Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EEeee ne oldu başlamadınız inş...Benim haziranda 1 sene olacak:)ilk 3 hafta zorluyor sonra unutuyorsunuz aklınıza bile çok az,bazı durumlarda geliyor.Mesela çok yorgunken kendimi koltuğa attığımda bi sigara olsa da yaksam diyorum fakat sonra kokusu aklıma geliyo ıııyyyy oluyorum:)Heeee birdee bıraktıktan sonra kokusuna hiiçç tahammülünüz olmuyor bu çok işinize yarıyor:)Yanımda içmeyi bırakın açık havada kokusu gelse kaçıyorum:)Kendime soruyorum onca yıl nasıl içmişim o iğrenç şeyi diye...soluduğum hava bile değişti ve her sene kışın yatak döşek yatan, hemen hastalanan,en ufak üşütmede veremli gibi hırlayan ben allahıma şükürler olsun ki bu sene hiiç hastalanmadım.Kilo alma konusuna gelince tamamen bırakmamak için bahaneymiş kendimi kandırmışım onca zaman bırakıcam ama kilo almaktan korkuyorum diye hazirandan bu aya kadar sadece 2 kilo aldım onunda sigara ile alakası yok malum kış ayı kilo ayı:)Birde sigaranın yerine birşey koymadım yani canım içmek istedikçe gidip birşeyler yemedim en fazla su içtim,yürüyüş yaptım sigara kullanmayan arkadaşlarımla zaman geçirdim ve zaten sonrasında aklıma bile gelmemeye başladı...Darısı başınıza...
bıraktım. sorusu olan sorabilir, yardımcı olurum seve seve.
solunum güçlüğü ve nefes darlığı ve göğüs ağrısı yaşadım. daha ne olsun.
bırakmam gereken en kötü belirtiler oldu işte ! ve bende sonsuza dek bıraktım.
yaşadığın olumlu şeyleri yazarsan bizede yardımcı olabilirsin.tebrikler...