- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.441
KIZLAR İNMEK İSTEDİĞİ KİLOYU SÖYLEMEYEN ARKADAŞAR VAR.BU HAFTA DEFTERİME SÖYLEDİKLERİNİZİ NOT ALDIM YARIŞMAYA VARIM DİYEN KENDİNİ BİLİYOR OYÜZDEN LİSTEYİ CUMARTESİ GECE VERECEĞİM ERTESİ GÜN VERDİM VEREMEDİM ŞU KADAR EKSİĞİM VAR DİYEN TARTILIP YAZACAK.HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM.
canıııım kusura bakmayın yazamıyorum kaç gündür evde değilim tartılamadım dün.carşamba akşamı eve geçicem perşembe sabah tartılıp yazarım istersen. Hem o gün yazabilirim pazara kadar ne kadar verebilirim diye.özledim ama sizi ve diyet yapmayı da. Ya aslında yeme işini abartmadım ama çok düzensiz oluyo. Inşallah çok kilo almamışimdır.bi de annemler umreden geldi pazar günü ohh şimdi gelsin baklavalar sarmalar ama bana değil tabi misafirlere .
uzun bir aradan sonra zumbaya yeniden merhaba dedim 50 dk zumba yaptım.ara verdiğim için sanırım çok yoruldum
su içmeyi unutmayın kızlar yaktığımız yağlar toksin olup vücudumuzda kalmasın hemde zayıflamamıza fayda versin.en az 12 bardak.
canım ceza ne tam olarak karar verdin mi, yoksa ben mi kaçırdım.
cok teşekkür ederim canımmmSlm canm küçüğün doğum gününü kutlarım nice sağlıklı mutlu ve başarılı yıllara....
çok geçmiş olsun oğluna şimdi nasılolduÇok zor bir günü,çok zor bir gece takip etti.Dün geceyi de hastanede geçirdik.Sabaha karşı evdeydik.Oğluşum şimdi biraz daha iyi.İnşallah daha da iyi olacak.Tartıldım.88.8 yani 800gr vermişim.Haftaya da inşallah 88 olmak istiyorum.Ben sizler gibi büyük hedefler koyamıyorum.Elimden bu kadar geliyor.İlk başladığımda hızlıydı sonra yarım yarım gitmeye başladı.Ne yapayım yavaş ama kalıcı olsun.Zaten şu an en büyük isteğim oğlumun sağlığına kavuşması...
bencede makul bir ceza ama artırılabılır 2.hafta da kılo veremeyen topik dışında kalsın bu da sert oldu ama hepimiz için bu şart oldu artık dayaklık olduk varyaCEZAYI BERABER BULALIM DEDİM SPOR CEZASI DENİLDİ.BENCE VERİLMEYEN HER 100 GRAM İÇİN YAPILAN SPOR GÜNLÜK 10 DK ARTSIN .CEZAYI KABUL EDİP GİRENLER VERMEYİP YAPAMAM DERSE ARAMIZDAN AYRILSIN.ÇÜNKÜ BU CEZA ONLARIN İYİLİĞİ İÇİN.YİNEDE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.SİLKELENMEK İÇİN YAPILABİLİR GİBİ GELDİ BANA.HASTASI OLAN OLAĞAN DIŞI DURUMU OLANLAR BANA ÖZEL MSJ ATARLAR ANLAYIŞLA KARŞILANIRLAR DEVAM EDERLER AMA BURAYA YAPAMAM YAPAMIYORUM OLMUYOR YAZARAK HEPİMİZ ETKİLENDİK.OKUDUKÇA BEN VAZGEÇTİM KİLO ALDIM BU KADAR KARARLIYKEN.EN AZ YARIM KİLO EN FAZLA 2.5 KİLO FAZLASI SAĞLIKSIZ AZI GEREKSİZ VERMEK İSTEYECEĞİNİZ KİLO ARALIĞI BU ARALIKTA OLSUN LÜTFEN.SİLKELENMEMİZ LAZIM.YAZ GELİYOR ARTIK FARKINA VARALIM.MONTLAR ÇIKINCA YAĞLAR BELLİ OLACAK HERKES FISTIK GİBİ GİYİNİRKEN BİZ BAKIP KALACAZ HERZAMANKİ GİBİ BEN SİZİ SİZ BENİ GAZA GETİRİN HALLEDELİM ŞU İŞİ.
canım şu kilodayım pazar günü şu kiloda olacağım deyip yarışmaya giriyoruz.ben isimleri ve kiloları kaydettim defterime cumartesi akşam geç saatte verceğim.söyleyipte inemediğimiz her 100 gram için sonraki hafta 10 dk sporu artacak diyelim 300 gram veremedi 30 dk.eğer günlük 30 dk spor yapıyora 60 dk olacak günlük spor saati yapamam yok çünkü hepimizin işi var ve istersek gerçekten yaparız
burda bir topikte keçiboynuzu pekmezi demişler denesem mi acaba.güne limonlu suyla başlamak iyiymişte isyaaaan tarzı kalkınca saat 7 de unuttum yine.elma sirkesi iyi soğuk algınlığındanda korur ama balın kalorisi yüksek değilmi
burda bir topikte keçiboynuzu pekmezi demişler denesem mi acaba.güne limonlu suyla başlamak iyiymişte isyaaaan tarzı kalkınca saat 7 de unuttum yine.elma sirkesi iyi soğuk algınlığındanda korur ama balın kalorisi yüksek değilmi
canım şu kilodayım pazar günü şu kiloda olacağım deyip yarışmaya giriyoruz.ben isimleri ve kiloları kaydettim defterime cumartesi akşam geç saatte verceğim.söyleyipte inemediğimiz her 100 gram için sonraki hafta 10 dk sporu artacak diyelim 300 gram veremedi 30 dk.eğer günlük 30 dk spor yapıyora 60 dk olacak günlük spor saati yapamam yok çünkü hepimizin işi var ve istersek gerçekten yaparız
uzun bir aradan sonra zumbaya yeniden merhaba dedim 50 dk zumba yaptım.ara verdiğim için sanırım çok yoruldum
Su içmeyi unutmayın kızlar yaktığımız yağlar toksin olup vücudumuzda kalmasın hemde zayıflamamıza fayda versin.en az 12 bardak.
16 dal maydonozu blenderdan geçirerek içine bir tane limon sıkıp içerseniz ( kabul ediyorum tadı kötü oluyor) 15 günlük kür halinde kilo vermeye yardımcı oldugunu okudum bunun yanında cildide güzelleştiriyorumuş ben 4 gündür içiyorum. Sabhalrı aç karna içip 15 dk sora kahvaltı yapıyorum. Bu hafta baya kilo verdim...
su içmeyi unutmayın kızlar yaktığımız yağlar toksin olup vücudumuzda kalmasın hemde zayıflamamıza fayda versin.en az 12 bardak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?