- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.841
Bazen diyet yaparken yemek yemeye düşkün biri olarak hevesim kaçıveriyor.hemen kıyafetlere bakıyorum internetten.özellikle yatmadan önce şöyle bir göz gezdiriyorum.sizinde kendinize özel yöntemleriniz varmı kızlar
bende deneyim bunu.artık yeter şişkoluk bitsin 38 bedenlere inmek istiyorum.uzun elbiseler var bayılıyorum ama hamileliğim dışında elbise giymek nasip olmadı.heralde ilk işim elbise almak olur.
vayyy o zaman hamileliğin hep aynı döneme gelmiş bizde 3 kardeşiz hepimiz 17 sinde doğmuşuz
bende eski resimlerime bakıyorum diyorlarki gözünün önüne as o zaman etkisi olmuyor bence ihtiyaç aninda bakinca daha etkili oluyor:))
Kızlar hayal edin bakalım istediğiniz kiloya indiniz.neler yapmak istesiniz sadece alışveriş değildir heralde çatlatacak birileri vardır.benim var enazından
aynen canım eşim zayıflayacağıma inanmıyor çok beğendiğim hoş bi elbise var zayıflarsam onu alıp giyeceğim dedim tamam dedi inat ettim zayıflayacağım yazın çıtı pıtı gezeceğim
evet canim simdide gorup cok zayiflamissin diyenler var tabi bu beni çok mutlu ediyor hatta beni görüp hırsından diyete başlayanlar var tabi benimde aynı hızda devam etmem lazım:))
günaydın canım ben fatma benimde 2.5 yaşında bi kızım var adı ela
Benimde iki oğlum var büyük 11 küçük 7.5 yasinda...
Benimde büyük oğlum 8.5yaşında küçük 3.5 birisi eylül 6 diğeri eylül 13 doğum günleri
aynen canım eşim zayıflayacağıma inanmıyor çok beğendiğim hoş bi elbise var zayıflarsam onu alıp giyeceğim dedim tamam dedi inat ettim zayıflayacağım yazın çıtı pıtı gezeceğim
Evet canım yaa napicam gerci bugün regl oldum onunda etkisi vardir belki orda can sikintisindan yedik hareket yok sonuc bu bugun bol su az yemek bol hareket yapmaliyimmmm
Masallah Allah bagislasin. Cocuklarimiz en buyuk mutlulugumuzdur. Insanin cocugu olunca hayat baska bir anlam kazaniyor degil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın senin bu güzel yazına beğeni göndercektim telefondan girdiğim için yanlışlıkla negatif puanı tıklamışım çok özür dilerimkusura bakma canım :)
Günaydın kızlar bu hafta hep baş ağrısıyla uyandım nedeni ortaya çıktı çok fena grîp oldum kahvaltı mı yaptım kendime meyve salatası hazırladım kendimi toparlamam lazım yarın doğum günüm oldu mu şîmdi
Masallah Allah bagislasin. Cocuklarimiz en buyuk mutlulugumuzdur. Insanin cocugu olunca hayat baska bir anlam kazaniyor degil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım.bir elmanın kabuğunu kalınca soy haşlanınca altını kapat ıhamur kat bir tutam iç.:2: Birde adaçayı iç çok iyi geliyorgünaydın kızlar bu hafta hep baş ağrısıyla uyandım nedeni ortaya çıktı çok fena grîp oldum kahvaltı mı yaptım kendime meyve salatası hazırladım kendimi toparlamam lazım yarın doğum günüm oldu mu şîmdi
günaydın kızlar bu hafta hep baş ağrısıyla uyandım nedeni ortaya çıktı çok fena grîp oldum kahvaltı mı yaptım kendime meyve salatası hazırladım kendimi toparlamam lazım yarın doğum günüm oldu mu şîmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?