- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.161
Her gün 2- 2.5litre su tüketerek
yorgunluk
dikkat dağınıklığı
hafıza sorunları
iştah açıklığı önlenebilir
yorgunluk
dikkat dağınıklığı
hafıza sorunları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir süre yazmaya ara veriyorum.Ama sizi okumaya devam edeceğim.Diyete devam ediyorum.Ama kendi yöntemlerimle.Hayat tempolarımız,yaşlarımız,yaşam biçimlerimiz aynı değil.O yüzden aynı şeyleri yapmamız beklenemez.Beraber koyduğumuz kurallara uymadıktan sonra yazmamım anlamlı olduğunu düşünmüyorum.Melikecim ayrılmıycam söz demiştim beni affet.Hakkını da helal et.Kızlar hepinize de teşekkür ediyorum,yazdıklarınızla bana destek oldunuz,motivasyon sağladınız.Hepinize başarılar,sevgilerimle.
Ya nasil indirdin zumbayi ya. Melikenin su perisan zumbasi mi? Bende indirmek istiyorum.
günaydın kızlaaarrr melike paylaştıklarına koptum ya özellikle biz kımııızz şişmanlarrr Neyse efenim dün cok sacma bi diyet gunu gecırsemde bugun telafı edıcem (sabah kacırdıgım kıymalı böreee saymazsak) şu zumbayı bende yapıcam ya madem yürüyüşten daha etkili ve ben pörsüdümde ya sıklaşmam lazım lımbır lımbır etlerim lıp lıp et pıt pıt yağ
her gün 2- 2.5litre su tüketerek
yorgunluk
dikkat dağınıklığı
hafıza sorunları
Canım bilmiyorum ama ben bu gevrekle 8 kilo verdim hem cok doyuruyor hemde cok lezzetli . Öğrenci olduğum içinde cok pratik . 150 kcal bir kase ama icinde ekmekteki un seker yok kalsiyum ve protein ağırlıklı acıkcası herkeze siddetle tavaiye ediyorum . Ben cok etkisini gördüm gerçekten . Sporşa beraber harika sonuclar cıkıyor
Hoşgeldiniz bende biraz karışmış olucam ama ayça kaya 2 kasik gevrek 1 dilim ekmeğe eşit demişti ...
Canımmmm nereye gidiyorsun diyet arkadasimdin benim hedeflerimiz kilolarımiz aynıydı nolduda vazgectin zayiflamak icin yaptığımız şeyler çokta farklı değil belki biraz az veriyoruz ama veriyoruz sonuçta bırakma eğer bırakırsak kilolu olmayi kabul Etmişiz demektir ben kabul etmiyorum eski kiloma dönene kadar. ..
Günaydın herkese diyecek tim bu mesajı okudum üzüldüm şîmdi hepimiz iyi bir şekilde dîyet ve spor yapamazsakta elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bazen bana da Offf yeter diyorum yemek istiyorum ( bu hafta olduğu gibi) cezada alıcağımı düşünüyorum iftardan sonra nevrim döndü adeta yediklerimî yazmıycam bu sabah îyi başlayamasamda akşamı hafif atlatırım . Yani arkadaşım bazen hepimiz psikolojik nedenlerden modumuz düşüyor . Sen yinede okuyup bize yorum yap hazır hissedince başlarsın ne dersin :))) öptüm sizi hocamm:))
canım bilmiyorum ama ben bu gevrekle 8 kilo verdim hem cok doyuruyor hemde cok lezzetli . öğrenci olduğum içinde cok pratik . 150 kcal bir kase ama icinde ekmekteki un seker yok kalsiyum ve protein ağırlıklı acıkcası herkeze siddetle tavaiye ediyorum . Ben cok etkisini gördüm gerçekten . Sporşa beraber harika sonuclar cıkıyor
burada başladm yaklaşık 8kilo verdim.
inşallah yaza sıkı hatunlar olacağız