uzar bende bu uygulamayı yapıyorum.

X