Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

ne kadar zaman oldu senin? ben artık hiç aramıyorum yokluğunu? ve eski fotolarımda elimde sigara olanlar nedense bi garip geliyo bana :) niye içmişimki gibi düşüncelere giriyorum sanki :) Allah tekrar başlatacak olaylarla karşılaştırmasın Rabbim :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3bende diyorum ne oluyor,iyi gidiyor telefonum da kayıtlı hımmm dur bakayım bugün 99.günüm aramıyorum bende,aminn aminnn:Saruboceq:

bugün ilk günüm benimde kızlar çok zorlandım ama nikotin sakızı aldım sigaradan sonra ona bağımlı olucam diye korkuyorum..kilo almak istiyorum ya özledim eski güzel hallerimi...bugün ağzım hiç boş durmadı bu gidişle en az 5 ilo alırım herhalde..sürekli başağrısı oluyor bende...

tebrik ederim :lepi: benim eşimde bıraktı ve şimdi eski kıyafetleri olmuyo lülülülülülü ilk günlerin sıkıntılı geçicek ama merak etme ölmüyo insan a.s gitgide alışıyosun bu duruma.. onun sana fayda etmiyeceğini yada mevcut durumu değiştirmeyeceğini,onsuzda hayatın zevkli olduğunu, onsuz ne kadar kaliteli bi insan olarak göründüğü düşün :)

dükkanların önünde sigara içen insanlara bak, nekadar zavallı olduklarını gör.. 2. sınıf insan kategarisine konulduklarını düşün.. ve kendinle gurur duy.. eğer çok daralırsan pencereden dışarı bak ve bol bol teniz hava al.

bugün benim de 2. günüm sigarasız...
ilk 1 hafta çok zor deniyor kızlar doğru mu ?
önerileriniz neler ,başlamak ve ona yenilmek istemiyorum ..
10 yıl sürekli kullandım ,ilk kez adam gibi karar verip ,bırakmaya yeltendim, umarım başarılı olurum..
sürekli yiyorum bişiler 5 kilo alsam ne iyi :)
baş ağrım vs yok arada dönüyor sanki ....
canım istiyor ,deli gibi arzuluyorum aklıma gelince ,
ama üstesinden gelebildim şuana kadar...

Süpersiniz kıslarrr!Bu illeti bırakmak için planlar yapmak ve adım atmak olmanız bile gerçekten süper.Hayranlıkla takip ediyorum sizleri.Bende 9yıllık bir bağımlıyım ve bi kez bırakmayı denedim ama olmadı.Şimdide istemiyo değilim ama bırakmamayı daha çok istiyorum sanırım ya da korkuyorum bırakamamaktan bilmiyorum.Eşimle 3.5yıl flört ettik ve evlendik.25 yaşına kadar sigara içmemiş ve hep nefret etmiş olan eşim o dönemde benm yüzümden sigaraya başladı.O da 3yıldır içiyorÇok mücadele etti benimle ve çabaları boşa gittikçe arada sorunlar olmaya başladı o da sorunlardan sıkıldım diyerek kendi başlama yolunu seçti.Çok üzüldüm,vicdan azabı çektim ama yinede bırakamadım illeti.İnş bir gün bende sizler gibi kararlı olabilirim.Bu topiğin sahibi ark.harikasın!Hayran kaldım sana.Bu arada PANDORA sen daha önce denememiş mydn bırakmayı?

sağol cnm inş. geçicek şu bir haftanın geçmesini diliyorum sadece...ne kadar büyük bi eziklik bu sigara illeti..her yerde sorun yaşıyosun,misafirliğe gittiğinde,iş arama sürecinde,yeni bir işte,yeni bir insanla tanışınca..ve özellikle şu sıralar bana ilgisi olan insanlar sıgarayı bırakıp bırakmadığımı soruyor..bugün ağlama krizine girdim biraz sorunlu bir ailem yapım var hep evdeyim ağladım..sigaraya saldırmamak için zor tuttum kendimi..3 yıldır içiyorum 3 günde bir paket çok olmamasına rağmen yine de bırakma sürecinden etkilendiğime rağmen yıllar boyu içen insanlar bırakıyorsa bende bırakırım böyle düşünüyorum....sigarasız hayata merhaba:)))

