- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.661
ilkay ve ben 2.8 toplam kilo verdik:13:
Başta burcu bilen olmak üzere tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Günaydın kızlar bîrinci olan burcubilen i tebrik ediyorum grup olanakta melike ve ilkay ı tebrik edîyorum
Burcucum yine ortak mıyız yine :) tercihin başkası olursa saygı duyarım canım öptüm seni:))
Yuppiiii aylar sonra birinci olmayı başardımÇook mutluyum
Canım tebrik ederimmm hakettin :)) inşallah böyle devam ederiz...
bende seni aradım sende diyetten vazgeçtin diye üzülüyordum arkadaşım hoşgeldin ya
diyetinde veya sporunda değişiklik yapmalısın canım yeşil çay iç su tüketimini artır.
diyetinde veya sporunda değişiklik yapmalısın canım yeşil çay iç su tüketimini artır.
burcu tebrik ediyorum varya dedigini yaptin birinci oldun darisi nerdeyse her hafta ceza alan bana
melike ve ilkay grup birinciliginizi tebrik ederim
sesli devam ediyormuyuz
opuyorum
burcu tebrik ediyorum varya dedigini yaptin birinci oldun darisi nerdeyse her hafta ceza alan bana
melike ve ilkay grup birinciliginizi tebrik ederim
sesli devam ediyormuyuz
opuyorum
Liste açıklanınca farkettim.1.7 hedef koymuşum farkında olmadan.ne diyim Allahın takdiri.Belki bu sayede daha çok dikkat ederim.Aslında 700gr hedef koyacaktım.Burcu bilen 1.liğini tebrik ederim.Ne mutlu sana.Darısı herkesin başına.
yok canım ben degılımteşekkürler tatlım:))Darısı sana ve tüm arkadaslara Bu hafta gerçekten çok sıktım kendimi inat ettim yani)Kilom az olduğu için galiba ancak bu kadar verebildim buna da şükür
Canım ya termal kemeri kullanan sen miydim?
edelim tabi canım, bende kabul etmezsin artık beni sanıyordum, canıımm arkadaşım bırakmadı beni
hadi bakalım inşallah bu hafta güzel sonuçlar alacağız
Teşekkürler ortağım :))Darısı bu hafta sana inşallah.Hadi bakalım ortaklığa devam tabi çünkü bu hafta yarış sende)Bu hafta hava yağmurlu yürüyüşe çıkamıyorum geçen hafta hem yürüyüş hem zumba yapıyordum.İyi gidiyodu yani bakalım bu hafta ne olacak.Bu arada canım kaç yaşındasın kaç çocuğun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?