- Konu Sahibi Kinoalihatun
bu arada fark etmişsinizdir ben tartıldım ticker da değişikliği de yaptım sabah geç kalkabilirim eşim de evde 83,3 bana hayırlı olsun iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyanan arkadaşım aç karına tarıya çıkıp kilosunu lütfen bizimle paylaşsın.ben merak ediyorum birincimiz kim.
bende size katilabilir miyim kizlar ^^
Günaydın kızlar...ben pazartesi başlamıştım diyete 61.9 la bu sabah tartıldım ve 59.8 geldim. 2 kilo 100 gram vermişim sabah sabah mutlu oldum.
Günaydın kızlar ben bu hafta katıldım aranıza o yüzden bayağı ciddi yaptım gelen misafirlerim oldu ama yemedim dün kardeşlerimle toplandık yine bozmadım baskülümü bile yanımda taşıdım ki bu sabah tartılıyım diye 73 kilo dan 70 e düşmüşüm çokk mutluyum benden 3 kilo gitti sizler ne yaptınız?? Umarım verdiniz. Herkese hayırlı kandiller dualarınız kabul olsun:))))
Herkesin kandili mübarek olsun . Ben geçen pazar 78.6 idim bu sabah 76.2 ben 75 umuyodum ama bunada şükür 2.4kg vermişim . Birincimiz kimse tebrik ediyorum azimle devam :)