aynen cnm hele kahvehanelerdekileri görünce adamların çoğunun tipi kaymışş.sigara içnler buna bende dahildim..nekadar bakımlı olurlarsa olsun..hiç bi işe yaramıyor.... hele kokusu aman allahım...nefret ederdim büyük konuştum asla içmem diye şimdi kurtulmaya çalışıyorum ve asla büyük konuşmuyorum artık....klava:

12 sene hergün en az 1 paket...aç tok farketmiyor.Ben sigarayı seviyorum niye bırakayım ki diyordum.Her adımım sigaraya göre planlanıyordu ama gerçekten oluyormuş ben ki sigarayı 14 aydır içmiyorum bunu hepiniz yapabilirsiniz.Onsuz yaşanıyor hem de çok güzel yaşanıyor.

tebrikler cnm bu illetten kurtulan birilerini gördükçe umudum artıyor..zor olmadı mı cnm..ne kadar süre sonra sigaraya olan isteğin azaldı..kişiye göre değişiyormuş sanırım bu durum...

Benim neredeyse 1 ay olacak.Artık aramıyorum.Bırakan arkadaşları da tebrik ediyorum.Bu ara zaten sağlık sorunlarımla cebelleşiyorum((Reflü olmuşum.3 gün önce endeskopi oldum.Artık abur cubur,kola,kahve,demli çay,çerez,cips,tost..vs.. yasak!!Ben iştahım açılmışken kilo alırım diye sevinirken,başıma gelene bakarmısınız ya?mafoldumben
Moralim çoook bozuk.Zaten sürekli hastalığımı düşündükce sigara falan hiç gelmiyor aklıma.Zaten içmeye niyetim yoktu ama bu saatten sonra bir nefes çekmeyi bile göze alamam.
ınsan başına bir hastalık gelince vücudunun,hayatının kıymetini daha iyi biliyor.Bırakmayı düşünen arkadaşlarda bence bir an önce kurtulun yani.Belkide sigara yüzünden rahatsızlanmışımdır.Çünkü 1 yıldır belirtileri vardı ama ben ihmal etmiştim.Üstelik sabahları aç karnına falan içiyordum.Üstelik reflü şişman rahatsızlığıymış ama ben çok zayıfım.ınşallah geçer.Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.:çok üzgünüm:

bak bu demek herkes de oluyormuş,
bende aynen öyle düşünmüştüm kızlar,
demek dedim biziçerken içmeyenler bizi böyle görüyormuş.
çok şükür ki bende 3 seneden beri içmeyenlerdenim.
23 nisanda tam 3 sene oldu.
unutmayım diye belli bir günü seçmiştim.

Tebrik ediyorummm aramıza hoşgeldinnhihoyyyt

çok tşk ederim ...:1hug:
evet sigarasız bir güne daha merhaba diyerek başlaıyorum ...
bugün sanki daha bir rahatım ... ..gün geçtikçe istek azalıyor sanki

inatla ve hırsla yenilmiyorum bu arada..
2gün öylesine canım çekti ve savaştım ki onunla..
10 yıllık içiciyim günde 1 paket hatta bazen aşardı.
3 .güne gelebilmem mucize gibi kendi açımdanzemuszemus
çünkü ben o illleti içmeyi ,onu kendime bir ödül görmeyi ,
iş güç ,sonrası bir kahve ile tüttürrmeyi çok seven biri idim ,
buna rağmen onsuzluğa alışmaya çalışıyorum ...
özelikle kahve vs içiyorum ama onsuzsüprizzzzz
kızlar deneyin en azından deneyin,başaracaksınız elbet...

tebrik ederim pandoracım...
bana da kısmet olur inşallah bırakmak.
çok imreniyorum bıraktım diyenlere.kutlarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…