kızlar yarım pakete inmeyi başardım benım için biyik adım bu inş. tamamen bırakcam
bende bende tam 12.5 lira kalrım oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarım pakete inmeyi başardım benım için biyik adım bu inş. tamamen bırakcam
12 senedir filan aralıksız sigara kullanıyordum.tek arkadaşım sigaraydı sanki.bırakırsam boşluğa düşeceğimden,kilo alacağımdan hep korkuyordum.maliyet yönünden bırakmak istiyordum,fakat bana verdiği haz aklıma gelince vazgeçiyordum.sigarasız hayat düşünemiyordum.onsuz nasıl vakit geçirecem diyordum.
yaklaşık bir aydır ha azalttım , ha bırakcam, ha bıraktım derken; 4 ekim gecesi saat 1 de son sigaramı içtim ve bıraktım.
astım hastası ve sigaraya bağlı koah hastalığı başlangıcı olduğumu öğrendim.:85:doktorum bırakmam gerektiği
ni söyledi.15 gün sonra kararlı birşekilde gel dedi.inşallah haftaya gittiğimde ,1 hafta öncesi bıraktım demeyi çok istiyorum.:84:dünden beri iyi gidiyor bakalım.bol bol su içiyorum ve kendimi telkin ediyorum.inşallah kurtulurum şu illetten.:113:
koah hastalığı yatağa bağlar arkadaşım sakın içme.sigaraya verdiğin parayı hergün bi yere koy elde somut bişi olunca daha etkili oluyor.benim 15 liram oldu bugün gittim leke kremi aldım o paraya kullanırken bu bedavaya geldi die sevincem.:)bi şekilde oyala kendini.geçmiş olur inşalah
Kizlar vazgecmek yokkkkkk tek nefes tek bir sigara tekrar esir olmak ona kole olmak demek devammmm
Benim sigarasiz 8. Gunumbitti hersey o kadar guzel kokuyormus ki gecen gun taze fasulyenin kokusunu duydum cilek recelinin kapagini acar acmaz gelen cilek kokusu muhtesemdi... Ve parfumum gercekten cok etkieyici birkokuymus....
ne güzel 8 günü atlatmışsın.iştahında artış oldumu peki.inşallah bende başarırırım.sonuna kadar vezgeçmiycem.birbirimize burda destek olalım.:13:
şu güzel kokuları bende duyarmıyımki.1 hafta oldu - 1 ay oldu - 1 sene oldu diyebilirmiyimki acep.
niye diyemeyesinki.diyenlerden neyin eksik.o kadar zayıf, iradesiz, güçsüz müsün?