• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

tebrik ederim pandoracım...
bana da kısmet olur inşallah bırakmak.
çok imreniyorum bıraktım diyenlere.kutlarım tekrar
canımmm tşk ederim yerimseniben
bıraktım diyemiyorum hala ama bırakmaya çalışıyorum...
umarım sende başarırsın sadece kafaya koy ve uygulamaya geç...

Tebrikler Pandoracım..Takip ediyorum yaşadıklarını.. Kendime ekol olarak seçtim seni bilesin:)
hera cım ne mutlu bana...olumunekankayizsmile
daha da büyüyor sorumluluklarım o halde ....
3. günüm de bitmek üzere...:lepi:
kendimi seviyorum ve büyük bir gurur duyuyorum,aferin bana alkisalkisalkis

pandora seni tebrik ederim :) ama sanki daha önce bırakma deneyimin oldu sanki senin dimi? hatırlıyorum sanki seni?
ayrıca inadına kahve içmekte benim yöntemim :) yani bende o şekilde yaptım :) inadınada kahvenin tadından daha bi haz aldım daha bi keyifli içtim :)

vala kızlar sormayın ...
hafta sonu nerede sigara içilen ortam oradaydık , hep ortamlar oldu ...
5. günde 2 sigara içtimeyvahedigeldismiledün ve bugün,ikini unutarak fırt aldım dalmış olmalıyım ...
hala bırakma çabasındayım ama bunlar beni geriye mi attı ki ,
yoksa hala şansım var mı bilmem...bilmiyorumkismile
kendime çoook kızgınım yaaa....
sizde kızacaksınız biliyorum ....

vala kızlar sormayın ...
hafta sonu nerede sigara içilen ortam oradaydık , hep ortamlar oldu ...
5. günde 2 sigara içtimeyvahedigeldismiledün ve bugün,ikini unutarak fırt aldım dalmış olmalıyım ...
hala bırakma çabasındayım ama bunlar beni geriye mi attı ki ,
yoksa hala şansım var mı bilmem...bilmiyorumkismile
kendime çoook kızgınım yaaa....
sizde kızacaksınız biliyorum ....

her ne yaparsan kendine yapıyorsun ve kendine kötülük yapmakla seni seven insanlara da kötülük yapmış oluyorsun... :olmaz:

selamlar arkadaşlar 3-4 gün önce bende forumdaydım sigarayı bırakmayı denedim ama olmadı maalesef...ama yılmak yok dedim...dün akşam 21:00 itibari ile son sigaramı içtim yani 24 saati çoktan tamamladım..1 haftadır koydum kafaya sanki bende nefret etmeye başladım sigaradan...kesinlikle inanıyorum bırakıcağıma...çok nadir de olsa nikotin sakızı kullanıyorum..ve kesinlikle sigara içme isteği bastılıyor sadece beyinde bitirmek gerek bu iş sanıldığı kadar çok zor değilmiş bende inanamıyorum şuanki ruh halime:)))ohaoldumsmileohaoldumsmile

Onlarca kez sigarayı bırakmayı deneyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki,ilk 3 gün aksine benim için daha rahat geçiyordu.Asıl sorun 4. ve 5. günler.Sanırım nikotin vücuttan çekildikçe aşırı bir istek uyandırıyor.Ama vazgeçmeyin sakın.Bende bırakamıycamı düşünüyordum ama 1 ayı geçti.Artık günleri falan saymıyorum,aklıma gelmiyor..

Onlarca kez sigarayı bırakmayı deneyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki,ilk 3 gün aksine benim için daha rahat geçiyordu.Asıl sorun 4. ve 5. günler.Sanırım nikotin vücuttan çekildikçe aşırı bir istek uyandırıyor.Ama vazgeçmeyin sakın.Bende bırakamıycamı düşünüyordum ama 1 ayı geçti.Artık günleri falan saymıyorum,aklıma gelmiyor..

