Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hiç hasta olanını duymadım.:sm_confused:Nerden çıkmışki o..:1shok:
Tam tersine çok eleştirenler var benim çevremde a.s

Ben de ilk kez duydum böyle bir şeyi. Hoş biri ama tüm erkeklerin hasta olacağı cinsten değil.:1closedeyes:

hadiseyi seviyorlar mı bilmem ama bence Ebru Polat ondan daha güzel. oğlum şarkılarını çok beğeniyor da :asigim:

ebru polat biraz hormonlu sanki sempatiksalakcinni hadiseye gelince hoş hatun makyajsız hali hakkında birsey diyemicem çok kötü delikafadulden

Ya Hadise ilk çıktığı zamanlarda çok çirkindi, daha sonradan makyajla falan iyice kamufle etmeye başladılar çirkin yanlarını. Hatta ben arkadaşlara bu kızı da güzeleştirdiler ya artık güzelleştiremeyecekleri kimse yoktur heralde demiştim.

Bir de hadisenin kız kardeşi Beyaz'ın programına izleyici olarak katıldığında biraz konuşmuştu Beyaz onunla. Kardeşi hiç güzel değil onun da profesyonel makyaja ihtiyacı var bence. delikafadulden

Ama Hadise fiziğini kullanmayı biliyor o avantajı var. ıleride de kilolarını zaptedemeyecek gibi görünse de ona da bir çözüm bulurlar muhakkak. Ne de olsa ünlülerde çözüm bitmez...

Ebru polatın yüzü çok müthiş bişe olmasa da bu aralar ona bayılıyorum. Çok güzel giyiniyor kliplerde falan... Bence Hadise'yi beğenenlerden daha çoktur Ebru Polat'ı beğenenler. Fiziği çok güzel...

Hadise genelde çıplak gibi olmayı tercih ettiği için çekici geliyor olabilir.

Göbeğini bacağını açıp ilgi çekmeye çalışan biri.Bakın şu fotoya mesela...Resmen amacı heryerini gösterip ilgiyi üzerine yoğunlaştırmak başka bir amacı yok Çok üzgünüm çoook

Bir köşe yazarımız hadisenin gözleri hakkında pörtlek kurbağa gözlü kızımız demişti

Yüz güzelliği sıfır zaten

İlk çıktığı zaman nasıl popülerdi ama sonra fos diye söndü laelaelaelaelae

Erkeklerde zevk olsa şu tipe dönüp bakmazlar bile sempatiksalakcinni

zevk meselesi,tatlı kız bence sivaslı kızlar beğenilir genel de kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

neredeyse çıplak gezdiği ve poposunu iyi kıvırttığı için...:icecream:
yoksa yüzce bi güzelliği yok..
kurbağa gözlü,kalın bacaklı,koca kalçalı bence....
sengözlerimebaksanab

bilerek ve isteyerek frikik verdigi icin!!!bayanssulusmile

eee erkekler neye bakar???

kadinin kalcalisina buuu bir
kalin bacaklisina bu iki
balik etli hafif tiombulsa buu ücc
son olarakda kabul etmeseniz bile patlak ve büyük gözleri cok begenir erkekler. . kiii gercekten hadisenin gözleri cok güzel kilosuda bence. .

hadisenin fizikde iyi suratida kabuuuulll ediiin artiiiikkkksempatiksalakcinni

isin ilginc olani bu topicde bi allahin kulu begeniyorum dememis nedense neden acebaguclubacismilecok celiskiliii. . CADIARZU

zannetmeyin ki güzelliği için yada sesi çok güzelde onun için yada şarkılarını beğendikleri için ne sebebi bence biliyo musunuz hareketleri sexi hareketler yapıyo şarkı söylerken ve sesini kısarak söylüyo şarkıları bi nevi yatak odası ses tyonunda yani ve tabi bizim sazan erkeklerde hopp eriyolar karşısında

hasta olmayan çok erkek tanıyorum,genellememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…