Uzun bır suredır sıgarayı bırakmak ıstıyorum bırakıyorum bı kac gun ıcmıyor sonra tekrar ıcıyorum kac kere denedıysem olmuyor bı turlu hergun oldugu gıbı bugunde o kadar aklımdan cıkmıyor hadı yapabılırsın dıyorum kendıme azalttım baya 3 gunde 1 paket ıcıyorum bır suredır ama tam olarak kurtulamıyorum bı turlu veya bıgun cok fazla ıcıyorsam ertesı gun az ıcıyorum artık yeter 1.5 ay sonra dugunum var ve streslıyım dıyıp hep sımdı degıl dıyordum.Ama yeter artık mis gıbı kokmak ıstıyorum sıgara kokusunun parfumumle karısmasını ıstemıyorum ve ıcınde 3 adet o zıkkımdan bulunan paketımı kırıp attım hadı hayırlısı bu sefer olacak gibi hissediyorum.
Merhaba canim yazdiklarini okudum kendi caresizligim aklima geldi hemen, ben 1 haftada 3 defa birakmayi demesim ve 3. de oldu meger diger seferlerinde kendimi o kadar sikiyormusum ki bir rahatlayamiyordum, 1. Gun bitti iyiydi 2. Gun bitti yine iyiydim 3. Gunde bitti dedim kendi kendime bak oluyomus hicte zor degilmis, sakin kendini kasma eger cok zorlarsan sigaradan baska hicbirsey dusunemezsin ve buda beynine islenmis yalan dusunceler. Allen Carr in kitabini oku inan o kadar etkiliki sen fark etmesende beynine o pozitif dusunceler yerlesiyor ve sana sigaranin ne kadar sacma birsey oldugunu gosteriyor. kitabi onlineda okuyabilirsin Ben oyle yaptim, bir sorunun olursa paylas inan paylasmak o kadar iyi geliyor ki. Eminim basarirsin ben basardiktan sonra, Ben ucakta sigarasiz kaldim diye hungur hungur aglardim :))) ne komikmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?