How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Arkadaşlar, uzun zamandan beri sigarayı bırakmaya hazırlamaya çalışıyorum kendimi. Yarın içmeyeceğim diyorum her gece. Ertesi sabah ağzıma 2 lokma bir şey atıp 1 sigara yakarak başlıyorum güne. Dün gece saat 10 civarında 'Bu böyle olmayacak ' dedim kendime.Eşime dedim hadi beni bir nöbetçi eczaneye götür. Gİttik, nikotin sakızı aldım 4 mg lik. Dedim yeni haftaya sigarayı bırakmaya kararlı bir insan olarak başlamak istiyorum. Sabah 1 sigaram vardı. Onu içtim önce. Öğleye kadar içmedim. 1 sakız attım ağzıma. Öğleye kadar idare etti beni.Öğlen yemek yedim, sonra gidip 1 paket sigara aldım ve 1 tane daha içtim. Sonra 4 te eve gelene kadar içmedim. Sabahki sakız idare etti beni. 4 ten beri evdeyim. Çay da demledim kendime. 3 tane içtim 4 ten beri.Sanırım çay tetikleyici oldu.Ben öğretmenim. Her tenefüs çıkıp içerdim, bugün tenefüslerde inmedim hiç aşağıya.
Ama çok zor. Tenefüs zili çalar çalmaz, ağzımda sakız olduğu halde aklımdan çkaramıyorum sigarayı. Ne iştir bu böyle. Ama şimdiye kadar 1 pakete yaklaşmış olurdum. Bugün sadece 5 tane içtim. Bir kaç gün bu şekilde idare etmeyi düşünüyorum. Günlük 25 ten 8-10 arasına düşürmeyi.Ve 1 hafta sonra sadece yemeklerden sonraya ve sonunda tamamen bırakmayı. Sizce yöntem uygun mu? Bırakmış olan arkadaşlar destek versin lütfen bana da.

(Bu arada sigarayı bırakırsam kazançlarım ne olacak diye de bir liste yaptım. Sizin de var mıydı listeleriniz, varsa paylaşır mısınız? Belki kaçırdıklarım vardır, kendi listeme eklerim.)

hangi yöntemi kullanırsan kullan mühim olan kararlı olmak.
yani bu azaltmaların sonucunda ''ben sigarayı bırakacağım'' demek önemli.
sigarayla yaptığın şeyleri yapmamaya başlayabilirsin bu süre içinde.
çayı azaltmak ya da tamamen kesmek.yemeklerden hemen sonra sigara yakmamak gibi..
bu ve benzeri önlemler işini kolaylaştıracaktır.
sigara bırakma kararından dolayı şimdiden kutlarım seni..

GÜNAYDIN....
Arkadaşlar bende Çok İstiyorum.Ama O kadar Zayıf bir iradem varki.bunu biliyorum sigara acizi oldum resmen.maddi ve manevi anlamda karar verdim evet ama .Zayıfım Zayıfffffff. :5:10 senedir içiyorum...Sağlığıma zararı şuan hissetmiyorum ama var.Saçlarım çok döküyor.Cildim çirkinleşiyor.Kötü kokuyorum.Kızım eline sigara paketini alıp .'anne bak sizin ciğeriniz böyle kara ,Benimki Temiz''Sigara reklamlarını görünce 'Anne bak Gördün mü İçmeyeceksiniz Tamam mı'???????
Bunlarda cabası.Nasıl olucak bilmiyorum.Hiç denemedim hep düşündüm.Ama çok istiyorum.İlk Günleri atlatmak zor.Ama bırakıpta 1 sene sonra başlayanlardan olmak İstemiyorum.Beyinde yok etmek lazım...
ALLAH'IM YARDIM ETSİN BU İLLETTEN KURTULALIM.

arkadaslar defalarca denedim irade azaltmak ...vs yapamadim oysa diyet ve kilo vermede ne de irade sahibiyim diye ovunurdum:)
Champixi denedim 15i gunde tiksinerek biraktim
sevgiler - sigarasiz guzel nefesli gunler diliyorum

Ehhh, ben bırakmak içinde çok para harcadım :P
Hala umudum var, bırakanlara tebriklerimi, bırakamayanlara iyi dileklerimi yolluyorum :)) :10:

