Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bbknur eşin öyle davranmakta haklı :) benimkide ilk öyle tepki vermişti yani görelim bakalım diye dudak büker tavırlardaydı ama baktı bben 1 ay içmedim oda Bıraktı ve destekledi beni. sen şanslısın eşin içmiyo. bide onun bırakması için uğraşmıcaksın :) diyet konusuna gelince sen ilkönce şu illetten tamamen kurtuldum de,ondan sonra diyet işi kolay. şuan için hem diyet hem bu illet ile savaş ederek daha da yorma kendini.. teker teker hallet :) ben diyetteydim zaten diyeti bıraktım 3 ayda sigarayı hallettim istediğimi yedim içtim illet haricinde tabi :) sonra diyete devam ettim. sen de öyle yap istersen :)

evet haklısın gerçekten diyet ve şu bırakma işi bir arada zorlar.Doğru söylüyorsun.biraz bi zaman geçsin bakalım.Ondan sonra bakalım inşallah hiççç ihtiyacım olmaz diyetisyenesositososito

ya bu arada başlanan bu topic le beraber kaç kişi bıraktı bu illeti bırakanlar nerdeler hiç görmez olduk kimseleri ya?

Haklısın canım,ama sigaraya ihtiyaç ya da bağımlılık azaldıkça topiğe girme ihtiyacı da azalıyor.Bende soruyordum bu soruyu ama anlıyorum şimdi.:)))

Haklısın canım,ama sigaraya ihtiyaç ya da bağımlılık azaldıkça topiğe girme ihtiyacı da azalıyor.Bende soruyordum bu soruyu ama anlıyorum şimdi.:)))

ama yine de arada gel buraya yeni katılacak arkadaşları desteklemek için olumunekankayizsmile onların bize gerçekten ihtiyaçları var olumunekankayizsmile gitme gitme geeelll kaydirigubbakcemile

ya bu arada başlanan bu topic le beraber kaç kişi bıraktı bu illeti bırakanlar nerdeler hiç görmez olduk kimseleri ya?

bayağı bırakan oldu ama bıraktım deyip bi daha uğramayıp akıbeti belli olmayanda çok oldu a.s ama sen burada birisinin olup olmamasına takılma burasını dara düştüğünde yazdığın bir günlük gibi düşün elbet bizlerden birileri gelip senin bu konuda yanlız olmadığını sana hissettirecektir. bide zamanın olduğunda geçmiş sayfalara da bi bak :) bak bakalım bırakma aşamasında kim kaç kere ağlama krizine girmiş :)

iyi akşamlar hepinizee yeniyim aranızda topiği görünce yazasım geldi :) bugün bende almadım paket iyi dayandım çalışırken aklıma gelmedi ama eve gelince biraz biraz canım istemeye başladı 2 kutu naneli sakız aldım aklıma gelmesin diye ama bakalım inşallah irademe sahip çıkabilirim.

a.s. Hoşgeldiiiin a.s.
Kararından dolayı seni tebrik ediyorum.Ve umarım yılmayıp nikotin canavarıyla olan savaşını kazanırsın.Bu çok da kolay bişey değil.Sıkıntılı zamanlar geçirebilirsin ama sigarayı bıraktığın için mutlu olursan,neden bırakmak istediğini iyice aklına sindirirsen zamanını daha rahat geçirirsin.Zaten 1 haftadan sonra artık eski ihtiyaç kalmıyor.Alışkanlık unutulmaya başlanıyor.

20. günüm...........Arasıra aklıma geliyor,sonra hemen geçiyor.Bir şeyden çok eminim artık,asla ve asla eskisi gibi bağımlı olmak istemiyorum.Kızıma da her an doya doya sarılabiliyorum.Önceden bana pis koktuğumu söylüyordu,şimdi saçlarımı kokluyor "annecim saçların çok güzel kokuyor" diyor.Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Bazen öpmek isterdi beni,sigara içmiş olurdum,red ederdim,öpmezdim.Kendimi çok kötü hissederdim sonra.Hep yazıyorum ya " mis gibi kokuyorum " falan diye.Hakikaten bırakmamın en çok bu halini sevdim.O iğrenç koku giremiyor artık kızım ve benim arama..

o illeti bıraktıktan sonra kızını öperken yaşadığın o mutluluk ve iç huzuru da cabası desene :)

evet canım aynen öyle.Eşim desen O da yanına oturduğumda falan "iğrençsin,kötü kokuyorsun " diye bilerek ve isteyerek beni rencide ediyordu.Zaten ben ona bıraktığımı söylememiştim.Onca başarısız denemeden sonra ınanmıyordu artık.Geçenlerde ne güzel kokuyorsun dedi.Sen sigara içmiyormusun artık diye sordu.O zaman söyledim bıraktığımı.Ne kadar dikkat etsemde kokuyordu işte.

evet ya demekki yalnız değilmişim benim yaşadıklarımı yaşayanlarda varmış.İki kızım var.Sigara içtikten sonra onlara yaklaşmazdım.Zaten onlardan da gizli içiyorum görmelerini istemiyorum.Onlar öpmek isteseler yada kavga edip de birinden biri mutlaka bana sığınmak istediğinde bahane uydurup hemen ordan uzaklaşıyordum ve kesinlikle yanlarına gitmiyordum bu durum beni çok üzsede sigara içtiğimi anlamamaları için buna da katlanıyordum ahhh ahhh yani bu sigara bizden ne çok şey götürüyordu paramız, sağlığımız, çocuklarımızın en çok bize ihtiyacı olduğu anda sigara yüzünden onları reddediyorduk.Çocuğumun şefkat ihtiyacını bu illet yüzünden gideremiyordum.daha sayılacak çok şey var.ben bugün 5. günümdeyim ve iyiyim inşallah hep iyi olacağım.hepimize sigarasız sağlıklı ve çocuklarımızla mutlu bir hayat diliyorum.alkisalkisalkis

Bende kızım görmeden içiyordum.Banyoya kapanıp içerdim genelde,rahatsız edilmemek için:))Akşamları da mesela eşimle kızımla film izliyoruz diyelim ya da oyun oynuyoruz,ben onu bunu bahane edip sigara içerdim,birde kokusu çıksın diye yarım saat oyalanırdım mutfakta.Ne kadar çok boşa zaman harcıyormuşum sigara için.Artık rahat rahat eşimle,kızımla akşamları vakit geçirebiliyorum.
Bu arada apartman komşum,aynı zamanda çocukluk arkadaşım oluyor kendisi,dün sigarayı bıraktığını söyledikaydirigubbakcemile2.Ne kadar çok sevindim anlatamam.ınşallah vazgeçmez.

her sigarayı bırakmak isteyen kesinlikle allen car okumalı diorumm unuttum ben artıkk ki ben o kitabın faydasını çok gördüm allah razı olsun ebruli sultandan ve yazandan

aaaa ne demek yardımcı olabildiysem ne demek.. teşekür etmene gerek yoktu blackheard aaaa pardon zaten etmemişsin

ayy o smiley sigara içen smileymiş ben onu hep kahve içen olarak görüyodum sonradan sigara içtiğini öğrendim :) ama o günde kahve içen olarak kullanmıştım sen söyleyince farkettim :) nasıl gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…