- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.861
Benim de esim bana dun oyle bir moral verdi ki :) beni bu halimle bile ne kadar cok sevdigini ve cekici buldugunu gosterdi. Ben de onun daha iyisine layik oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden artik kesin kararliyim. Zayiflayacagim ve citir pitir bir hatun olacagim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evlendiğimde 54 kiloydum.2 ay sonra hamile kaldım düşük tehlikesi var denildi tamamını yatarak geçirdim.birdaha 54 kiloyu bırakın 64:13:ı göremedim.eski resimlerime bakınca gerçekten işe yarayabilir.bende deneyim.
SEN BÜYÜTMÜŞSÜN CANIM MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN
EVET CANIM RABBİM EKSİKLİKLERİNİ GÖSTERMESİN HEPİMİZİN ÇOCUĞUNU BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
evlendiğimde 54 kiloydum.2 ay sonra hamile kaldım düşük tehlikesi var denildi tamamını yatarak geçirdim.birdaha 54 kiloyu bırakın 64:13:ı göremedim.eski resimlerime bakınca gerçekten işe yarayabilir.bende deneyim.
NE GÜZEL BAK DESTEKTE VERİYORMUŞ.BENİMKİ YA TATLI ALIP GELİR YA ÇİKOLATA ALIR.TATLIYLA ÇİKOLATA NEYSE DAYANIRIMDA ÇİĞ KÖFTE DEDİMİ BİTİYORDU DİYETİSYENİM BİR ÖĞÜN SAY DEDİ. ONUDA HALLETTİM ŞÜKÜR
Amin canım hepimizin evladını bagislaain kimseye evlat acısı göstermesin Rabbim
Benim de esim bana dun oyle bir moral verdi ki :) beni bu halimle bile ne kadar cok sevdigini ve cekici buldugunu gosterdi. Ben de onun daha iyisine layik oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden artik kesin kararliyim. Zayiflayacagim ve citir pitir bir hatun olacagim
Günaydın kızlar bu hafta hep baş ağrısıyla uyandım nedeni ortaya çıktı çok fena grîp oldum kahvaltı mı yaptım kendime meyve salatası hazırladım kendimi toparlamam lazım yarın doğum günüm oldu mu şîmdi
Bende evlendiğimde 66 kiloydum ama tekrar göremedim maalesef geçen sene 105 le zirve yaptım yavaş yavaş 95 lere geldim şimdide 80ler deyim çok şükür birde 70 leri gorsem çok mutlu olucam...
Ne güzel canım benimde eşim aynı şeyleri söylüyordu ama bazen de şakayla karışık vuruyordu yüzüme asil onun için zayıfliycam bende şimdiye kadar her sorduğumda fark yok diyordu şimdi fark olduğunu görmeye başladı ve kendisi söylüyor artık ve acaip kiskanmaya başladı bu da beni çok mutlu ediyor
Ne güzel canım benimde eşim aynı şeyleri söylüyordu ama bazen de şakayla karışık vuruyordu yüzüme asil onun için zayıfliycam bende şimdiye kadar her sorduğumda fark yok diyordu şimdi fark olduğunu görmeye başladı ve kendisi söylüyor artık ve acaip kiskanmaya başladı bu da beni çok mutlu ediyor
Ben hicbir zaman zayif degildim, sadece cocukken cok zayiftim. Sonra kilo almaya basladim. Ergenlikte bi aliyordum bi veriyordum. Evlenirken de 75 kiloydum. Ama o da uc noktaydi bekar hayatim boyunca. Hemen de hamile kaldim. Mide bulantisim cok vardi. Ilk 4 ay hicbirsey yiyemiyordum ve tam 10 kilo verdim. Tabi sonrasinda fazlasiyla aldim ve doguma 85 kiloyla girdim. Simdi de 91 kiloyum
Ideal kilom 54 olmasina ragmen 60larda da iyi gorunurdum. Eskiden sporcu oldugum icin kas kitlem fazlaydi sanirim. Tabi simdi yag orani cok one cikti
kızlarrrrr çok özlemisim sizleri sabah sabah çok iyi geldiniz bana paylasimlara yetisemedim:)) allah hepinizden razi olsun güne çok kötü başlamıştım şimdi çok iyiyim sayenizde hepinizi de çooook seviyorummm... şimdi iş zamani öğleden sonra görüşürüz:))
Aynen canim bende 70 ler de zayif oluyordum bende sporcuydum hentbol ve basketbol geçmişim var lise bitince onlarda bitti tabii şimdi bile bu kilolarda olduğuma kimse inanmiypr etim sıkı sanırım ama yağ bendede cok cikti napicaz vermek lazım:))
ınsallah hep birlikte kurtulacagiz su parazit yaglardan
Günaydın kızlar bu hafta hep baş ağrısıyla uyandım nedeni ortaya çıktı çok fena grîp oldum kahvaltı mı yaptım kendime meyve salatası hazırladım kendimi toparlamam lazım yarın doğum günüm oldu mu şîmdi
ınsallah hep birlikte kurtulacagiz su parazit yaglardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?