Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Burdayım burdayım merak etmeyin..tatbiki içmedim gece geç geldim fırsat bulamadım ...ya çok enteresan burnumun dibinde içtiler kokusunu duymadım burnum koku almıyor sanki çok şaşırdım aslında bahçede içilen sigaranın kokusunu dahi alırken dün akşam nasıl alamadım hayret ediyorum... İçmek hiç aklımdan geçmedi sadece sıkıntıya benzer boşluk duygusu...bundan da kurtulsam..

sızlerı boyle okuyunca heveslenıyorum sonra dayanamıyorum ıcıyorum ama yarın soz baslıcam lutfen bana da destek olun nasıl yapacam bılmıyorum ozellıkle bebek ıstıyorum olmuyo bunu sıgaraya baglıyorum ve cok ıstıyorum kurtulmak yarın ınsallah baslıcam.

hoşgeldin nehir merak etmiştim..içmediğine sevindim...süpersin gerçekten...

merhaba sevgili kader tabiki sanada destek oluruz, hemde mutlulukla...yeterki iste...allen carr videosunu izlediğimde etkilendim tabi ama öyle bırakacak seviyede değildi ardından gidip sigara içtim mesela...çoğu insan videosuyla bile bırakabilmişler..bana etki etmemişti..

ama öyle çok istiyordumki bu kanser çubuğunu bırakmayı sürekli okudum bu sayfalarda yazan arkadaşları ve en son kitabını istettim netten ve bu kez kitap faydalı oldu..

önemli püf nokta bırakmayı isteyeceksin...gerçekten isteyince ve bıraktığın an sorgulamazsan şimdimi sonramı başka zamanmı bıraksaydım diye ve içtiğinde tekrar başa döneceğini ve tekrar bırakmak için mücadele edeceğini cebelleşeceğini, işte o zaman ne stres ne sinir nede huzursuz oluyorsun...aksine öyle mutlu ve relax oluyorsunki..her sabah yeni bir güne yeni bir mutlulukla uyanıyorsun ve sigara içenlere acıyarak bakıyorsun...kendini çok özel hissediyorsun çünkü bıraktın sen bu zehiri ve iradeli biri olduğunun farkına varıyorsun...aslında tüm içenler sigarayı bırakmayı öyle çok isterlerki ama başaramıyacaklarını zannederler, bunu başarabildiğin için çok güçlü birisindir..

takıl bize yeni bir hayata başla

ya nehir senin işin benimkinden daha zor...benim eşimde bıraktı ve ikimiz birbirimize bayağı destek oluyoruz.. keşke senin eşinde bıraksa evde hiç sigara içilmese...

Aslında içmesi umurumda değil bence benim bırakacağıma ihtimal vermiyordu o yüzden sen önce bırak dedi şimdi nasıl özeniyor bana bence yakında o da bırakır haber veririm size yalnızca evde ortalıkta paket bırakmak yasak korkuyorum boşta bulunurum diye uyku sersemi unuturum filan

Kadercim periye katılıyorum ben ondan çok destek gördüm ben bile kendime inanmazken hiç tanımadığım biri bana güvendi moral verdi o yüzden onun tavsiyelerinden faydalan derim ben..şunu untmaki hepimiz aynı durumdaydık ne eksik ne fazla kesin kararını verdiğin zaman son sigaranı söndür...ve bir daha asla sorgulama o zaman hiç sıkıntı yaşamazsın..bırakmam lazım diye düşünme içmem için bir sebep yok de.. Sigaraya ihtiyacım yok bu sadece nikotin bağımlılığı diye düşün ve buna İnan bir tane içsem mi polemiğine asla sokma kendini seni zorlayan bu düşünce olur...

Hadi katıl aramıza... Sevgiler...

10.gün...ilk defa sabah uyandığımda aklıma gelmedi sigara sonra geldi tabi ama yine söylüyorum canım çekti değil...gitgide daha uzaktan bakıyorum sigaraya sanki benim içtiğim uzak bir hayalmiş gibi..yıllardır içen ben değilmişim gibi...vücudun kendini iyileştirme gücüne bir kez daha hayran kaldım...
bugün benim içn psikoljik sınır gibiydi 10 günü ilk kez geçicem..o yüzden çok mutluyum..herkesi öpüyorum..

bizde seni öpüyoruz canım..ikimiz birbirimize destek olarak ve burada başka arkadaşlarla beraber daha çookk 10 günler göreceğiz..

ilerde bizde bu yazılarımızı okuyup ya neler yazmışız neler hissetmişiz diyerek gülümseyeceğiz...

burayı çoğu kişi okuyor ama birazı yazıyor sanırım...yazanlarda birdaha uğramıyor

bir sen bir ben burada kalıcıyız...ısrarla ve emin olarak gidiyoruz..ben kendime bir kahve yaptım içiyorum..bugün spora gitmedim balkonda biraz çiçek ektim..lavanta..

sigarayı bırakmama ençok çocuklarım seviniyor..öyle mutlularki..

ha bu arada ben sigarayı bıraktığımda daha önceki bıraktığımdada (40 gün içmemiştim iki sene önce) sigara paketi mutfakta tezgahta dururdu..ben ona bakıp sen buradasın ama ben seni asla elime alıp içmicem derdim...

