- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.141
evet canım.benim eşimde öğretmen branşın ne?
Kızlar iftarda sizler içinde dua edicem ( her biriniz hangî kiloda olmak istiyorsanız inşallah o kiloda olursunuz) kızlar canım haşlanmış makarna ( sossuz) çekiyor yesem mi acaba?
Allah hepinizden razı olsun :) mesaj yazanlarında ne dileği varsa Allah kabul etsin inşallah:))
Hoşgeldiniz bende biraz karışmış olucam ama ayça kaya 2 kasik gevrek 1 dilim ekmeğe eşit demişti ...Sabah bir kase gevrek yedim yapsız süt ile :) bir bardak vişne suyu . Öğlene doğru 20 gr saf bitter cikolata öğlende kepekli sandwic :) suanda 500 kcal aldım aksamda bir kase gevrek yiyip latin aerobik yapmayı planlıyorum ☺️☺️ Hedef 55 kilo .
Kızlar bir süre yazmaya ara veriyorum.Ama sizi okumaya devam edeceğim.Diyete devam ediyorum.Ama kendi yöntemlerimle.Hayat tempolarımız,yaşlarımız,yaşam biçimlerimiz aynı değil.O yüzden aynı şeyleri yapmamız beklenemez.Beraber koyduğumuz kurallara uymadıktan sonra yazmamım anlamlı olduğunu düşünmüyorum.Melikecim ayrılmıycam söz demiştim beni affet.Hakkını da helal et.Kızlar hepinize de teşekkür ediyorum,yazdıklarınızla bana destek oldunuz,motivasyon sağladınız.Hepinize başarılar,sevgilerimle.
Evet canım telefona indirdim çok rahat oluyo.Bazen anneme ya da kayinvalideme gidince iyi oluyo gittiğim yerlerde de yapabiliyorum:))Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?