ya korktum ama şimdi nadirem...:1shok:
hala inanamıyorum ben ya 28 saatir sigara içmedim...ilk defa bu kadar uzun...
kesinlikle vazgeçmicem..sadece aşırı yemek yeme isteği var o kadar..sürekli su içiyorum..pozitif düşünüyorum..sinirlenirsem sigaraya saldırabilirim.:olmaz::olmaz:..uyku uyumaya çalışıyorum..kesinlikle sigarayı hatırlatacak hiç birşey gözümün önünde bulundurmyorum....şimdilik bu kadar.... hergünümü yazıcam sizlerle paylaşıcam umarım kolay olur arkadaşlar hepimizi için.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar sigaraya başladıktan sonra 6-7 kilo kaybettim...kilo yakışıyormuş bana çevremden duyduklarım birde çirkinleşmişim sigaraya başladıktan sonra...size de bu tarz tepkiler geliyormuydu...çirkinleştin gibi...şimdi tekrar almak istyrm..siz ne kadar kilo aldınız sigarayı bıraktıktan sonra...???

benimde 3. günden sonra zorlamaya başladı daha çok nedense...bilmiyorumkismile
idealist dediğin gibi bende de aşırı bir yeme isteği oluştu,bende kilo alsam fena olmaz hanizemuszemus
ama inanırmısın ,sanki 5 günde cildim daha bir parladı bayanssulusmile
allahım yardım etsin bize ne diyim ,çok üzülüyorum ben ...akannehir

benimde 3. günden sonra zorlamaya başladı daha çok nedense...bilmiyorumkismile
idealist dediğin gibi bende de aşırı bir yeme isteği oluştu,bende kilo alsam fena olmaz hanizemuszemus
ama inanırmısın ,sanki 5 günde cildim daha bir parladı bayanssulusmile
allahım yardım etsin bize ne diyim ,çok üzülüyorum ben ...akannehir

ya gerçekten mi cnm:1shok: 1 hafta çok zorlu aslında ama 3.günden sonrayı çok merak ediyorum...aslında çok fazla takmıyorum kafama..sürekli zararlarını okuyorum..forumu takip ediyorum kknin da bende çok etkisi oldu ne mutlu...
evet ya kilo almak isytiyorum bende canım....
sanki aldım gibi..annemde bana diyoo gözlerin,yüzün daha bi güzel diye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.en güzeli nefesim kokmuyor..evde maalesef sigara içen babam var şimdiden kokusundan nefret ediyorum..çok çabuk geliyo burnuma kokusu ..çok kötü...:olmaz:

ya gerçekten mi cnm:1shok: 1 hafta çok zorlu aslında ama 3.günden sonrayı çok merak ediyorum...aslında çok fazla takmıyorum kafama..sürekli zararlarını okuyorum..forumu takip ediyorum kknin da bende çok etkisi oldu ne mutlu...
evet ya kilo almak isytiyorum bende canım....
sanki aldım gibi..annemde bana diyoo gözlerin,yüzün daha bi güzel diye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.en güzeli nefesim kokmuyor..evde maalesef sigara içen babam var şimdiden kokusundan nefret ediyorum..çok çabuk geliyo burnuma kokusu ..çok kötü...:olmaz:
canım içen biri oldumu daha da zorlanıyor insan ...
eşimle birlikte bırakmaya karar verdik ama onu yakaladım gizlice içmeye taşebbüsünde ve hem çok kızdım ,hemde çok kırıldım... çevremde içen kişi sayısı çok fazla ne yazık ki
bu da çok zorluyor ...
ama kararlı olmak zorundayız ... sağlığımız güzlliğimiz ve kilolarımızı geri kazanmak uğruna vs vs... allah yardımcımız olsun ...

Anlamıştım sesin çıkmayınca içtiğini:)Olsun Pandoracım çok iyi gidiyorsun gazlamak için değil söylemim hakikaten samimi görüşüm.En başta karar verip o kararı eyleme geçirmen büyük başarı zaten ki öyle kötü bir illet ki ilk zamanlarda olabilir kırılmalar pes etme devam et mücadelene bak sen bırakırsan belki bende bırakırım dedim ya ekosün diye bu gazlamaydı sanırım:)

İdeal senide tebrik ediyorum babanın evde içmesine rağmen maşallah canın çekmiyor ve olumsuz yönde etkileniyorsun süper ne diim darısı başımaaa..

Back