- Konu Sahibi Kinoalihatun
Kızlar kusura bakmayın gün icinde fırsat bulamadım girmeye, 75.1 olmuşum 400 Gr vermişim ama zaten 1.5-2 aydır diyetteyim bu da duraklama haftasiydi sanırım inşallah haftaya 2-2.5 kilo veririmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Börülce Diyet Salata
Kaç Kişilik: 1-2 kişilik Hazırlama: 5dk
1 su bardağı haşlanmış börülce
Yarım demet dereotu
8-10 yaprak nane
2 adet kırmızı biber
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
Haşlanmış börülcenin içine dereotu, nane, kırmızı biber doğranır. Nar ekşisi eklenir ve karıştırılır. Yağ ve tuz kesinlikle yoktur. Afiyet olsun.
günaydın güzeller
ben haftasonu giremedim topiğe.hasta yattım .acile falan gittik. eşimde hasta
zaten kiloda verememişim.ama sizleri tebrik ediyorum.özellikle melike ve sınıföğretmenini.harihasınız kızlar maşallah size .darısı başıma
valla işe zor geldim.hem burnum hem gözüm akıyoooo
250 gram brokoli
1 adet havuç
1 adet orta boy patates
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı yoğurt
2 diş sarımsak
Tuz
Pul biber
Brokoliyi tuzlu suda eritmeden haşlayın. 1 adet patatesi ve 1 adet havucu da haşlayın. Sebzeleri süzgece alıp suyunu süzdükten sonra servis tabağına alın. 1 yemek kaşığı zeytinyağını gezdirerek tuzla tatlandırın. 1 su bardağı yoğurdu ezilmiş iki diş sarımsakla iyice çırpın. Sebzelerin üzerine yoğurt gezdirerek pul biberle süsleyin.Afiyet olsun…
4 adet patates
Yarım demet roka
4-5 dal maydanoz
2 adet taze soğan
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Patatesler haşlanır, soyulur ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Roka yaprakları elle koparılır. Maydanoz ve taze soğan ince kıyılır. Üzerine kimyon, tuz, pul biber, limon, zeytinyağı katılır ve karıştırılır.
günaydın güzeller
ben haftasonu giremedim topiğe.hasta yattım .acile falan gittik. eşimde hasta
zaten kiloda verememişim.ama sizleri tebrik ediyorum.özellikle melike ve sınıföğretmenini.harihasınız kızlar maşallah size .darısı başıma
valla işe zor geldim.hem burnum hem gözüm akıyoooo
kızlar günaydınnnnn iyi haftalar...uykusuzluktan ölüyorum ama yinede üşünmeden etmeden erkenden kalkıp iş yerime geldim 40 dakika yürüşümü yapıp duşumu aldım...şimdi iş başı :) yürüyüşe başladığım için çok mutluyummmmmm