Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

başarırsın içme paketin içindeki sıgarayı bırak hep orda kalsın

sigarayı eskiden yarım paket içerdim günde sonraları 1 pakete çıktım sonra bir buçuk ve kademe kademe yükselterek şuanda günde 2 paket sigara içiyorum,azaltmam gereken yerde bir baktımki çoğaltmışım sanki bir yarıştayım...sigarayı bu kadar çok içmeme rağmen sigara dumanından nefret eden biriyim aslında,,yazın neyse heryer açık heleki kışın ayaz soğuk dışarsı cam kapı açılmaz ben ise oturduğum odanın camını sürekli sık sık açanlardanım duman çıksın diye içerde kombi yanar ben sigara derdine sürekli cam açarım uzun süreli açık tutarım kaparım sonra ama en fazla diyorum 20 dakika sonra yine camı açarım kışın duman oldu diye içersi,,çünkü inanılmaz dercede rahatsız ediyor beni sigara dumanı nefret ediyorum hatta bu kadar sigara içtiğim halde üstelik..kombi dışarıyı ısıtırdı sanki kışın sürekli cam açılırmı delice işte..bunlara rağmen hiçbir zaman sigarayı bıraksamda kurtulsam derdim olmadı bu nikotini severek içtim ama bilmiyorum neden son bir aydır sürekli içimde sigarayı bırakma düşüncesi oluştu o düşünce oluştuğundan beri kendimle savaşıyorum içten içe evet ya bırakmalıyım aslında diyorum bu düşüncelerle 1 ay geçti hala içimde sigarayı bırak diye seslenen bir ses var sanki 1 ay boyu sigarayı bırakmam gerektiği düşüncesiyle yaşadım ama ne bir araştırma yaptım nasıl bırakılır nasıl başarırım vs...hiçbir girişimde bulunmadım sadece içimdeki sesi dinleyip durdum bir yandanda sigaramı tüttürdüm,ama son bir kaç gündür içimde bir heves oluşmaya başladı bir adım atmaya karar verdim etrafımdaki kimseye söylemeyeceğim ben sigarayı bırakmaya çalışıcam diye hani zayıflama diyetleri programlıdır sıkıcı olur çoğunlukla bir kaç günde sıkılırız ya sigara işinide bir programa sokmadan hayatımdan atmaya calışcam,,ilk olarak azaltmaya başlıyorum yarından itibaren,bunu yapabilirim şimdi günde 2 paket içiyorum ya hemde dudak tiryakiside değilim şöyle içime ciğerlerime çeke çeke içerim yarın itibariyle azaltmaya başlıyorum arkadaşlar hedef koymuyorum kendimi illa bırakcam diye kasmıcamda sessiz sedasız azaltmaya başlıcam kendimi strese sokmadan azar azar azaltarak içeceğim sondan başa döner gibi yani 2 paketten bir buçuk pakete sonra bir pakete sonra yarım pakete..bu noktaya kadar gelincede günde yarım paketinde yarısını içeceğim belli bir zaman sonrada hani vardır ya yemeklerden sonraki sigara krizi sabah öğlen akşam sadece yemeklerden sonra içeceğim günü bitireceğim ondan sonraki günler eminim benim için daha kolay olacak şimdilik o noktaya kadar geleyimde daha ne isterim...yani kendimi hiç kasmadan illa bırakcam düşüncesiyle kıvranmadan yapacağım bunu yavaş yavaş azaltarak yola çıkıyorum arkadaşlar kendimce geliştirdiğim bir yöntem bana iyi gelecek sanırım gün gün kaç sigaraya düştü son durumum ne yazacağım bence herkez kendi yapı ve karakterine uygun bir yol bulmalı yazdıklarım gibi işte ben programlı şeyleri sevmiyorum belli diyet listeleri örneğin zayıflamak için bana göre değil bugün şunu ye şu gün bunu ye onun yerine kendimce kendimi hafif hissedeceğim şeyleri tercih ederim hatta diyette olduğumu ne kendime ne etrafıma belli etmem ve işede yarar bu sigara illetindede aynı yolu denicem kasmadan...gün gün paylaşıcam....

bende bırakcam kızlar, 10 yıldır içiyorum. artık hastalıklardan korkmaya başladım. diyet yapıyorum. spora da başlıyorum. sağlıklı yaşam sporlu ve sigarasız yaşam diyorum. sigara yerine limon çayı içicem. o kadar iyi geliyor ki. kendi kendime bugün dedim, arada bir cigerlerim ağrıyor, neden acaba diye düşündüm. en son bırakmaya karar verdim. destek olalım birbirmizeee.

