karar çok önemli nursunaz.. senin kararlı olduğun doktora danışman ve ondan yardım istemenden belli.. doktor dediğin şu illeti bıraktırma merkezlerinden birimi yoksa başka bi uzman doktormu... inşallah senin bilgilerinden de faydalanırız canım.. seni listeye yazıyorum canım..ok.bu arada benim bebeğim yok bu bırakma işi benim hamileliğimi de etkileyecek.. hem hamile kalmam kolaylaşacak hemde hamile kaldığımda bebeğime zararı olmayacak.. Biliyosunuz bebek düşünen biri hamile kalmadan önce bu illeti bırakmalı vücut belli bir zamanda arınabiliyor ancak.. oyüzden bebek düşünen isteyen ama o illetten kurtulmak isteyen arkadaşlarıda bu topicde görmek istiyorum..dün doktora bizzat sigara bırakmak için giden biri olarak,her gün içtiğim 2-2,5 paketi bu hafta 1 paket yapmam gerekiyo.doktorum söyledi.o yüzden bugünkü karım 5,5 tl canım.doktorum kademeli olarak bıraktırcakmış.bisürü ilaç ve bi de hava verdi.hadi hayırlısı.ben de bırakıp arabamı önden ödemeyi ve herşeyden önemlisi sağlıklı yaşamayı istiyorum.
cumartesi günü de dişlerimi temizletip ağzıma tüm bi bakım yapmaya başlıcaz diş doktorumla birlikte.kesin kararlıyım bu kez son olucak ve sigarayı bırakıcam
bende bırakmak ıstıyorum ama bunca dert varken zor gelıyor bana bıraz sıkıldımmı onda arıyorum careyı 8 senedir içioyrum günde 5 lıraa verıyorum ayda ortalam 150 lira yapıyor bıraksam bu parayla kendımı ödüllendırebılırım 6 aykadar bıraktım sonra tekrar başladım bıde cıldım kotüleşiyor benım bununda farkına vardım zor ama imkansız degıl gercekten .... başarabılırımm yapabılırım dersek olur mu olur
hakkatten çok zor kızlar.bende hamileyim diye bıraktım sözüm ona ama 3 günde 2 günde bir 1 tane içiyom gene.insan öyle boşlukta oluyor ki kimi zaman hemen sigaraya sarılıyor.inşallah bırakırsınız.
kızlar bugün ve hatta günlerdir bunu istiyor ve düşünüyorum...faranjitim gebreeriyorum hastalıktan ama illeti atamıyorum elimden :sinifsinifkadar güçlü bir karakter sahibi olan ben ,kararlı olan ben ,bu nalet şey karşısında inanılmaz ezik ve aciz kalabiliyorum... önce kendime sonra bu sigara bağımlılığıma çoook kızgınım....nasıl başaracağım bilmiyorum...içimi kemiriyor ,kurtulmayı deliler gibi istiyorum ama içmek istiyorum alıkoyamıyorum kendimi...ne olur bana da yardım edin ya ...listenize alın... size verdiğim söz ile bunu başara bileyim bari:gitme:artık kendimi bu nalet zıkkıma emnet edip ,kanserden erken ölmeyi ve canım eşimle kızımı bu hayatta bensiz zamansız bırakmak istemiyorum....her gün içtiğim 15 -20 adet sigara ile mezarımı bir toprak daha atıyorum :gitme:
şimsi son sigaramı içip ,bununla savaşmaya çalışacağım ..benim için dua edin :kedi:
kızlar bugün ve hatta günlerdir bunu istiyor ve düşünüyorum...faranjitim gebreeriyorum hastalıktan ama illeti atamıyorum elimden :sinifsinifkadar güçlü bir karakter sahibi olan ben ,kararlı olan ben ,bu nalet şey karşısında inanılmaz ezik ve aciz kalabiliyorum... önce kendime sonra bu sigara bağımlılığıma çoook kızgınım....nasıl başaracağım bilmiyorum...içimi kemiriyor ,kurtulmayı deliler gibi istiyorum ama içmek istiyorum alıkoyamıyorum kendimi...ne olur bana da yardım edin ya ...listenize alın... size verdiğim söz ile bunu başara bileyim bari:gitme:artık kendimi bu nalet zıkkıma emnet edip ,kanserden erken ölmeyi ve canım eşimle kızımı bu hayatta bensiz zamansız bırakmak istemiyorum....her gün içtiğim 15 -20 adet sigara ile mezarımı bir toprak daha atıyorum :gitme:
şimsi son sigaramı içip ,bununla savaşmaya çalışacağım ..benim için dua edin :kedi:
3.5 tl canım..umarım başarırız:1hug:
inşallah ....hadi bakalım tam gaz yola devamm..... sakın sinirlendiğinde sıkıldığında aklına gelse bile ona dokunma aç pencereyi bol bol nefes al..
inşallah ....
az önece eşim aradı ona söyledim bana sigara almamasını ..almayacak....kaydirigubbakcemile2
şuanda 2 dometes kestim yiyom...kilo da alırım hem ne güzel...çirozluk ta canıma tak etmişti...bir taşta 2 kuş...a.s.
ara ara aranıyorum ama bu seferde helva koydum tabağıma kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?