- Konu Sahibi Kinoalihatun
kızlar şu resimli çizelgeleri nasıl yaptınız bende istiyorum
Önceki sayfalara bak bersemi link vermişti sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şu resimli çizelgeleri nasıl yaptınız bende istiyorum
Önceki sayfalara bak bersemi link vermişti sanirim[/Q
Bulamadım :44:
Önceki sayfalara bak bersemi link vermişti sanirim[/Q
Bulamadım :44:
Canım buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum diyet gruplarina gir sanırım 2. Sayfada "kilo çizelgesi nasıl yapılır"var orda detaylı anlatiyor
Canım buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum diyet gruplarina gir sanırım 2. Sayfada "kilo çizelgesi nasıl yapılır"var orda detaylı anlatiyor
tamam teşekkür ederim
Kızlar birşey sorucam saçına hiç kına yakmış olan varmı aranızda
başardım teşekkürler esradmr
bugun iki kere leslie yaptim ustunede ev temizligi oluyorum yorgunluktan ama tartiya cikinca mutlu oluyorum ve tum yorgunlugum gidiyor:))
Kızlar tartıya çok az kaldı ama benim yeni tartım eskisiyle aynı göstermiyor ühü ühü ühü ühü
Aslında bende heyecanlı değilim ama ne bileyim tartidan bi mucize bekliyorum herhaldeBen de hiç heyecanlı değilim veremediğimi biliyorum çünkü:))) olsun bugün toparladim yaaaa....
Akşam ki menum
5 kaşık etli yeşil fasulye
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ayran ve turp
Saat 5 te yedim ve 6 dan 10 a kadar kizimla uyudum. Uykuyu sviyorum
Aslında bende heyecanlı değilim ama ne bileyim tartidan bi mucize bekliyorum herhalde
Ya bence cok guzel kilo verenler olacak gibi ama ben diyete yeni başlamadıgım icin öyle çok kilo veremiyorum kafaya da yakmiyorum ayda 2 - 3 kilo versem bana yeter. Suan duraklama donemim bence yani 27 kilo verdim toplamda az değil. Kilomu koruyabilsem bile o yeter bana
Zaten almışım diye yedim içtim ohhhh çok guzel oldu yarin da tartida güzel olacak ama umurumda değil kafayi yedim galiba sonra Günlüğümü okudum baktim ilk hafta gayet düzgün beslenmisim ve ilk dört gün 2, 5 kilo vermişim. Demek düzgün yaparsam veriyorum sabahtan itibaren basliyorum bu ara cok bozdum başladım ama bu son olsun inş
Tatlım diyetin ilk günlerinde hızlı kilo verilir çünkü daha çok ödem atılır sonrası önemli ınş herkes yaza kadar istediği kiloya ulasir