- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi Kinoalihatun
Hadi tatlım kalk durmak yok rakiplerin çabalıyor sende çabala byyy
Sizler Olmasaniz şimdiye çoktan bırakmıştım gene iyiki varsınız kızlar seviyorum siziiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi tatlım kalk durmak yok rakiplerin çabalıyor sende çabala byyy
Günaydın hiç kalkasim yok bugün zor kalktim yatsam daha yaticam hava karanlık offf ...
günaydın şekerler:))
Herkese Hayırlı Cumalar:))
hadi ama tembellik yapma daha verilecek kilolar var
Bu enerji neden bende yok yaaa...
2 gun bende kaçamak yaptim ama bugün tekrar toparladim...
Hayırlı cumalar....
Akşama çaya misafirimlerim gelcek bu akşamı atlatırsam çok iyi olcak ( börek makarna salatası ve piramit pasta ) yapıcam onlar gelmeden yemeğimi yiyip kendi kontrolümü sağlamayı düşünüyorum herkese iradeli günler :)
Hoşgeldin canım sizin kilolari görünce kendimi çok kötü hissediyorum
selam bayanlar
benide alın aranıza bende pztesi başlayacağım sayısını bile unuttuğum bilmem kaçıncı diyetime her kış alıyorum yaza doğru veriyorum her sene aynı :)
boyum 152 kilom 59.5 yas 30 50 kilo olmak istiyorum en az mayısta oğlumun sünnet düğünü var o zamana kadar vermeliyim bu kiloları
yarışma fikri de çok güzel olmuş
Kilonu bilmiyorum ama hiç kendini kotu hissetme birde etrafindakilerin soylentilerine moralini bozma herkes herseyi demesini biliyor ama kendilerine bakıyorlar...bu tamamen irade isi bende ilk kez bu kadar kararli diyete basladim. Ogretmenim bes gundur ogle aralari iskence gibi ogretmenler odasinda yemek yiyor herkes bu hafta baya abarttilar yemegi bir gün cigkofte birgün pide...ben hep salata yogurt yedim...ne ikram ettilerse geri cevirdim...ama cok kararliyim gercekten yapacagim. Sen de yapabilirsin. Bugun arkadasin doğum gunu vardi pastadan bile bir cay kaşığı aldim. Elime de kilo mu yazdim bes gundur oyle geziyorum
Kilonu bilmiyorum ama hiç kendini kotu hissetme birde etrafindakilerin soylentilerine moralini bozma herkes herseyi demesini biliyor ama kendilerine bakıyorlar...bu tamamen irade isi bende ilk kez bu kadar kararli diyete basladim. Ogretmenim bes gundur ogle aralari iskence gibi ogretmenler odasinda yemek yiyor herkes bu hafta baya abarttilar yemegi bir gün cigkofte birgün pide...ben hep salata yogurt yedim...ne ikram ettilerse geri cevirdim...ama cok kararliyim gercekten yapacagim. Sen de yapabilirsin. Bugun arkadasin doğum gunu vardi pastadan bile bir cay kaşığı aldim. Elime de kilo mu yazdim bes gundur oyle geziyorum