hadise kadar taş düşsün başlarına yavBirinde otobüste şahit olmuştum. Çocuk telefonda kız arkadaşıyla konuştu, galiba kız ona trip yapıyordu. Telefonu kapatınca yanındaki arkadaşına döndü "bu da kendini hadise zannediyor, sanki bulunmaz bişey de bıktım triplerinden" dedi :roflol: :roflol:
hadise kadar taş düşsün başlarına yavklava:
bengü filan bile daha güzel hadise adından bile gına geldi öööyyykkk
ya seninkide tombul seviyosa napcan=))))çilekli yoğurda yumul hemen=)bence de =) hem eşleri hafif kilo alınca beğenmezler hem de hadise gibi tombul salama salyaları aka aka bakarlar :mymeka:
benimki balık etli seviyor galiba ama benden korkusundan bişey diyemiyor kaydirigubbakcemile3ya seninkide tombul seviyosa napcan=))))çilekli yoğurda yumul hemen=)
benımki balık etli sevıyo ama bende sıskanın az yağlısıyım:roflol: hadiseyi seviyosa üzgünüm hamilelikte görür ancak o şişman sosis bacakları:roflol:
erkekler ne tarafını beğenicekler seksi seksi dans ediyo ya ona ağızlarının suyu akıyodurklava:
hele eurovisiondan sonra iyice havalandı sanki bana iyice itice gelmeye başladıklava:
reklamdaki bacaklarda onun değilmiş zaten o halde utanmadan bide çorap reklamında oynuyo terbiyesiz :mymeka:
yok ya kadına kaç kez orda burda patlak göz dedim hala gözlüksüz geziyo:roflol:
Senin tavsiyelerini dikkate almıyor ondan kaybediyor işet :roflol:yok ya kadına kaç kez orda burda patlak göz dedim hala gözlüksüz geziyo:roflol:
evet canım dedim bin kere yırtma o kotunun dizlerini, o moda 90'larda kaldı yonca evcimik yapardı geçtii o günler diye ama dinlemedi ah hadisecim dedim etme eyleme hanım hanımcık çık sahneye elinde makasla yakaladım artık yapcak bişi yoktu napalım mukadderat=)))Senin tavsiyelerini dikkate almıyor ondan kaybediyor işet :roflol:
harikaa bii kadınnn..ben çokk begeniyorum bergüzal korelden güzel asıl o patlak göözlüü
gözeri çekik bikere boyu uzun 1.78 türk stadartlarını aşşmışş ve yüzüde babay face şaçlarrı güzell..hangimiz kilo alınca salam gbii olmmyozz..oda verri incecik olurr.taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bergüzar korelin bakışlarının üstüne daha danavari bakan bi bakış görmedim zaten delikafadulden
aynrnnnnnkaydirigubbakcemile5bergüzar korelin bakışlarının üstüne daha danavari bakan bi bakış görmedim zaten delikafadulden
harikaa bii kadınnn..ben çokk begeniyorum bergüzal korelden güzel asıl o patlak göözlüü
gözeri çekik bikere boyu uzun 1.78 türk stadartlarını aşşmışş ve yüzüde babay face şaçlarrı güzell..hangimiz kilo alınca salam gbii olmmyozz..oda verri incecik olurr.taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ama biz genelde salam gibi olduğumuzda her tarafımızı açmıyoruz aksine belli olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz bu kadın görsel bi iş yapıyor bence görüntüsü de iyi olmalı bana göre.açacaksa illa kilo versin çok zor bir şey değil.bu benim şahsi fikrim :smiley-coo
salam gbii olmayıda bekklemiyorum ben..herzaman dikkaet ederim..istediğimide giiyerim....hadisede ..........kendi gibi hadise yaratıyoo.ben begeniyorum.....herkesin açılım farkklıııı...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?