Bende bırakmak istiyorum sigarayı
10 seneden fazla olmuştur başlayalı.
hamıleyken ve oğlumu emzırırken içmedim bıraktım.
öyle rahatkı anlatamam sıze sabahları gune aktif uyanıyorsunuz
gün içinde halsiz olmuyorsunuz.zihniniz hep canlı kalıyor unutkanlık olmuyor.
dişleriniz hep tertemız oluyor üstünüz başınız leş gibi kokmuyor.
benim eşim içmiyor çok kötü koktuğumu söyluyor ve ben çok utanıyorum ondan. :(
bırakmam gerek böyle olmayacak. her ay en az 100 tl verıyorum sigaraya.
o parayı kenara atsam 1 senede 1200 tl yapar. eşimle güzel bi tatil yaparım yazın.
kararlı olmak çok önemli içmiyeceğim kelımesını aklınıza koymazsanız bırakamazsınız.
ama burada bırbırımıze destek olursak ben bırakacagımıza ınanıyorum.

Son düzenleme:
sigarayı bırakmaya hafta sonu karar verın eşiniz evdeyken.
cumartesı öğleden sonra benım esım eve gelıyor ve bız dısarı cıkıyoruz aksam gec saate kadar dısarıda oluyoruz.
yanıma paket almazsam ıcmıyorum.pazar gunude öğleye yakın uyanıyoruz ve kahvaltıyı yapıp dısarı cıkıyoruz.
alışverır yaparken mağazalarda gezınırken aklıma bıle gelmıyor. ve 1.5 gün böylece bıtmıs oluyor.
zaten 3 gunden sonra ınanın çok nadır aklınıza gelıyor.

Bende tam bı bagimliyim cokta pis icerim elimden düşmez evim kendim leş gibiyim oğlum yanlız sürekli çünkü annesi mutfakta sandaliyeye dunemis tüm gunünü fosurdatarak geciriyo .esim beni aldatti belki hala devam ediyo ama haksız değil asla kendine hiç bakmıyorum evimede tüm hayatım sigara ve kahve olmuş cildim delik deşik saclarım her gecen gün beni terketmeye devam ediyo çok zayıfım dahada saysam neler var Allah beni kahretsin kolesiyim resmen sigaranın.günde 20 lira alıyorum harçlık onunda 5 i(arkadas varsa 10u sigaraya gidiyo.eski bı arkadasa rastliycam diye odum kopuyo.o kadar yaşlı duruyorumki.

Bende tam bı bagimliyim cokta pis icerim elimden düşmez evim kendim leş gibiyim oğlum yanlız sürekli çünkü annesi mutfakta sandaliyeye dunemis tüm gunünü fosurdatarak geciriyo .esim beni aldatti belki hala devam ediyo ama haksız değil asla kendine hiç bakmıyorum evimede tüm hayatım sigara ve kahve olmuş cildim delik deşik saclarım her gecen gün beni terketmeye devam ediyo çok zayıfım dahada saysam neler var Allah beni kahretsin kolesiyim resmen sigaranın.günde 20 lira alıyorum harçlık onunda 5 i(arkadas varsa 10u sigaraya gidiyo.eski bı arkadasa rastliycam diye odum kopuyo.o kadar yaşlı duruyorumki.

bir an yazdıklarınızı okurken kendimi yerinize koydum.İleride bende böyle olursam diye inanın çok korktum.Benim eşimde bırakalı 6 ay falan oldu.Gerçi içerken bile az içerdi.Bana bazen sigara koktuğumu söylüyor ve ben yerin dibine giriyorum.Durumunuz gerçekten zor.Sanırım sizin desteğe ihtiyacınız var.Bulunduğunuz durumun farkında olmanız bile bence çok önemli.Günde 5 liradan ayda 150 TL 10 liradan 300 TL yapar.Bu parayla çok iyi bir uzmandan destek alabilirsiniz.Sigaradan kurtulduktan sonrada bu parayı kendinize bakım yaparak harcarsınız.Hem sağlığınıza hem güzelliğinize kavuşursunuz.Bende karar verdim 1 Ocak pazar gününe denk geliyor eşimle bütün gün beraberim.Yeni bir yıla sigarasız başlayacağım inşallah.Öyle azaltarak olmuyor,birden bırakmak gerek bence.Bende bırakacağım bu lanet şeyi.Ben onun kölesi olmayacağım.Onun beni yok etmesine izin vermeyeceğim.Bu sefer çok kararlıyım.Kardeşimin ağzından sigara düşmezdi,nikotin bantı sayesinde askerde olduğu halde bıraktı.Ondan cesaretlendim bende.O askerdeyken bile bırakabildiyse bende bırakabilirim.Bırakacağımda...

