- 6 Kasım 2013
- 507
- 43
- 34
-
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #2.661
Günlük tutmayada başlamışken yarışmayada başliim bariBende katılmak istiyorum ama tam olarak anlamadım ceza falan yazmışsınz onlarıda öğreniim sonra çamura yatmiim şimdi 81.5kg haftaya pazar 79 olcam bu kez kararlıyım hanımlar son durak eski kilom 58 şu an uzak görünüyo ;(
ben de yarışmaya katılmak istiyorum :) şu an taam 90 kilo olmuş durumdayımm:78::78::78:
Ancak tiroid probleminden dolayı çabuk alıyor fakat zor kilo veriyorum. Bu yüzden önümüzdeki pazara kadar hedefimi küçük tutacağım ki başlangıçta hevesim kırılmasın.
Haftaya pazara 89,5 kilo olayım
tahmini kadar kilo verebilen arkadaşlarımı tebrik ederim.benim gibi ceza alan arkadaşlarımda lütfen sporlarını yaptıktan sonra buraya dk ile birlikte hangi sporu yaptıklarını yazsınlar
Slm kızlar geçen hafta79,6 idim hedefim 78 idi veeeeeeee ben şu an 76,9 um. Haftaya hedefim 75,50 kısmetse. 2,7 kg vermişim o kadar mesudumkiߘ͛/QUOTE]
vav super spor yaptinmi ne yedin ictin canim
evet canım spor yaptım, hergün 1 saati geçen yürüyüş zaman buldukcada zumba yaptım. yediklerim zaten günlü 700 kaloriyi geçmiyor.
sabahta sıcak suya limon damlatıp içiyorum 3 bardak, inşallah böyle gider
Bende cezamı çektim arkadaşlar 30 dklık bi ceza vardı ama fazla fazla olsun dedim 45 dk yürüyüş yaptım.Oğluşumu öğle uykusuna yatırınca da zumba yapmayı düşünüyorum
kızlar aramızda hala diyetisyene gitmemiş 65 kilo üstü bayan varsa diyetisyene gitmelerini rica ediyorum artık devlet hastanelerimizde bile yardımcı olmayı bekleyen diyetisyenler var.kan değerleriniz yağdanmı veriyorusunuz kas kaybımı var kontrol altında olmalıyız.aksi halde verdiğimiz kiloları tekrar alabilliriz yada kas kaybımız varsa zayıfladığımızda yüzümüz çökebilir daha yaşlı görünebiliriz.safra kesesi taşı yada diğer organ hasarları yaşayabiliriz.yada farklı problemler yaşayabiliriz.obezite bir hastalık ve bizler birer hastayız.hasta olduğumuzda yaptığımız gibi doktor kontrolünde olmalıyız.
bende diyetisyene gitmek istiyorum ama işler çok fazla yoğun bu aralar bir fırsat bulursam gidecem çünkü sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum
bende zumba yapmak istiyorum yaaa, ama vaktim yok. şuan işteyim ve kaynanamlar yine bizde akşamlarıda yapamıyacam, çok kıskandım sizi kızlar.