şu anda öyle paketim duruyor, kimseyede vermedim henüz ama vereceğim...yani şu var zoraki bırakmıyoruz kendimiz isteyerek bırakıyoruz kimse bizi zorlamıyor yada kendi kendimizi bırakmalıyım bırakmam lazım diye zora sormuyoruz..

sigara orda duruyor istesek içeriz kimse birşey diyemez diyenede sanane deriz ama önemli olan onu isteyerek gözüne baka baka artık seni istemiyorum demek..

ben yazınca ne çok yazıyorum uzun uzun

iyi ki uzun uzun yazıyorsun çok seviniyorum ben..

ya ben öyle güvenemiyorum kendime evet zorla değil içmek istemediğim için içmiyorum ama daha önceki başarısızlıklardan herhalde evde paket olması sinirimi bozuyor..ama başkası yanımda içsin hiç umrumda değil...

siz bana göre epey ilerdesiniz...hem gün olarak..hem düşünce olarak..vallahi bravo..

kader nerdesin bir kişi daha kazanırız diye sevinmiştim...umarım gelirsin..günü önemli değil..yeterki kurtulalım bu illetten...

destegınız ıcın tesekur ederım ben 10 senedır ıcıyorum ve hıc bırakma deneyımım olmadı bu son 1 senedır ıstıyorum ama malasef ve gttıkce daha cok ıcmıye basladım saat bası ıcıyorum ve suan ıcmıyorum paket aldım ama beynım donuyo cok rahat degılım yanı bılmıyorum ben mucadelecı deılım sanırım bu konuda

hiç kendini yargılama çok isteyince muhakkak olur sen şu allen carr kitabını oku bence internetten okuyabilirsin...çok etkili bence...bırakmam lazım demekle içmek istemiyorum arasında çok fark var lütfen buna dikkat et..yalnızca 24 saat geçsin herşey çok rahatlıyacak...azcık şans tanı kendine başarmak için...

cnm kıtabı okudum,ızledım ınterten nekadar bırakmak ısteyenlerın ,bırakanların hıkayelerını okudum anlatamam ama ben dıyorum ya yenılıyorum her defasında bakalım bugun nekadar dayanacam esim de ıcıyo sanırım o gelene kadar geldıkten sonrası bılımıyorum aman napacam ben ya

cnm ben cıkıyorum bıraz uzanayım su ıceyım agzımda sakız basım donuyo ben hava alayım gelırım ınsallah yenık duşmem

Ben aylarca böyle uğraşdım en son denemem kolay oldu sadece inşallah direnirsiniz canım iyice dinlen uyumak iyi gelir

ben ortaokul 2 de başlamıştım.14 yaşımda yani tam 8 sene en aşşağı günde 1 paket sigara içiyordum.üniversite 1 de bi deneme girişimim oldu ama 8 ayda 20 kilo aldım tabiiki tek sigarayı bıraktğm için okadar kilo almadım güzel yiyodum hareket etmiyordum markete bile birilerini gönderiyordum ama bahanem kilo almam oldu tekrar başladım zayıflatsın diye :44: 18 ocak 2013 ün gecesi saat gece 4 gibi balkona çıkıyım hem manzaraya bakıyım hemde bi sigara daha içip yatıyım dedim .içtim ve odama girdim aman Allahım leşşş gibi kokuyor..daha öncede koktuğunu biliyordum ama bu sefer iğrenç geldi belkide sigarayı değiştirdiğim için o kadar ağır geldi.ellerimi kokladım haliyle onlarda iğrenç kokuyor.yahu dedim ben daha 22 yaşındayım benim buram buram parfüm kokmam gerekirken leş gibi sigara kokuyorum.biranda iğrendim.zaten bayadır göğsümde de sıkışma oluyordu.sadece bırakıyorum uzak olsun dedim.bu kadar bukadar kolay oldu benim için.artık sigara içmiyorum.içersem belki 1-2 duble bişy içiceksem onun yanında 1 tane içiyorum.anca öyle zevk alıyorum :) İnanın benim kafam yastıktan kalkmazdı şimdi sabah 9 dedin mi bebek gibi huzurlu uyanıyorum.yediğimden içtğimden acaip zevk alıyorum yüzüme bile renk geldi.kanlı canlı bişy oldum çok mutluyum iyiki yol yakınken bıraktım.sizde bırakın.yok elim titriyo ayağım titriyo falan bunlar bahane.3 gün dişinizi sıktınız mı alışıyorsunuz zaten.sağlığınızı düşünün herşeyden önce.sağlığın şakası olmaz.Umarım sizde kolayca bırakıp yeni bir hayata başlangıç yaparsınız :) sevgililerlee

buarada günaydın 11.gün

14 olsun saymayı bırakıyorum...

her sabah boğaz ağrısıyla uyanıyorum sonra geçiyor...iyileşiyorum galiba...

çok saol canım iyi dileklerin için bir iki hafta sonra ben de tam olarak kurtulduğumu söyleyebilirim sanırım

bu kadar genç yaşta bunun farkına varman çok güzel...gerçi çok erken başlamışsın ama yine de vücudunun kendini onaracak çok zamanı var daha geç kalmamışsın gönülden kutluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…