Korkmanıza sevindim dogrusu inanın öyle bı illet bu zaman mekan maddi manevi fırsatınız olmaya görsün hemen ele geciriyo insanı.bende Ocak 1i sectim kendime 23:55 te bı sigara yakıp her nefesini takip ederek icicem sonra kalkıp 2 rekat namaz kilcam Allah güç kuvvet sabır vermesini istiycem birakicam başka çarem yok pilatese başladım kendime bakmayada daha şimdiden sigarayı bırakma düşüncesi bile urkutuyo beni ama bı o kadarda memnun ediyo Allah banada benim gibi bırakmak isteyenlerede yardım etsin inşallah

merhabalar, yazılanların bir kısmını okudum, ben de 20 senedir günde 2 paket civarı içiyorum. geçtiğimiz ay 1-2 hafta bırakır gibi oldum, sonra neye dellendiysem aynen devam. yılbaşında son deyip yeni yıla sigarasız girmeye niyetleniyorum ama nasıl olacak bilmem :(

çok doğru bir karar vermişsiniz.Siz istedikten sonra herşey olur.Aileniz içinde kendiniz içinde en doğru karar.Bende sigara dumanıyla dolu yıllarımı geride bırakıp dumansız bir yıla giricem inşallah.İlk defa sinirlendiğimizde elimizin altında sigara olmazsa vede içmezsek bu iş tamamdır bence:))

offf keşke öyle kolay olsa, eşim benden çok içiyor, evde pencere açtığımızda eminim pencereden dışarı baca dumanı gibi sigara dumanı çıkıyordur :)) durum böyle olunca da kendi sigaram yoksa eşimin sigarasına dadanıyorum

çok doğru bir karar vermişsiniz.Siz istedikten sonra herşey olur.Aileniz içinde kendiniz içinde en doğru karar.Bende sigara dumanıyla dolu yıllarımı geride bırakıp dumansız bir yıla giricem inşallah.İlk defa sinirlendiğimizde elimizin altında sigara olmazsa vede içmezsek bu iş tamamdır bence:))

Merhaba kızlar ben bırakalı 1 ayı geçti,

Bırakmadan önce ve bırakma esnasın da yaşanan endişe yoksunluk sinir vs hepsini yaşadım, laf olsun diye demiyorum ama ne kadar aptalmışım ki bana 1 tane artısı olmayan bir maddeye bağımlı yaşamışım yıllarca ve elimden cebimden kayıp gidenleri göremeden.. Fazla değil 3-5 gün ağlayın bağırın bunalım takılın ama o 5 günü atlatın , ondan sonra görüşelim :16:

Hayatın bu kadar güzel olduğunu unutmuşum, her şeyden öte özgürlüğün tadı bam başka

Şimdi atın ve 5 gün sıkın dişinizi..Sonrası o kadar kolay ki sadece alışkanlıktan istiyorsunuz..Size zor olduğunu söyleyen nikotin bağımlısı beyninize inanmayın sakın ..Sigara da kimmiş peeee süperim ben süper şimdi geriye bakıp sadece gülüyorum kendime :17: kolay bir şey değil ama imkansız asla değil :34:

Darısı bütüüün isteyenlerin olsun lütfen kendinize bir şans verin hayatınızı yaşayın müthiş farklar göreceksiniz kendiniz de :49:

kızlar selam..
bende hamıle oldugumu ogrendıgımden brti içmiyorum 1 haftadır.. Baya kardayım..
gunde 5 tl den 35 tl kazancım var şimdi..
içtiğim zaman ya bu para nı yetmiyo dıyodum...şimdi hiç para harcamaz oldumm diyorum ...

Back