- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
Dilaremmm topigine don lutfen. sohbete bekleniyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alsın gülüm alsın birtanem bizene hadisenin afedersin göbeğinden bilmemneyinden olayı sizler gibi düşünmüyorum ben birtanem diyorumki ses var müzik var ne dombini kuşlar siyaset oyunlarıyla burada birincilik aldı Hadise görüyoruz okadarda kötü değil en azından yerden yere vurulacak kadar diyelim aldı kilo noldu??????Şimdi bu bizim sorunumuzmu bak Hadisenin kiloları yüzünden oy alamadıkmı diyeceğiz??
Yada birtanesi amann bu kıyafete oymu verilir biz sese müzğie bakmıyoruzki!!
Tek korktuğum siyasi oyunlardır burada ondan ötesi vız gelir hadi bakalım Sardunyam Tam Destek Hadiseye Kilo alınırda verilirde oda malum bir bayan hemde en tatlısından :1hug: :hooray::hooray:
.
neresi güzelki kıyafetin.sengözlerimebaksanab
Sana verirlerse giyme emi :roflol::roflol:Zaten dombini göbişin içinde bebişin var sus yürü bakalım acıkmadınmı sen dolanıyosun Hadise diye :1hug::1hug:
Bu arada Sardunyam Canımsın Benim Canım hemfikiriz.:1hug:a.s.
bgenmedik benmdim . rengi çok güzel kırmızı ama olmamış.delikafadulden.
ama inş birinci olurda gururumuzu kabartır.
şimardı ayrı mesele kesinlik şimardı kız..:uhm:sositososito
belkide kıskanıyorum nedersin göbüşüm yüzünden nazlım...:ar::1hug:naniknanik
Birde Kızlar Meleklerim bu kız neden bugün o yarışmaya giriyor Türkiyemiz için değilmi?? Bizler en başta böyle düşünürsek diğer Ülkeler napsın..Bence en güzel şekilde temsil edecek etmeli Türkiye için orada Vatanı için orada Hadiseyi kilo aldı vs diye savunmadım sakın yanlış anlamayın önemsiz şeyler bunlar burada konu tamamen müzik yoksa güzellik vs olsaydı koyarlardı bir manken en güzelinden en güzel kıyafetler hadi bakalım ses yok birşey yok değilmi??Yanlışsam affola sadece kalbim Türkiye için şarkı söyleyecek Hadiseyi tutuyor bugün a.s. a.s. a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol:Canımm yerim ben o göbişin içindekinii biz önce bebişlerimize kavuşalım sonrasında kıyafetleri zevkle seçer kiloları veririz :1hug: Şeniz