- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.461
Günaydınnnnn bugün çok mutlu kalktım tartildim 90 geldim suyumu içtim Kahvaltımi yaptım (klasik kahvaltı) daha uyuyor musunuz? Hadi kalkın artıkkkk
Canım Su katıyor musun içine ben denedim icemedim tekrar denesenmi acaba
Bu sabah midem bulanıyor.canım birşey istemiyor.zorla küçük bir ev yapımı az yağlı az peynirli poğaça yedim 1 bardak çay.az sonra ada çayı yada yeşil çay içeceğim.oğlum yemek yemiyor 3 yaşındaki.canım sıkılıyor.5 aydır aynı kiloda 13.5 dr az dedi.haşlanmış tavuk olrsa yiyor oda bazen.simit seviyor.elma seviyor süt içmiyordu nesguikle içiyor biraz.hamur işi yapsam yemiyor.SEBZE YEMEĞİ YEMİYOR.şu saat oldu bir bardak nesguikli sütle duruyor.
Yapma böyle ama yarışıyoruz senle unutma hadi hemen başlayalım sporada havalar güzel gidiyor antep te nasıl bilmiyorum okula gidiş dönüşte bile yürüsen yeter ben azimliyim sen isteyince benden çok veriyorsun hadi arkadaşım gösterkendini. ..Cok sevindim canim. Bende bugun daha dikkat edicem. 15 tatilde tamamen motivasyonum gitti. Spor yapasim gelmiyor. Offfff offfff
Bu hafta hızlı gidiyorum bakalım ne kadar verecem. yediklerime dikkat ediyorum, dün 1 saat yürüyüş ve akşam 50 dk. zumba yaptım.
bu sabahta halice çarpan kamyoncu yüzünden halıcıoğlundan perpa ya kadar yürüdüm tam 30 dk. bugünki sporumun yarısını yapmış oldum.
Yediklerimi ve bugün yiyeceklerimi şimdiden yazayım, unutmadan
sabah: 2 dilim kepekli ekmek + 2 dilim peynir + roka + acı biber 3 ad.
öğlen: elma
akşam 5 gibi: 1 kase çin makarnası
akşam 9 gibi: 1 ad.meyve
gece yatarken: 1 bardak süt
hepsi 760 kalori yapıyor :126:
Günaydın kızlar!!! Bu sabitlenme neyin nesi anlamadım ya yesemde yemesemde yapıştı bu 6 kilo gitmiyor(
arada yarım portakal ve kayisili form cayı içtim gene kabızlık var bende iyi gelir inşallah
acıbiberde iyi geliyor canım tecrübeyle sabit.ben tarhana çorbası yapıp bayağı acıbiber koyuyorum çorbama iyi geliyor.
Canım çok az değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?