xxenaxx
tebrık ederım keske bende bırakabılsem...babam bıle bırakdı hemde bı bırakdı bı daha elını surmedı.bende bırakmak ıstıorum hemde butun oaram cebıme kalır 2 gunde bı paket ıcıyorum ama bıraksam hersey daha guzel olur
sırf onlara inat içmeyeceksinben hala sigara içmiyorum ama onca aydan sonra ilk defa 2 haftadır canım acayip sigara çekiyor yanımda içerlerken allahtan tiksiniyorumda kendimi böyle teselli ediyorum kendimi kaç kere sigara almaya gideyimmi acaba diye düşünürken yakaladım walla zamda geldi millet bırakmaya çalışıyor bende direkten döndüm çok korkuyorum .başlamam kendimden eminim ama bu aralar neden beni yokluyor anlamıyorum.nazaramı geldim nebazıları hala içmiyorum diye resmen çekemiyorlar çok belli ediyorlar millet kıskanç kıskançççç.
2 gündür 10 r tane içiyorum günde,bunda sigarayı bırakak istememin yanında zamlar etkili oldu valla
sigarasız 25. günüm.
sabahları dinç uyanıyorum, alarmı 30 kez ertelemiyorum. :) sadece bunun için bile değer
ilk günlerimi burada paylaşmıştım..
tabiki canım istiyor, tiksinmiyorum hala.. sonuçta 8 yıllık bir alışkanlığımı bıraktım.
ama biliyorum ki 3. günden sonraki istek tamamen psikolojik!!
champix ilacını aldım bayramda nişanlımla beraber bu illetten kurtulmaya söz verdik.hazır sigra da zamlanmışken bırakalım yeter diyorumgünde çoğu zaman 1 paketi geçiyorum malesefff (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?