- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #5.381
canlarım mrblar bende yeni üye oldum ama burayı çok sevdim çok güzel ben şekeri bırakarak zayıfladım... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gozunden kacmis ortagim iste menum
Kızlar iki gündür çok yoğunum sık giremedim.keyifleriniz nasıl bakalım.
bende sekeri tamamen cikardim hayatimdan gitsin kilocuklarcanlarım mrblar bende yeni üye oldum ama burayı çok sevdim çok güzel ben şekeri bırakarak zayıfladım... :)
biz iyiyiyz sen nasilsn canimmKızlar iki gündür çok yoğunum sık giremedim.keyifleriniz nasıl bakalım.
Atlamisim canim yaa kusura bakma.... menun guzelmis yuruyusunubyaptiysan eger...
Güzel birgün diliyorum.
Selamm kızlarr moralim çok bozuk benim kilom çok yavaş gidiyor dün elbisemi almaya gittim çok zor girebildim içine patlıyacak gibi oldu benim hızlı kilo vermem lazım böyle hafta da 500 gr gidiyor benim düğüne kadar en az 4 kilo vermem lazım geçen sene dukan dyetiyle haftada 3 kilo vermiştim şimdi de 5 kilo fazlası olanlar için dukan expres var pazartesi onu yapmaya başlıyacağım yoksa böle gitmicek ve düğüde elbisenin içinde rahat olmak istiyorum kızlar inanın dün bütün gün moralim sıfırdı napıyım kızlar bir akıl verin bana....
Güzel birgün diliyorum.
Gunaydinnn nasilsinizzz
Gunaydin arkadaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamm kızlarr moralim çok bozuk benim kilom çok yavaş gidiyor dün elbisemi almaya gittim çok zor girebildim içine patlıyacak gibi oldu benim hızlı kilo vermem lazım böyle hafta da 500 gr gidiyor benim düğüne kadar en az 4 kilo vermem lazım geçen sene dukan dyetiyle haftada 3 kilo vermiştim şimdi de 5 kilo fazlası olanlar için dukan expres var pazartesi onu yapmaya başlıyacağım yoksa böle gitmicek ve düğüde elbisenin içinde rahat olmak istiyorum kızlar inanın dün bütün gün moralim sıfırdı napıyım kızlar bir akıl verin bana....
Gunaydinnn nasilsinizzz
ortaaak durumlar nasıl, ben gayet iyiyimm şimdilik
Canım bende iyi gidiyorim bakalim yarinda bozmazsak tamamdir:))