Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

teşekkürler cnm...bugün 2. günüm çok mutlu iyi hissediyorum kendimi....
canım sigarayı çekmiyor...aksine nefret eder gibiyim..ciğerlerim dolu sanki...rahatsızlık duyuyorum..babam sigara içince cnm çekmiyor cnm aksine rahatsız oluyorum...sabah sigara kokusuyla uyandım ama istekle değil miğde bulantısı oldu rahatsız oldum..3 sene nasıl içtim bu illeti ben ya düşünüyorum şimdi...ağzım hiç boş değil sürekli abur cubur....

benimde çevremde çok fazla cnm içen sayısı..başta babam ancak bunu beyinde bitirmek önemli bence...zararları hep aklımda..bugün daha bi rahat uyandımm ..şimdiden etkisini görüyorum.....amin cnm hepimiz için...

Süpersin cnm istikrarını keybetme hiç..Bende takip ediyorum sizleri ilham açısındanalkisalkisalkis Pandora içiyor hala sanırım sesinin çıkmadığına göre..

Süpersin cnm istikrarını keybetme hiç..Bende takip ediyorum sizleri ilham açısındanalkisalkisalkis Pandora içiyor hala sanırım sesinin çıkmadığına göre..

hyr içmiyorum daha doğrusu hala direniyorum ne yazık ki ....olumunekankayizsmile
ama dahada zorlanır isem hipnoz yöntemi ile bırakmayı deneyeceğim ....CADIARZU

hyr içmiyorum daha doğrusu hala direniyorum ne yazık ki ....olumunekankayizsmile
ama dahada zorlanır isem hipnoz yöntemi ile bırakmayı deneyeceğim ....CADIARZU

kendine olan inancını kaybetme canım....lüften pes etme.lmaz:..ben etmiyorum..etmicemde...1 hafta geçsin daha rahat olucak inş..şimdiden fark ediyorum olumlu yansımaları...çevremde herkese söylüyorum..tam destek var yanizemuszemus...başarısız olmak beni korkutur açıkçası..mahçup olurum....kaydirigubbakcemile5

sağol cnm..çok da zor değil inan..mutlu hissediyorum kendimi..lütfen sende dene cnm..en büyük idolüm komşum yıllardır içiyordu..6 aydır bıraktı..kilo aldı güzelleşti...düşünüyorumda...sigara=çirkinlik hangisi tabii ki güzelliğim,sigara zevkimden önce gelir...zemuszemuszemuszemus

benimde etrafımda çok içen vardı.. babam eşim kardeşim ablam eniştem.. şuan kardeşim ve eniştem kaldı diğerleri bıraktı sayemde :)) enişteme ve kardeşime de bıraktıracaktım ama onlar istemediler bırakmayı :)))

benden sana tavsiye herkeze bıraktım deme.. sonra etrafındakiler içmen için gizliden gizliye insanı içmesi için zorluyolar.. sonrasında doya doya dalga geçmek için biliyodum bırakamıyacağını demek için.. halbuki yine de bırakmaya çalışan hiç denemeyen birine göre bence 1-0 öndedir ama gel sen onu tryaki arkadaşa anlat :))
içmicem istemiyorum şuan vs de..ne zaman zor günleri atlattın işte ozaman göğsünü gere gere bıraktım de.

benim kadar sigara içilen ortama girmiş olamazsın.. bende hafta sonu piknikteydim millet sigaraları tüttürüp durdu mangallar o biçim.. ama önemli olan istemek.. içtimmi hayıırrrrr..... lmaz: sende isteseydin içmezdin.. bıraktıktan 4 gün sonra falan arkadaşlara hafta sonu kahvaltıya gittik kahvaltı sonrası millet masada yaktı sigaraları ben içmedimm.. sonrasında türk kahvelerimiz geldi boğaz manzarası eşliğinde herkez kahvenin yanında yaktı sigaraları ben içmedim.. yani anlayacağınız istenmezse içilmiyor şekerler.. zorla kimse size bu illeti içiremiyor.. buna sigaranın kendiside dahil.
bide sigarayı ilk terkettiğiniz zaman sanki şeytan sizinle oynuyor gibi inadına içeceğiniz ortam yaratılıyor :) ama sabrederseniz mükafatını alacaksınız kızlar..

