- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
Bak üstüme alındım şimdi Elendra..
Bende eleştirdim ama kendi özelimde dost sandığım insanla ilgili olaraktı.
Bu insanlar maalesef her yerde var olabiliyor demek istedim bir şekilde..
Buradaki arkadaşlarımla ilgili alakası yok, öyle bir şey hissetsem zaten muhattap olmam..
Bence Betty'nin konusu genele ait, kimsenin özeline ait değil..
Sorgularken özele indirgedik sadece..
Ama konu bu değil...
Can sıkıcı olay maalesef buradan iki kişi arasında yaşanmış..
Laale benim canım yandı diyor öfkesini bu şekilde dile getiriyor doğru veya yanlış..
Onun doğrusunu ya da yanlışını biz tartışamayız sonuçta isteyen istediğini yazabilme özgürlüğüne sahip..
Ama diğer arakadaşımız her kimse konunun hiç muhattabı olmuyor,olmamış..
Yarası olmayan bizler bu kadar olayı ciddi alıyorsak yarası olanın bir şekilde Lale'ye ulaşması olayı telefi etmesi gerekmez mi?
Laale kaileye alınmadığını söylüyor..
Bu arkadaş gelsin o zaman kimin arkadaş lstesindeyse o insanlara saygı duysun ve desin ki benim...
Madem arkadaşlığa değer veriyor düşünsün kendi arkadaşlarını..
Elfida hiç dolandırmadan anlattım derdimi... Kendi açısından örnek verenlere birşey demiyorum dedim... Ama direkt kişiyi eleştirenlere şaşırdım. Sen de eğer direkt olarak Laale nin tartışığı kişiyi eleştridiysen bana göre yanlıştır... Benim aklımdan geçen birkaç kişi oldu ve o kişiler genellikle arkadaş listemde olanlardı. Bu nedenle yorum
yaparken dikkatli oldum. Sen beni seviyorsun, senin arkadaş listendekilerden beni sevmeyen kimse olmaması mümkün mü ? Herkesin kızdığı, sevmediği biri vardır.
Bir de devamlı kendimdem örnek veriyor olmam, olayı üstüme alınmamdan değil.
Olayın izahını bu şekilde yapabiliyorum. Şimdi üstüne niye alındın diyen olmasın.
Bu açıklamaya gerek varmıydı bilmiyorum ama söylemek istedim.