Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

cuma gününden beri içmiyorum. bu gün 5. günüm.
çok aklıma geliyor kriz geçiriyorum desem yalan olur
akşam uyumadan bir nefes alsam yetecek gibi

17 yillik bi içici olarak son siğarami içtim ve karar verdim yarın siğarasiz bi hayata başlıyorum

Paylasirim cnm.sende yaz buraya.bir video vardi ismini hatirlayamadim.youtubeden bak bulursun.1 saat kadar suruyor.motive ediyor.bol bol su ic.kriz geldigi zaman balkona cik derin derin nefes al.dua et bol bol.birde agzina bir karanfil at.

Paylasirim cnm.sende yaz buraya.bir video vardi ismini hatirlayamadim.youtubeden bak bulursun.1 saat kadar suruyor.motive ediyor.bol bol su ic.kriz geldigi zaman balkona cik derin derin nefes al.dua et bol bol.birde agzina bir karanfil at.
o videoyu izlicem
teşekkürler canim elbette zorlanicaz ama ucunda olüm yok katlanicaz

Kızlar geçen yıl zorladım 3 ay gitti bi sinir krizi busefer daha fazla içmeye başladım kafan odaklanıyor resmen 3 ayı hiç ettiğim için pişmanım tekrar deniyeceğim ama cesaretim yok

Martta bir sene dolacak .çok iyiyim yüzüm gözüm sağlığım duzeldi ancak 53ken 62 kilo oldum az yememe spora rağmen nasıl verilir bilemiyorum haftada iki kez yuzuyorum ama tık yok sırf bu yuzden uzgunum

Ben de sigaradan kurtulmayı istiyorum.. Hemen hergün gece karar alıyorum yarın içmicem diye.. Öğlene kadar içmiyorum.. Öğle yemeğinden sonra kendimi tutamıyor içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…