- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
uyanan arkadaşım kahvaltı yapmadan tartılıp yazsın lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyanan arkadaşım kahvaltı yapmadan tartılıp yazsın lütfen.
GECELERİ AÇ YATTIM UYUYAMADIM.ZUMBA SONRASI YÜRÜYEMEDİM.AMA TAM 3 KİLO VERDİM ADET DÖNEMİNDEN ÇIKTIĞIM İÇİN ÇOK SANIRIM.MAŞALLAH DESİN TÜM ARKADAŞLARIM LÜTFEN
bu hafta doğru düzgün spor yapmadım bende önceden her gün yapıyordum demek oluyor ki bir hafta da iki farklı diyet denememek gerekiyor ve sporu salamamalıyım 700 gr nedir ya hırs yaptım haftaya böyle olmayacak bu arada bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum haftaya daha iyileri olur inş
Günaydın çıtırlar:)Kim ne kadar çıtırdadı merak ediyorum valla.Ben uyanır uyanmaz önce tuvalete sonra tartıya çıktım.Veee. tabi ki benim için güzel bi sonuç oldu.Tam tanıma 1 kilo vermişim yani 65.5 tan 64.5 a düştüm .
E hadi kızlar artık uyanında birincimiz belli olsun
GECELERİ AÇ YATTIM UYUYAMADIM.ZUMBA SONRASI YÜRÜYEMEDİM.AMA TAM 3 KİLO VERDİM ADET DÖNEMİNDEN ÇIKTIĞIM İÇİN ÇOK SANIRIM.MAŞALLAH DESİN TÜM ARKADAŞLARIM LÜTFEN
tebrik ederim arkadaşım gerçekten güzel sonuç