- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.081
sizin aile baya iyiymiş canım biz de babam kiloludur,115 kilo civarında annem benden zayıftır minyondur o yüzden beni hiç bir zaman kızı sanmadılar kardeşin mi derlerdi. ben 58 kiloyken bile mdium giyerdim düşün baya iri yarıyım.ama artık zayıflamak istiyorum ahh 58 olsam ne güzel olur.
Korktugum oldu ve adet donemine girdim doyma hissim gitti cikolata icin oluyorum destek bekliyorum napacam cok acim bugun midem agriyor mutsuzum
Kacamagim olmadi ama zor duruyorum hircinlastimbu dönem kaçamaklara çok müsait dikkat et.. biraz kaçırırsan bol hareketle telafi edersin üzülme , bu hafta duraklama olabilir kilonda hiç moralini bozma öteki hafta yine devam edecek :13:
Kacamagim olmadi ama zor duruyorum hircinlastimniye boyle oluyoruz odemde yaparim simdi of... yemicem tokumm
Pis cikolata irencsin
Korktugum oldu ve adet donemine girdim doyma hissim gitti cikolata icin oluyorum destek bekliyorum napacam cok acim bugun midem agriyor mutsuzum
pis çikolata tatlı benim de başımın belası , keşke tatlı kilo yapmasaydı ama yapacak bişey yok daha yolumuz var sabredicez , kendine karşı koyamadığın zaman küçük bir parça çikolatayı ağzına al dakikalarca ağzında çevir birden çiğneyip yutma kendini kandır .
oglumun cikolatasindan isirdim cok kotuyum ya:) ama o bile iyi geldi oyy oyy ...Çikolata deyince akan sular duruyor,ben de bugün oğlumun çikolatasından ufak bir parça aşırdım.Ama başka suçum yok,diyete uydum.Bir parça alıp nefsi öldürmek lazım,yoksa durup durup daha çok yiyor insan.Tabi abartmamak şartıyla:))Miden için beyaz leblebi,rezene çayı tavsiye ederim.
Bugün ki menüm
sabah kaşarlı yumurta yağsız yaptım 5 zeytin beyaz peynir 1kurukayısı ve erik
öğle 1 kase tavuk suyu çorba ve 1 dilim ekmek
akşam bir bardak çay 1 gözleme 1 kase yoğurt
ara yarım elma armut portakal kokteyli
yaaa kızlar gene abartmışım demi
Iyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var Allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
Iyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var Allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?