Ben de sigarayı bırakmayı çok istiyorum, hep diyorum bugün bırakmalıyım diye bırakamıyorum.
Sanırım bir anda mı bırakmak lazım? üzerinde düşünüldükçe bırakılmıyor sanırım?

tek yaptığım şey günde 1 paket içtiğim paketi günde yarım pakete düşürmek oldu. artık 2 günde bir paket alıyorum.

3 senedir içiyorum. 2013'e sigarasız başlamak istiyorum

yukarı da arkadaşımızın paylaştığı Allen Carr sigara bırakma filmini izleyeceğim şimdi.

ama bundan önce, belki bir daha içmem niyetiyle, son sigaram olmasını dileyerekten bir tane daha içmeliyim. ( işte hep böyle oluyor )

filmin 11.dakikasındayım, izledikçe daha da sigara içesim geliyor, çok komik şu ana kadar. bitirene kadar nasıl sabredicem bilmiyorum

video başarılı hanımlar, bırakmak isteyenlere tavsiye ederim. yenilenmiş gibi hissediyorum.

3 sene fazla birşy değil bırakırsın iradeyi zorlamak gerekiyor bende bıraktım bakalım ne kadar sürecek ilk bırakışım 6 ay sürdü alışmamak en iyisi

30 yaşındayım. 20 yaşından bu yana günde en az 12-13 adet sigara içen biriyim. sigaraya resmen aşıktım. eşim 9 ay önce bıraktı. bense bırakmayı aklımın kenarından dahi geçirmiyordum. seviyorum bu meredi ben diyordum amma ve lakin şu son 4-5 aydır nefes darlığı çekmeye başladım. sigaradan olduğunu biliyorum. 3 kez sigarayı bırakmayı denedim . kimseye bahsetmeden. fakat beceremedim. her defasında bir tane iceyim bi taneden bişey olmaz dedim ve beceremedim. 2 gün önce paketim bitmişti.bugün paket almıcam dedim . almadım. öbür günde almadım. bugün yine almadım. sanırım 55 saat falan oluyo içmeyeli. o bir taneyi asla içmeyeceğim. şu anda kunbarama 16,50 TL. attım bile. desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar...

ben de günde 2 pakete yakın içiyorum.bunu yazarken bile nefret geliyor.mora terapi ile bırakmayı düşünüyorum.başka türlü imkansız gibi geliyor bana

sigaranın sebep oldugu hastalıkların videolarını ızlemek cok etkili aslında...ama su meret sevilince olmuyo işte(kaç kez denedim ama sen sigarayı bıraksanda o senı bırakmıyo aklını kemırıyo

Ben de buradayım artık fleur delis Şu ameliyatı bir olayım bırakacağım diyordum ama olmadan bırakmalı. O zaman tarihini alınca bırakayım bari ... :)))

herkese merhaba
sigarayı bırakan arkadaşları kutluyorum. ben de 12 yıldır sağlam içicilerdenim.
son zamanlarda gerçekten bırakmayı düşünüyorum. geçenlerde bıraktım 1 hafta fln sürdü.
ancak ciddi biçimde bırakmak istiyorum ve dilerim başarırım :26:

Selam kızlar bebegimden dolayı cok giremiyorum foruma kusura bakmayın. en kısa zamanda kurtulun bu illetten kararlı olun direnin ve bitsin vucudunuza ettiginiz bu eziyet.sıkıştıginizda benim yontemlerimi kullanabilirsiniz cami acip derin derin nefes almak su icmek adacayi icmek gibi.

sigarayı hamile kalabilmek için bıraktım. Yumurta ile spermin buluşmasını engelleyen etkin maddeler var içerisinde bu yüzden bıraktım. Bu konu hakkında düşüncesi olan var mı? tekrar o pis şeye bulaşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Sigarayi bırakmak daha once 7 ay gibi bir bırakmisligim vardı, ama o bir tane yok mü 7 ay içmedim bir taneden ne olacak diyerek nikotin canavarını icime koydum. Tabii o bir taneylle yetinmedi. Tekrar sigaray başladım. 1 tane güne de 1 pakete ulaştı maalesef. Bu kez aynı hatayı yapmak istemiyorum. Bugun birinci gunüm ve gayet iyi gidiyor. İnşallah bu sefer ki denemem de başarılı olurum ve sonsuza kadar o pis şeyi ağzıma koymam. Gün gün duygularımı sizinle paylaşacağım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…