- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.041
aynı melikecim. Spor yapınca daha da dikkatli oluyorum ama yapmayınca hele bir de midem doluysa daha da yiyesim geliyor ve tutamıyorum kendimi.
bu yeşil çayın tadı niye bu kadar kötü yarabbimmmmmmmmmm
bu arada canım doktorlar yeşil çayın 2 kupadan fazla içmek zararlıymış
günlük 1 sallama poşet yeşil çayı zor içiyorum
Ara da böyle 2 günlük ayrılık iyi olur birbirinizi daha çok özlersiniz kavuşmak çok heyacanlandırır ilşkinizi yinede Allah kavuştursun:) sakın sıkıntıdan yeme daha rahat diyetine uyarsın aslında:))
Bugün mutfağı kaldırdım temizledim.zumba yerine 2 saat mutfakta takıldım.yoruldum.sabah hazır yufkadan gözleme yaptım.yarım yufkadan az yağlı bir tane yedimşekersiz çay içtim
öğlen.4 kaşık karnabahar yedim.bir kaşık haşlanmış tevuk 3 dilim ekmek.
öğle yemeğini geç yediğim için akşam yemeği yemem artık
akşam için sadece 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim.
Çok teşekkür ederim canım,asıl dönünce birlikte annemlere gideceğiz,orada diyete dikkat etmem lazım.Diyet yaptığımı Anneme söylemedim,beni7 kilo(inşallah bu hafta verdiğimle daha fazla)görücek.Zayıflamamı o da kardeşimde çok istiyordu.Yani diyeti bozmayayım diye ellerinden geleni yapacaklardır.Bu arada kardeşimle beni yanyana görsen inanmazsın,hiç benzemiyoruz.Kilolarımız da öyle,ben 90 ,O 50.Canımdır kendisi.Sırf onları ,mutlu etmek için bile zayıflamak isterim.
Cumartesi gideceğiz inşallah,o zamana kadar ne kadar versem kardır canım.Genetiğe gelince,hakikaten çok acımasız.Kardeşim iştah şuruplarıyla büyüdü,ben zayıfla kızımlarla:))Hadi inşallah annenlere gidene kadar 3 kilo daha versen 10 kilo bayağı fark ettiri bu da seni mutlu eder benim kızkardeşîmin bi tanesi 56 kilo okadar olsam keşke bakalım biz niye ki gen olarak kilolu tarafa çekiyoruz ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?