bugün ilk günüm benimde kızlar çok zorlandım ama nikotin sakızı aldım sigaradan sonra ona bağımlı olucam diye korkuyorum..kilo almak istiyorum ya özledim eski güzel hallerimi...bugün ağzım hiç boş durmadı bu gidişle en az 5 ilo alırım herhalde..sürekli başağrısı oluyor bende...
tebrik ederim :lepi: benim eşimde bıraktı ve şimdi eski kıyafetleri olmuyo lülülülülülü ilk günlerin sıkıntılı geçicek ama merak etme ölmüyo insan a.s gitgide alışıyosun bu duruma.. onun sana fayda etmiyeceğini yada mevcut durumu değiştirmeyeceğini,onsuzda hayatın zevkli olduğunu, onsuz ne kadar kaliteli bi insan olarak göründüğü düşün :)
dükkanların önünde sigara içen insanlara bak, nekadar zavallı olduklarını gör.. 2. sınıf insan kategarisine konulduklarını düşün.. ve kendinle gurur duy.. eğer çok daralırsan pencereden dışarı bak ve bol bol teniz hava al.
12 sene hergün en az 1 paket...aç tok farketmiyor.Ben sigarayı seviyorum niye bırakayım ki diyordum.Her adımım sigaraya göre planlanıyordu ama gerçekten oluyormuş ben ki sigarayı 14 aydır içmiyorum bunu hepiniz yapabilirsiniz.Onsuz yaşanıyor hem de çok güzel yaşanıyor.
:1hug:inş. canım bakalım .2. gün bitti ..3 . ye inş....Kolay gelsin cnm inş başarıcaksın bu defa Ve bende takipçin olcam bana da örnek ol ok:)
:1hug:inş. canım bakalım .2. gün bitti ..3 . ye inş....
yenilmeme gayretindeyim .... hatta bugün spora bile gittimhihoyyyt
dükkanların önünde sigara içen insanlara bak, nekadar zavallı olduklarını gör.. 2. sınıf insan kategarisine konulduklarını düşün.. ve kendinle gurur duy.. eğer çok daralırsan pencereden dışarı bak ve bol bol teniz hava al.
Tebrik ediyorummm aramıza hoşgeldinnhihoyyyt
çok tşk ederim ...:1hug:
evet sigarasız bir güne daha merhaba diyerek başlaıyorum ...
bugün sanki daha bir rahatım ... ..gün geçtikçe istek azalıyor sanki
inatla ve hırsla yenilmiyorum bu arada..
2gün öylesine canım çekti ve savaştım ki onunla..
10 yıllık içiciyim günde 1 paket hatta bazen aşardı.
3 .güne gelebilmem mucize gibi kendi açımdanzemuszemus
çünkü ben o illleti içmeyi ,onu kendime bir ödül görmeyi ,
iş güç ,sonrası bir kahve ile tüttürrmeyi çok seven biri idim ,
buna rağmen onsuzluğa alışmaya çalışıyorum ...
özelikle kahve vs içiyorum ama onsuzsüprizzzzz
kızlar deneyin en azından deneyin,başaracaksınız elbet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?