hadi yarışarak zayıflayalım her pazar en çok zayıflayan 1. olsun

Kizlar bende 89 kilo olmusum. 1 kilo verdim. Ama 88 olamadim. Kaloriferlerimin yanmamasi ve annemlerde kalmam tbi okullarin yeni acilmasindan dolayi motive olmadim. Ama bu hafta duzene girmeliyim. Evimede geldim. Haftaya hedef 87.5 olsun. Ilkaycigim seni tebrik ediyorum canim. Senlede hedefim ayni olsun canim

Kızlar kusura bakmayın gün icinde giremedim 71.5 kg olmuşum 1.1 kilo gitmiş ama hedefim 71di yani 50 dakika spor cezası almış oluyorum.. Haftaya hedefim 70 olmakk

ben de yarışmaya katılmak istiyorum :) şu an taam 90 kilo olmuş durumdayımm :78::78::78:

ancak tiroid probleminden dolayı çabuk alıyor fakat zor kilo veriyorum. bu yüzden önümüzdeki pazara kadar hedefimi küçük tutacağım ki başlangıçta hevesim kırılmasın.

haftaya pazara 89,5 kilo olayım

Günlük tutmayada başlamışken yarışmayada başliim bari Bende katılmak istiyorum ama tam olarak anlamadım ceza falan yazmışsınz onlarıda öğreniim sonra çamura yatmiim şimdi 81.5kg haftaya pazar 79 olcam bu kez kararlıyım hanımlar son durak eski kilom 58 şu an uzak görünüyo ;(

Günaydın çıtırlar.Aslında 8de kalkmayı planlıyodum ama malûm çocuk olunca 6.30 da beni ayağa dikti kerata:)))Neyse ki bi saatlik uzun ugraslar sonucu tekrar uyutmayı başardım.Şimdi de bir bardak ılık limonlu suyumu içip yürüyüşe çıkıyorum .Ohh hava da çok güzel şansıma.Bence siz de çok fazla uyumayın çünkü ben bu hafta birinciliğe gözümü dikmiş durumdayım.Ya da neyse uyuyun böylece işim daha da kolaylaşır

CANIM PAZAR GÜNÜNE KADAR 79 KİLO OLMAYA ÇALIŞACAKSIN VEREMEDİĞİN HER 100 GRAM İÇİN HAFTA İÇİ YAPTIĞIN SPORA EK OLARAK 10DK GELECEK DİYELİM BENİM GİBİ 400 GRAM EKSİK VERDİN 40 DK EK SPOR YAPACAKSIN.BÖYLECE PAZARA KADAR YARIŞMADA KALACAKSIN ZATEN BİRİNCİ OLMAM DİYE KOPMAYACAKSIN.KENDİNİ TANIYACAKSIN 1 HAFTADA KAÇ KİLO VERDİĞİNİ GÖRECEKSİN.ALDIĞIN CEZAYLADA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DAHA FAZLA KALORİ KAYBIN OLACAK.İNECEĞİ KİLOYU TUTTURAN KAZANIYOR CEZADAN KURTULUYOR.

Tahmini kadar kilo verebilen arkadaşlarımı tebrik ederim.benim gibi ceza alan arkadaşlarımda lütfen sporlarını yaptıktan sonra buraya dk ile birlikte hangi sporu yaptıklarını yazsınlar

hoşgeldin canım.bir günde almadık zaten yavaş vermek lazımmış.kolay gelsin

tahmini kadar kilo verebilen arkadaşlarımı tebrik ederim.benim gibi ceza alan arkadaşlarımda lütfen sporlarını yaptıktan sonra buraya dk ile birlikte hangi sporu yaptıklarını yazsınlar

59 olmayı hedeflemiştim 61.50 den 59.7 e düşmüşüm kilo aldım diye düşünüyordum ama vermişimmmm zumbanın etkisi

Bende cezalıyımmmm

Günaydın arkadaşlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Tüm kilo veren arkadaşları bende tebrik ediyorum hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah (hedef koyma çok iyi fikirdi bence) az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum:)

Günaydın...

Haftasonu yazamadım.. Elimde gitmedi gerçi :) 66.9 aynıyım.. HİİÇÇÇÇ kilo verememişim. Tabi vücudumda bir şişkinlik var regly olucam bugun yada yarın ama sanıım cezam katlanarak olucak.. 65.5 olmayı hedeflemiştim. Yani 1 kilo 400 gram vermeyi hedeflemiştim. Veremediğim her 100 gr için artı spor yapağım gerçi hafta son 8 km yürüyüş ve yarım saat yüzdüm cumartesi ve pazarda ama bu ceza bu haftaaaaa.... ufff morelim çok bozuk.. Tatlıya saldırasım geliyo.. Ama yapmıcam.. yapmamalıyım

Kızlar aramızda hala diyetisyene gitmemiş 65 kilo üstü bayan varsa diyetisyene gitmelerini rica ediyorum artık devlet hastanelerimizde bile yardımcı olmayı bekleyen diyetisyenler var.kan değerleriniz yağdanmı veriyorusunuz kas kaybımı var kontrol altında olmalıyız.aksi halde verdiğimiz kiloları tekrar alabilliriz yada kas kaybımız varsa zayıfladığımızda yüzümüz çökebilir daha yaşlı görünebiliriz.SAFRA KESESİ TAŞI YADA DİĞER ORGAN HASARLARI YAŞAYABİLİRİZ.yada farklı problemler yaşayabiliriz.obezite bir hastalık ve bizler birer hastayız.hasta olduğumuzda yaptığımız gibi doktor kontrolünde olmalıyız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende cezamı çektim arkadaşlar 30 dklık bi ceza vardı ama fazla fazla olsun dedim 45 dk yürüyüş yaptım.Oğluşumu öğle uykusuna yatırınca da zumba yapmayı düşünüyorum

Bende cezamı çektim arkadaşlar 30 dklık bi ceza vardı ama fazla fazla olsun dedim 45 dk yürüyüş yaptım.Oğluşumu öğle uykusuna yatırınca da zumba yapmayı düşünüyorum

bende zumba yapmak istiyorum yaaa, ama vaktim yok. şuan işteyim ve kaynanamlar yine bizde akşamlarıda yapamıyacam, çok kıskandım sizi kızlar.

bende diyetisyene gitmek istiyorum ama işler çok fazla yoğun bu aralar bir fırsat bulursam gidecem çünkü sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum

bende diyetisyene gitmek istiyorum ama işler çok fazla yoğun bu aralar bir fırsat bulursam gidecem çünkü sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum

emin ol canım işler hep çok olacak ama sağlığın bozulursa işlerin senin için anlamı kalmaz sanırım.çocuklarımız için eşlerimiz için yaptığımız işlerin devamı için en başta kendimiz için sağlıklı olmalıyız bence mutlaka zaman ayır çok vaktini almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…