Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadise kadar taş düşsün başlarına yavklava:
bengü filan bile daha güzel hadise adından bile gına geldi öööyyykkk

hadise kadar taş düşsün başlarına yavklava:
bengü filan bile daha güzel hadise adından bile gına geldi öööyyykkk

bence de =) hem eşleri hafif kilo alınca beğenmezler hem de hadise gibi tombul salama salyaları aka aka bakarlar :mymeka:

bence de =) hem eşleri hafif kilo alınca beğenmezler hem de hadise gibi tombul salama salyaları aka aka bakarlar :mymeka:
ya seninkide tombul seviyosa napcan=))))çilekli yoğurda yumul hemen=)
benımki balık etli sevıyo ama bende sıskanın az yağlısıyım:roflol: hadiseyi seviyosa üzgünüm hamilelikte görür ancak o şişman sosis bacakları:roflol:

erkekler ne tarafını beğenicekler seksi seksi dans ediyo ya ona ağızlarının suyu akıyodurklava:
hele eurovisiondan sonra iyice havalandı sanki bana iyice itice gelmeye başladı klava:
reklamdaki bacaklarda onun değilmiş zaten o halde utanmadan bide çorap reklamında oynuyo terbiyesiz :mymeka:

benimki balık etli seviyor galiba ama benden korkusundan bişey diyemiyor kaydirigubbakcemile3
Aşkım sağlığına dikkat et bol bol yemek ye diyor =) Sanki bol bol yemek yemekle sağlıklı olunuyor =)

fanta reklamında da farklı bir bacak olduğu çok belliydi. orda da çok inceydi bacakları ama yarışmada öyle değildi =)) Gerçeği o zman farkettik =)
Burda yazdıklarımızı depresyona girerdi herhalde kadın kaydirigubbakcemile3

açıkta bişey gördükleri için
bişeyede benzese ben kız olduğum için kıskanıyomuyum acaba diye düşünüyorum ama etrafımda onu güzel bulan biri olmadığı için demekki gerçekten mide bulandırı bi kişilik..

Senin tavsiyelerini dikkate almıyor ondan kaybediyor işet :roflol:
evet canım dedim bin kere yırtma o kotunun dizlerini, o moda 90'larda kaldı yonca evcimik yapardı geçtii o günler diye ama dinlemedi ah hadisecim dedim etme eyleme hanım hanımcık çık sahneye elinde makasla yakaladım artık yapcak bişi yoktu napalım mukadderat=)))

harikaa bii kadınnn..ben çokk begeniyorum bergüzal korelden güzel asıl o patlak göözlüü
gözeri çekik bikere boyu uzun 1.78 türk stadartlarını aşşmışş ve yüzüde babay face şaçlarrı güzell..hangimiz kilo alınca salam gbii olmmyozz..oda verri incecik olurr.taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bergüzar korelin bakışlarının üstüne daha danavari bakan bi bakış görmedim zaten delikafadulden

bana kalırsa hoş bir bayan...hani bazı bayanlar çirkin olurdu yıldızı şirin olurya ha işte bunda ondan var.çekici hatun...benm nişanlımda bayılıyo...açık açık söylüyoki haklıda bacakları muhteşem..

ama biz genelde salam gibi olduğumuzda her tarafımızı açmıyoruz aksine belli olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz bu kadın görsel bi iş yapıyor bence görüntüsü de iyi olmalı bana göre.açacaksa illa kilo versin çok zor bir şey değil.bu benim şahsi fikrim :smiley-cool:

Hadise 1.78 değil 1.69 arkadaşım..Türkiye standartları üstünde değil yani..

Boyunun 1.70 ten kısa olduğu herhaliyle belli oluyor zaten..Bacak ve kol boyu farkedilir derecede kısa..

Ben öyle Hadise ye çok güzel diyen bir erkek falan da görmedim çevremde..akannehir Gayet vasat yani..
Bir arkadaşın da dediği gibi ızmir de onun kat kat güzelleri olduğu için bize göre sıradan bir tip...

Salam gibi mi ? Kim salam bu arada ? :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…