- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.141
Kızlar her hafta grubumuz değişecek kabul ederseniz haftaya isimleri yazdırıp küçük oğluma çektirerek grup oluşturalım diyorum kimsenin kalbi kırılmamış olur hemde
bence de olabilir hem böylece farklı kişilerle birbirimizi daha iyi tanımış oluruz Ortağım sakın yanlış anlama senle olmaktan çook mutluyum
kizlar benim soylede bi fikrim var hepimiz tarti resimleri koyalim pazar tartilinca
en azindan ben kendi gunlugumde boyle yapiyorum da
face de bir grupta gordum ben begendim oneri sadece kabul eder misiniz bilmiyorum
guven meselesi degil sakun yanlis anlamayin
Kızlar her hafta grubumuz değişecek kabul ederseniz haftaya isimleri yazdırıp küçük oğluma çektirerek grup oluşturalım diyorum kimsenin kalbi kırılmamış olur hemde
[sıze=3]bugünkü menümm
sabah: kaşarlı tost (yağsız-ev yapımı-light ekmek)
ara: 1 kutu süt, 1 y.k. Kuru üzüm
öğle: 1 kepçeden az mercimek çorbası, yarım porsiyon etli patates yemeği (patatesleri yemedim), 3 y.k. Yoğurt, az salata(yağsız), 2 dilim light ekmek
ara: neskafe(sade), 1 tane kellogs k-bar gofret
akşam: 4 y.k. Taze börülce yemeği, 2 tavuk köftesi, 3 y.k. Yoğurt, 2 dilim light ekmek
ara: yeşilçay, 1 y.k. Kuru üzüm
toplam kalori: 1168[/sıze]
menün güzel canım spor yapmayı düşünüyormusun
HALİM KALIRSA EVE GİDİNCE 15 DK İP ATLİYİM DİYORUM 154 KCAL YAKARIM TOPLAMDA 254 KAL YAKMIŞ OLRUM BUGÜN
ayyy süperr :) benı de alın beni de :))) 69 kg yım..10 kg vermem gerek(( ama 59 oldugum oldu yıne olabılırım dımı olurum dımı??? Nıkaha kadar vermem gerek 2.5 ay :))
esraesraesra
güzel fikir bence uygulamaya başlayalım ki birbirimizi tanıyalım bu akşam çektir oğluna yarın sabah herkes yolu çizsin :)
tartı resmi konusunda da telefondan girdiğim için nasıl olurbilmiyorum teknolojiyle pek aram yok kilo çizelgesini bile düzeltmeye üşeniyorum o iş zor bence bu hafta kilo aldık yazdık ee utansakda yazıyoruz ama kîlo verînce belki tartının resmini çekerim hafta sonu genelde herkesin bir programı oluyor herkes yapabilirmi acaba merak ta ettim????
özelden attığım iki mesaj geldimi canımgünaydınnn bugün yoğun bir gün beni bekliyor kahvaltimi yaptim klasik bir dilim ekmek bir kk peynir 2 zeytin domates yedim sizler napıyorsunuz şimdi nescafemi yudumluyorummelike sen neler yaptin benim sanirim ayca kayanin kitabini almam gerekiyor dun güzel geçti inşallah bundan sonrasıda böyle gecer
senin adına sevindim canımgünaydınnn bugün yoğun bir gün beni bekliyor kahvaltimi yaptim klasik bir dilim ekmek bir kk peynir 2 zeytin domates yedim sizler napıyorsunuz şimdi nescafemi yudumluyorummelike sen neler yaptin benim sanirim ayca kayanin kitabini almam gerekiyor dun güzel geçti inşallah bundan sonrasıda böyle gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?