haklısın cnm aslında mutluluktan bahsediyorum....ama hata yapıyorum...bugün annemde kızdı ne öle cocuk gibi herkese söylüyosun dedi...evden dışarı çıkmamaya çalışıyorum zaten..inanılmaz bi baş ağrısı var..ilaç alıyorum çok rahatsız oldum akşam yemekten sonra...offff zorlamaya başladı..ama pes etmicem..yediklerimin tadi şimdiden farklı geliyo...evet yakın bi arkdşma bahsetim kendisi inanılmaz bi tiryaki..bırakmazsın ki dedi ama hiç takmadım kafama..nasıl başladıysak öle de bırakabiliriz..ben inanıyorum...

nerelerdesiniz kızlar yalnız bırakmayın beni ya....3.günüme girdim yaşasınnnn:)))
darısı tüm sigarayı bırakmak isteyenlerin başına...

tebrik ederim seni idealist bende senin gibi nefret ettim ve ben bunu bırakıcam dedim 28 yaşıma girdim 12 senedir sigara içiyodum düşün artık benim halimi kafanda ben bırakıcam de kimse ye aldırma bazen sigara keyfi yaptığımız arkadaşlarımız onları yalnız bırakmamızı istemedikleri için bize bu konuda yapamassın edemessin gibi motivasyonumuzu bozucu davranışlar sergileyebiliyorlar.ama merak etme sen sadece sabret.Millete söylememe konusuna bende katılıyorum söyleme fazla kimseye.geçenlerde bir arkadaşım beni ziyarete gelmişti.hadi yakalım birer sigara dedi.yok ben bu aralar içmemeye çalışıyorum dedim sonra kendimce sigaradan nefret etme ve bırakma isteğimin nedenlerini sıralamaya başladım ne dedi dersiniz arkadaşım "şu an sen bunları konuşurken canım deli gibi sigara istedi" dedi.yaaa ben beni onaylamasını destek vermesini beklerken o öle dedi. neyse benim kimsenin desteğine ihtiyacım yok kendime ettiğim kötülükten vazgeçtim ve bu alışkanlığımdan kurtulmaya çalışıyorum hepsi bu.Böyle düşün ve kurtul.ayrıca bu forumun da motivasyon anlamında gücü yüksektir.buraya sık sık yaz ben yazdım yazdım o zor zamanları biraz atlattım şimdi 19. günümdeyim..Allah devamınıda nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim canım..evet maalesef içimde tutamayıp yakın arkadaşlarıma çevreme söyledim..hatta biraz önce artık içmiyorum sigara dedim bi arkadaşıma..işe başlarsan içmezsin demi(iş konusunda yardımıcı olucak)dedi..hayır dedim kesinlikle içmicem...inandırmak gerçekten çok güç insanlara..bende paylaşmıcam artık sigarayı bıraktığımı...3.günüm biraz zorlanıyorum sanki..sabah birden uyandım anne neden bu evde sigara içiliyor dedim,babam içti zannetim..hayır baban sigara içmedi dedi..2- gündür bu sigara kokusu ile uyanıyorum neden acaba..

Merhaba
size taptaze animi anlatayim bilmiyorsunuzdur ama 10 gundur Amerikadayim hesapta tatil ama sigra kabusuna donusen bir tatil. Marblehead (MA) da daha 2 yasinda konusmayi bilmeyen bir bebenin No Smoking sozleri beni cok etkiledi ve yaklasik 60 dakika icinde icecegim sonm sigaradan sonra sigaraya noktayi koyacagim. Bu sadece bir ornek hayatim boyunca sigara ictigim icin bu kadar asagilandigimi hatirlamiyorum. Bunu hak edioyorsaniz buyrun devam edin ama benden bu kadar.... Her yerde yuzunuze vuruyorlar hic hos olmayan bir manzara' 2 kez tutuklanma ile karsi karisya kaldim gerekce birinde bahcede sigara icmem digeri sigrayi ufledigim yon. Traji komik ama aci gercekler... benden buraya kadar....

Buna ek olarak sigara icenlere de burada bagimli deniyor ! Oysa biz Turkiye'de bagimli kelimesini esrar vb. kullananlara diyoruz degil mi bizi ayni kefeye koyuyorlar once yanlis geldi ama bagimli degilseniz buyrun birakin sigarayi.... BIRAKAMIYORSANIZ BAGIMLISINIZ

evet nokta zamani....

27 Nisan 2010 20:15 filan Salem MA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…