- 6 Kasım 2013
- 507
- 43
- 34
- Konu Sahibi Kinoalihatun
Melikecigim. Supersin. Masallah.GECELERİ AÇ YATTIM UYUYAMADIM.ZUMBA SONRASI YÜRÜYEMEDİM.AMA TAM 3 KİLO VERDİM ADET DÖNEMİNDEN ÇIKTIĞIM İÇİN ÇOK SANIRIM.MAŞALLAH DESİN TÜM ARKADAŞLARIM LÜTFEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melikecigim. Supersin. Masallah.GECELERİ AÇ YATTIM UYUYAMADIM.ZUMBA SONRASI YÜRÜYEMEDİM.AMA TAM 3 KİLO VERDİM ADET DÖNEMİNDEN ÇIKTIĞIM İÇİN ÇOK SANIRIM.MAŞALLAH DESİN TÜM ARKADAŞLARIM LÜTFEN
Kizlar hemen kilo mu soyluyorum. 89,5 .
2 bucuk kilo vermisim. Korkuyorum. Kilo veremeyip tekrar alirim diye.
Çok güzel maşallah çok umutsuz görmüştüm seni başarmissin 2.5 kilo çok iyi sonuç muhteşem ama önce şu korkularına bir son ver iyi düşün iyi olsun arkadaşım
GECELERİ AÇ YATTIM UYUYAMADIM.ZUMBA SONRASI YÜRÜYEMEDİM.AMA TAM 3 KİLO VERDİM ADET DÖNEMİNDEN ÇIKTIĞIM İÇİN ÇOK SANIRIM.MAŞALLAH DESİN TÜM ARKADAŞLARIM LÜTFEN
zumba yap canım.hemeğlenceli hemde vücudu topluyor.
Bu arada hemen hemen ayni kilodayiz... bende 15 gun sonra memleket e gidecegim beni en son 98-99la görmüşlerdi. Simdi 80 kilo ile gitmek istiyorum. ... hayirlisi bakalim
Tatlim seni de tebrik ederim
selam kızlar benide aranıza alırmısınız?? morelim çok bozuk bugün tartıldım ve bir ayda tam 4,5 kilo almışım ya ben o 4 kiloyu tam 3 ayda vermiştim oysa o kadar çaba sarfetmiştim, bir beden küçülmüştüm yine eski bedene dogru gidiyorum
boyum 160 kilom 65,8 ama geçen ay 61,3 kiloydum
hedefim 60 kilo olmak yaza kadar ve çok zor kilo veren biriyim
hoşgeldin canım üzülme verirsin. buda bize bir ders olsun kızlar demekki kiloları verince salmıyoruz kendimizi. :44: