canımmm tşk ederim yerimsenibentebrik ederim pandoracım...
bana da kısmet olur inşallah bırakmak.
çok imreniyorum bıraktım diyenlere.kutlarım tekrar
hera cım ne mutlu bana...olumunekankayizsmileTebrikler Pandoracım..Takip ediyorum yaşadıklarını.. Kendime ekol olarak seçtim seni bilesin:)
hera canım tamamen kararlı olarak ilk denemem ...guclubacismile
vala kızlar sormayın ...
hafta sonu nerede sigara içilen ortam oradaydık , hep ortamlar oldu ...
5. günde 2 sigara içtimeyvahedigeldismiledün ve bugün,ikini unutarak fırt aldım dalmış olmalıyım ...
hala bırakma çabasındayım ama bunlar beni geriye mi attı ki ,
yoksa hala şansım var mı bilmem...bilmiyorumkismile
kendime çoook kızgınım yaaa....
sizde kızacaksınız biliyorum ....
Onlarca kez sigarayı bırakmayı deneyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki,ilk 3 gün aksine benim için daha rahat geçiyordu.Asıl sorun 4. ve 5. günler.Sanırım nikotin vücuttan çekildikçe aşırı bir istek uyandırıyor.Ama vazgeçmeyin sakın.Bende bırakamıycamı düşünüyordum ama 1 ayı geçti.Artık günleri falan saymıyorum,aklıma gelmiyor..
benimde 3. günden sonra zorlamaya başladı daha çok nedense...bilmiyorumkismile
idealist dediğin gibi bende de aşırı bir yeme isteği oluştu,bende kilo alsam fena olmaz hanizemuszemus
ama inanırmısın ,sanki 5 günde cildim daha bir parladı bayanssulusmile
allahım yardım etsin bize ne diyim ,çok üzülüyorum ben ...akannehir
canım içen biri oldumu daha da zorlanıyor insan ...ya gerçekten mi cnm:1shok: 1 hafta çok zorlu aslında ama 3.günden sonrayı çok merak ediyorum...aslında çok fazla takmıyorum kafama..sürekli zararlarını okuyorum..forumu takip ediyorum kknin da bende çok etkisi oldu ne mutlu...
evet ya kilo almak isytiyorum bende canım....
sanki aldım gibi..annemde bana diyoo gözlerin,yüzün daha bi güzel diye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.en güzeli nefesim kokmuyor..evde maalesef sigara içen babam var şimdiden kokusundan nefret ediyorum..çok çabuk geliyo burnuma kokusu ..çok kötü...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?