- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.681
İnşallah bu hafta ben başarırım kısmet artık elimden geleni yapacağım 1 tane kızım var 16 yaşında bende 37 olucam cuma günü inşallah, senin yaş kaçtı çocuğun küçük tü sanırım bir ara yazmıştık hepimiz ama gelenler oldu gidenler oldu karıştı biraz kafam , sende bayağı azimlisin canım hepimiz kilo veririz inşallah:)))
canım kilolarımız aynı olmamasına karşın ben sana meydan okuyorum bu hafta 2 kilo vermem lazım
Diyete başlayalı dayanamam yerim diye yaprak sarması yapmamıştım.dün gece koca bir tencere sardım.haklıymışım kendimi kaybettim kaçtane yedim bilmiyorum.ama artık dikkat edeceğim.ilkaycım yarışımızı bırakma ozaman dikkat edersin bırakmazsın kendini.
merhabalar bende size katılabilir miyim? bende diyetteyim 93 kilo ile başladım diyete ve şuan 76 kiloyum. belki sizinle dahada heveslenirim.
hosgeldin canim hadi bakalim insallah birbirimizi daha cok motive ederiz
merhabalar bende size katılabilir miyim? bende diyetteyim 93 kilo ile başladım diyete ve şuan 76 kiloyum. belki sizinle dahada heveslenirim.
[sıze=2]merhabalar bende size katılabilir miyim? Bende diyetteyim 93 kilo ile başladım diyete ve şuan 76 kiloyum. Belki sizinle dahada heveslenirim.[/sıze]
Ooo maaşallah boyunca kızın var yani ne güzel Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını:)) Rabbim bana da sağlıklı sıhhatli bi kız evladı nasip etsin (istediğim kiloya inince) inşallah :)))Bende 23 yaşındayım oğluşum 3 yaşında.Geçen hafta baya azimliydim .Bu hafta hadi bakalım ortak en çok kiloyu veren biz olalım.Yine güzel başladım aslında oğlum uyurken yarım saat de zumba yaptım.Birinci oldum diye salmak yok yani
Missgamzeli posta kutun dolmuş canım boşalt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?