Allah razı olsun canım benim şükür herşey yolundaAman aman kötü bişey olmasında merak ettik seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim şükür herşey yolundaAman aman kötü bişey olmasında merak ettik seni
Tamam canım Allah kabul etsin6 cüzu alayım cnm ben, bu arada 18.cuzu okudum Rabbim kabul etsin inşallah..
Canım ben 14. Cüzü okudumTamam canım Allah kabul etsin
Senin 18.cüz ve 20.cüz Dü ikisini de okudun dimi canım
Ya şimdi gördüm cnm k bakma, 18 i okudum yarın 20 ve 6 yi okuyup haber veririmTamam canım Allah kabul etsin
Senin 18.cüz ve 20.cüz Dü ikisini de okudun dimi canım
Tamam canım benimYa şimdi gördüm cnm k bakma, 18 i okudum yarın 20 ve 6 yi okuyup haber veririm
Canm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.fakat tedavim yarım kaldı eşimle beraber tedavinin yarısında covid olduk şuan karantinadayiz okadar iğne kullandım ama malesef viruae yakalandık vardr bundada bir hayır insallahAyyy hadi hayırlısı olsun inşallah canım güzel sonuçlar alacaksınız ben inanıyorum kalbini ferah tut olur mu
Tamam kuzum ben sen not aldım merak etme sen
KURAN'I KERİM HATMİ
9.Hafta
SON GÜN
Katılan Arkadaşlar ;
1.cüz Aktif Lora
2.cüz @Ada-anne
3.cüz @Ada-anne
4..cüz Ssevincli Komşusu
5.cüz HejaR12
6.cüz boş
7.cüz B Buluts34
8.cüz Ruzgarruya
9.cüz Asiltutku
10.cüz B Buluts34
11.cüz Ssevincli Ablası
12.cüz Ssevincli Komşusu
13.cüz ohbb
14.cüz Migrenben
15.cüz @Etlibamya
16.cüz Z Zerre
17.cüz Cookiie
18.cüz burcusami
19.cüz Meybuz
20.cüz burcusami
21.cüz R rana20
22.cüz R rana20
23.cüz SoLeiL12
24.cüz SoLeiL12
25.cüz i p e k
26.cüz HejaR12
27.cüz mutlulukbenihicbirakma Kardeşi
28.cüz Aktif Lora
29.cüz kavs-i kuzah
30.cüz R rana20 Annesi
SON BİLDİRİM 09.09 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAKTIR. LÜTFEN BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERELİM ARKADAŞLAR
Hatimimizin süresi 2 haftadır.
HATİM DUASI NASIL YAPILIR ;
Hatimden önce üç İhlas suresi okunur ve arkasından tekbir getirilir. "Allahu ekber Allahu ekber, lâ ilâhe illallahu vallahu ekber, Allahu ekber ve lillahil hamd" denir.
Daha sonra Felak suresi okunup aynı tekbir getirilir. Sonra Nas suresi okunarak tekbir getirilir. En son Fatiha suresi ve Elif lam mim (Bakara'nın ilk sayfası) okunur ve arkasından hatim duası okunarak en sonunda yine Fatiha okunarak bitirilir.
Kuran-ı Kerim’de aşağıdaki cüzlerde SECDE ayetleri vardır;
9. CÜZ - A`raf sûresi - 206
13. CÜZ - Ra`d Sûresi - 15
14. CÜZ - Nahl sûresi - 49
15. CÜZ - İsrâ sûresi - 107
16. CÜZ - Meryem sûresi - 58
17. CÜZ - Hacc sûresi - 18
19. CÜZ - Furkan sûresi - 60
19. CÜZ - Neml sûresi - 25
21. CÜZ - Secde sûresi - 15
23. CÜZ - Sâd sûresi - 24
24. CÜZ - Fussılet sûresi - 37
27. CÜZ - Necm sûresi - 62
30. CÜZ - İnşikak sûresi - 21
30. CÜZ - Alâk sûresi - 19
Allah kabul etsin. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin İnşallah sağ salim alın yavrunuzu kucağınıza benimde çok az kaldı 36 oldukBen 9. Cüzü okudum Allah herkesin niyetini kabul etsin.
Bundan sonraki hatim ne zaman başlar belli olmadığı için katılamıcağımı söylemek istedim.
Doğuma az kaldı ne zaman olur belli değil malum sonrasinda da okuyumam.haber vermek istedim
Amin inşallah sağol sende sağlıkla kavuş inşallah son ay artıkAllah kabul etsin. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin İnşallah sağ salim alın yavrunuzu kucağınıza benimde çok az kaldı 36 olduk
Amin Allah razı olsun İnşallahAmin inşallah sağol sende sağlıkla kavuş inşallah son ay artık