- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
ben hareket yapamamaktan şikayetçiydim ama bu zumba tam bana göreymiş. akşamlar eğlenceli hale geldi
değilmi değişik daha eğlenceli.daha hızlı.:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hareket yapamamaktan şikayetçiydim ama bu zumba tam bana göreymiş. akşamlar eğlenceli hale geldi
bu hafta ilkay işi sıkı tutuyor kızlar sanırım birinciliği açıkara önde bitirecek.
ozaman ilkaya rakibim bu hafta :)
cankek bugün neler yedin anlat bakalım.
sabah :limonlu su -nesfit
ara: form çay -2 adet mısır patlağı
öğle :3 kaşık çorba 2 ad köfte 3 kaşık bulgur pilavı
ara :şekersiz neskafe -1 kuru incir
bu hafta ilkay işi sıkı tutuyor kızlar sanırım birinciliği açıkara önde bitirecek.
ozaman ilkaya rakibim bu hafta :)
bende varım kızlar unutmayın.negüzel yarış kızışıyor bu hafta.
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım hoşbulduk:) peki ben sana bişey daha sorucam doktoragittiğimde rejim yapıorum ama kilo veremiyorum mu diycem ben doktorları pek sevmiorum oldum olası bana souk gelirler ve çok hasta olmadığım sürecede gitmem annemde troid var zaten ve kalıtsal bi hastalık olduğunu biliorum açıkcası hormonelde bazı sıkıntılarım var doktor korkum yüzünden hep ihmal ediorum :/hoşgeldin.öncelikle bir dahiliye doktoruna gidip kan tahlili yaptır (karnın açken alıyorlar) hipotroidin olabilir.ihmal etme mutlaka yaptır.biz buradayız.sende aramıza hoşgeldin.
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım hoşbulduk:) peki ben sana bişey daha sorucam doktoragittiğimde rejim yapıorum ama kilo veremiyorum mu diycem ben doktorları pek sevmiorum oldum olası bana souk gelirler ve çok hasta olmadığım sürecede gitmem annemde troid var zaten ve kalıtsal bi hastalık olduğunu biliorum açıkcası hormonelde bazı sıkıntılarım var doktor korkum yüzünden hep ihmal ediorum :/
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...
Bende pazartesi diyete başladım bugün 4. gün bende kendime ve sizlere gaz vermek için üye oldum siteye :)
Yol arkadaşı olalım :)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...
Bende pazartesi diyete başladım bugün 4. gün bende kendime ve sizlere gaz vermek için üye oldum siteye :)
Yol arkadaşı olalım :)
cok mantıklı ne zaman başlıyoruz :)
benimde bu gun en fazla dikkat ettigim gunumdu bundan sonra hep boyle olsa
sizin yediklerinize bakiyorumda burcu cankek nasil dayaniyorsunuz kizlar banada soyleyin ya suan cok acim ama yemeyecegim sporda tam yapamiyorum zaten
bugun yediklerim
sabah
3 b su
1 kk peynir
2 zeytin 1 catal lbne recel
3 catal sucukluyumurta
1 d ekmek
ara yarim portakal
ogle. 3 b su
1 t abak corba
2 k bezelye yemegi
2 c makarna