- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.101
Canım sen zumbayi telefona indirmistin sanirim telefondan yapabiliyormusun zor olmuyormuCanım şu tarifi bi dene de bize de yaz bakalım.işe yararsa bizde deneyelim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen zumbayi telefona indirmistin sanirim telefondan yapabiliyormusun zor olmuyormuCanım şu tarifi bi dene de bize de yaz bakalım.işe yararsa bizde deneyelim:))
yanlış yaptığımız şey yemeklere çok yağ atmak olabilir mesela, yada 6 dan sonra yemek yemekte olabilir, ben sabah 1 yumurta yiyorum arada 1 galeta öplen 1 elma 5 gibide çok az bir yemek, genelde sebze yemeği oda çok az yağ ile yapılmış olarak, aslında çok daha fazla vermem lazımdı ama hafta sonları hep bir yerlerdeyiz yemeli içmeli ayin gibi oluyor, bende ne bulursam götürüyorum, sıksaydım hafta sonlarıda 10 kg ı geçerdi şimdiye, tabi hergün 1 saat yürüyüş ve haftada 3 gün zumbada yapıyorum, 3 kg a yakında su içiyorum
canım sen zumbayi telefona indirmistin sanirim telefondan yapabiliyormusun zor olmuyormu
Evet canim yanlışlarım hala var benim hiç ekmek yemiyor musun
sanirim hergun tartilmakda yanlis bende hergun tartiliyordum bu hafta hic tartilmadim pazara kadar tartilmayacagimgünaydın kızlar, ben dünden beri düşünüyorum nerde hata yapıyorum aslında eskisi kadar aşırı da yemiyorum hatayımdan tatalıyı cıkardım en fazla 1 kucuk kare bıtter yıyorum ekmek desen yok zaten cayımı sekersız ıcerım ama gıtmıyor cok zor gıdıyor kılolar hergun bır hevesle cıkıyorum tartıya yok gıdım gıdım ılerlıyorum resmen .
ben metabolızma hızımı mı dusurdum vucudum az enerjı harcamaya mı alıstı acaba cok korkuyorum bundan sonra agzıma sureklı bırseyler atacagım bırseyler yapmam lazım surda nısan sonuna ne kaldıkı evde dugunler ıcın kıyafetlerım hazır ama ben ıcıne gıremıyorum uff cok moralım bozuk bugun. ama bırakmıyorum asla bırakmam rejımı az da olsa ınatcıda olsa yıne de vermem lazım
sabah 2 acve hurma yedım 1 cay bardagı sut ıctım pesıne 1 bardak su ıcıp evden cıktım
ıs yerınde 1 elmayı 3 kasık yogurt ıle karıstırdım tarcın ve zencefıl serptım ustune yedım
sımdı cay ıcıyorum suya agırlık verecegım cok acıkırsam leblebı atacagım agzıma
Günaydın kızlar bugün ben oruçluyum ( Ramazan'da tutamadığım günler vardı ) sahurda 2 dilim kepek ekmeği, peynir, domates , maydanoz , 5 zeytin ,3 yaprak kıvırcık , 2 tane hurma yedim iftara çorba ve salataya geçiştirmeyi düşünüyorum inşallah yaparım
Öptüm hepinizi:))))
Noninoni hangi sporu yapıyorsun canım
kızlar bende aranıza katılabılırmıyım
kızlar bende aranıza katılabılırmıyım
ne yedin canım o kadar
Canım sen zumbayi telefona indirmistin sanirim telefondan yapabiliyormusun zor olmuyormu
ev sahibim yaprak sarma getirmis oyle yedimki gozum dondu kac tane yedigimi bilmiyorum nasil eritecem ben bunu yaaaa
Evet canım telefona indirdim çok rahat oluyo.Bazen anneme ya da kayinvalideme gidince iyi oluyo gittiğim yerlerde de yapabiliyorum:))Tavsiye ederim
bana diyetisyenimin verdiği diyeti yapıyorum canım 1600 kalorilik zaten
Kızlar iftarda sizler içinde dua edicem ( her biriniz hangî kiloda olmak istiyorsanız inşallah o kiloda olursunuz) kızlar canım haşlanmış makarna ( sossuz) çekiyor yesem mi acaba?
Allah hepinizden razı olsun :) mesaj yazanlarında ne dileği varsa Allah kabul etsin inşallah:))