- 8 Aralık 2013
- 14
- 0
- 34
- Konu Sahibi Kinoalihatun
merhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Boyum 178 kilom 82. belki hırs yaparak verebiliriz. öpüyorum sizi :))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Boyum 178 kilom 82. belki hırs yaparak verebiliriz. öpüyorum sizi :))))))))))))))))
Tskkur canim. Haftaya melike gibi 3 kilo versem keske.
Bayağı zamandır senin paylaşımlarini çeşitli yerlerde görüyorum yanılmıyorsam en istikrarlı bu hafta gitmişsin tebrik ederim canım basarin devamlı olsun ınş olacak bu iş olacak
Insllh canim. 94 den 89 a dusmustum. Sonra geri aldim. Simdi 89 bucuk oldum. Insllh geri almam. Vallah bugun kendime izin verdim. Misafirlikteydim. Yedim vallh. Kebap kadayif. Yarin telafi ve daha slkl diyet. Bu sefer basarmaliyim. Hemde sonuna kadar. 15 tatile az kaldi. Okul geri acildi mi bahar olur sonra yaz. Yaza sisman olmayacagim
merhaba kızlar...şuanki kilom 77 benide eklermisiniz lütfen...doğum sonrası 96 kg den 70 e kadar düştüm ama bu ara sıkıntılar nedeniyle tekrar kilo aldım ve yaz gelmeden gerekten halletmek istiyorum artık...bende pazar günü bildirim yaparım size
Istersen olur :-D:-D
Aynen canım. Birbirimize destekle vercez. Istikrarli olcaz. Senle yakindi kilomuz. Bu hafta slkl yap diyeti. Birde lahanaya mi baslasak ne. Ben salatasini cok seviyorum. Corba birax itici ama ...Hikayemiz ayni gibi. Bende kk ya başladığımda 94 tüm 89u görmüştüm ama geri aldim inşallah bende tekrar 80 leri görmek istiyorum yaklaşık 10 senedir 90 altına inemiyorum artık şeytanın bacağını kirmam lazım gerisi çorap söküğü gibi gelecek biliyorum
Melike06:85
burcu bilen :64.5
ezilan: 85.9
sınfogretmeni27:89.5
ilkay:92.4
tatlıtanbak:82.7
ayse021288:65
esradmr:82.9
zeycan19:73.4
nursehulya:65.7
leyla88:65.8
derenunyeri:82
umutincisi:?
melisimmm:77
fikirdelisi:77.9
bersemi5333: 76.5
Aynen canım. Birbirimize destekle vercez. Istikrarli olcaz. Senle yakindi kilomuz. Bu hafta slkl yap diyeti. Birde lahanaya mi baslasak ne. Ben salatasini cok seviyorum. Corba birax itici ama ...
Aynen canım. Birbirimize destekle vercez. Istikrarli olcaz. Senle yakindi kilomuz. Bu hafta slkl yap diyeti. Birde lahanaya mi baslasak ne. Ben salatasini cok seviyorum. Corba birax itici ama ...
kızlar tatlı yemeden nasıl duruyorsunuz? ben diyet yaparken bile çikolatadan ödün veremiyordum bu yüzdende çok yavaş veriyorum ya
birde kızlar benim adet döneminden bir hafta önce iştahım çok açılıyor üstelikte tatlı krizlerim tutuyor bir hafta sonra adet olacagım yarın yine başlar iştah patlaması