- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi humanbeings
-
- #2.241
Helal olsun canım,sende helal et çok yorduk seni,takip etmeyen bilemez, Allah razı olsunKızlar maalesef grubu devam ettiremiyorum. Hakka girmek, sizi bekletmek, yanıtsız bırakmak istemiyorum ancak şu sıralar bu foruma girecek vakit bulamıyorum. Devam ettirecek bir arkadaşımız varsa kaldığımız yerden devam ettirebilir. Ben de ara ara uğrar bakarım inşallahbendeki son haliyle 20 hatim dualarıyla birlikte tamamlandı. 21. Hatimden 10, 18 ve 21;
22.haftadan ise 6, 11, 15, 16,17, 22 ve 30 boşta. Buna göre devam etmek isteyenlerle devam ettirebilirsiniz. Hakkınızı helal edin lütfen, dualarınızda beni de unutmayın. Duaya çok ihtiyacım var
23. Hatim dağıtıldı mı canım20,21,22 ve 23.cü hatimleri tamamlayıp bir durum değerlendirmesi yapalım arkadaşlar
Selamunaleyküm Kur'an dostları
Defterin kalemin gözünü seveyimliste yapmaya çalıştım,telefonda zor oluyor.4 aralıka kadar olan hatimi tamamlamayanlar var (listede okundu yazmayanlar)yarına kadar bitirelim inşallah ( bende dahil).ve yeni hatime geçelim 18 aralığa kadar bitirelim isminizin karşısında okuyacağınız cüzler yazıyor.Allah başlamak ve tamamlamak nasip etsin
Eki Görüntüle 2733559
Merhaba. Çıkan arkadaşlarımız var sanırım. Sizide ekleyebiliriz.Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak isterim eğer açıhığınız varsa benı de alır mısnzz, düzenli olarak bildirim yaparım şimdiden Allah razı olsun
4 Aralıka kadar olanı bitirip bildirdim. Hatta sonraki cüzleri de okudum ama henüz liste olmadığı için bildirmedim.
Arkadaşım bende yardımcı olmak isterim sanırım bu 23. Hatim değil mi etiketledim.Selamunaleyküm Kur'an dostları
Defterin kalemin gözünü seveyimliste yapmaya çalıştım,telefonda zor oluyor.4 aralıka kadar olan hatimi tamamlamayanlar var (listede okundu yazmayanlar)yarına kadar bitirelim inşallah ( bende dahil).ve yeni hatime geçelim 18 aralığa kadar bitirelim isminizin karşısında okuyacağınız cüzler yazıyor.Allah başlamak ve tamamlamak nasip etsin
Eki Görüntüle 2733559
30.cüze kadar okudum ben son bikaç cüzü toplu bildirim olarak
23. Cüz etiketlenmediği için haberimiz olsun diye etiketledim. Humanbeings bir süre ilgilenemeyecekmiş canım.30.cüze kadar okudum ben son bikaç cüzü toplu bildirim olarakhumanbeings e bildirmiştim ama bir karışıklık mı oldu ben mi bişeyi kaçırdım acaba
22 .hatim için 16.cüzü ,23.hatim için 17.cüzü okurmusun canımTamam haber bekliyorum humanbeings:)
Etiketliyemiycem canım foto atmıştım 14.cüz senin23. Hatim dağıtıldı mı canım
Tamam canım 23.cüzdede 1.cüz ve 4.cüz senin22. Hatim eksikleri.
polokey2244 11. Cüz
Rbcl 15.cüz
E Ebruazra 17. Cüz
Bunun dışında 6, 16, 22, 30. Cüzler boşta almak isteyen lutfen etiketleyip alsın. 22. Hatimin tamamlanması için.
30. Cüzü ben aldım.
Kalanlar 6-16-22
Ronron77
Sorun yok canım30.cüze kadar okudum ben son bikaç cüzü toplu bildirim olarakhumanbeings e bildirmiştim ama bir karışıklık mı oldu ben mi bişeyi kaçırdım acaba
Canım hala katılmak istiyorsan 22.hatimin 15.cüzünü ve 23.hatimin 16.cüzünü sana verelimMerhaba arkadaşlar aranıza katılmak isterim eğer açıhığınız varsa benı de alır mısnzz, düzenli olarak bildirim yaparım şimdiden Allah razı olsun
21. Cüzün eksiklerini de yazın siz. 22. Cüzün eksiklerini yazıp ekledim ben.İyi geceler,etiket olmayınca takip zor oluyor galiba, liste lerde eksikler çok fazla olduğu için işin içinden çıkamadım. Yarım hatimleri tamamlayalım bide sorularınıza cevap veriyim diye alıntılıyorum.
22 .hatim için 16.cüzü ,23.hatim için 17.cüzü okurmusun canım
Etiketliyemiycem canım foto atmıştım 14.cüz senin
Tamam canım 23.cüzdede 1.cüz ve 4.cüz senin
Sorun yok canım
İlgili kişileri etiketledim,sağol canım. El birliğiyle hallederiz umarım21. Cüzün eksiklerini de yazın siz. 22. Cüzün eksiklerini yazıp ekledim ben.
Ben ayarlarım
Bi tanesinBen ayarlarım
Ben temizlenince okuyacagm inşallah birkaç güne23.Hatim Listesi/04. 18 Aralık
@morkagit 1.cüz
mimiraculum 2.cüz
Mehfam 3.cüz
@morkagit 4.cüz
Polo33 5.cüz
H M 6.cüz
S Sabr-Sukur-Dua 7.cüz
@terliksu yenge 8.cüz
F feyza 2007 9.cüz
BettyRuble 10.cüz
kavs-i kuzah 11.cüz
polokey2244 12.cüz
Mehfam 13.cüz
Calypso95 14.cüz
ucukgenclik 15.cüz
Queen 16.cüz
A Asel Erva 17.cüz
E Ebruazra 18.cüz
M M_atruska 19.cüz
terliksuu 20.cüz
S sibellcim 21.cüz
kavs-i kuzah 22.cüz
humanbeings 23.cüz
Aktif Lora 24.cüz
Sadelikherseydir 25.cüz
clara 26.cüz
SoLeiL12 . 27.cüz
Leyl-i-fer 28.cüz
Leyl-i-fer 29.cüz
love_story 30.cüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?