Anlamıştım sesin çıkmayınca içtiğini:)Olsun Pandoracım çok iyi gidiyorsun gazlamak için değil söylemim hakikaten samimi görüşüm.En başta karar verip o kararı eyleme geçirmen büyük başarı zaten ki öyle kötü bir illet ki ilk zamanlarda olabilir kırılmalar pes etme devam et mücadelene bak sen bırakırsan belki bende bırakırım dedim ya ekosün diye bu gazlamaydı sanırım:)
İdeal senide tebrik ediyorum babanın evde içmesine rağmen maşallah canın çekmiyor ve olumsuz yönde etkileniyorsun süper ne diim darısı başımaaa..
canım içen biri oldumu daha da zorlanıyor insan ...
eşimle birlikte bırakmaya karar verdik ama onu yakaladım gizlice içmeye taşebbüsünde ve hem çok kızdım ,hemde çok kırıldım... çevremde içen kişi sayısı çok fazla ne yazık ki
bu da çok zorluyor ...
ama kararlı olmak zorundayız ... sağlığımız güzlliğimiz ve kilolarımızı geri kazanmak uğruna vs vs... allah yardımcımız olsun ...
Süpersin cnm istikrarını keybetme hiç..Bende takip ediyorum sizleri ilham açısındanalkisalkisalkis Pandora içiyor hala sanırım sesinin çıkmadığına göre..
hyr içmiyorum daha doğrusu hala direniyorum ne yazık ki ....olumunekankayizsmile
ama dahada zorlanır isem hipnoz yöntemi ile bırakmayı deneyeceğim ....CADIARZU
Süpersin cnm istikrarını keybetme hiç..Bende takip ediyorum sizleri ilham açısındanalkisalkisalkis Pandora içiyor hala sanırım sesinin çıkmadığına göre..
benimde çevremde çok fazla cnm içen sayısı..başta babam ancak bunu beyinde bitirmek önemli bence...zararları hep aklımda..bugün daha bi rahat uyandımm ..şimdiden etkisini görüyorum.....amin cnm hepimiz için...
kendine olan inancını kaybetme canım....lüften pes etme.lmaz:..ben etmiyorum..etmicemde...1 hafta geçsin daha rahat olucak inş..şimdiden fark ediyorum olumlu yansımaları...çevremde herkese söylüyorum..tam destek var yanizemuszemus...başarısız olmak beni korkutur açıkçası..mahçup olurum....kaydirigubbakcemile5
hyr içmiyorum daha doğrusu hala direniyorum ne yazık ki ....olumunekankayizsmile
ama dahada zorlanır isem hipnoz yöntemi ile bırakmayı deneyeceğim ....CADIARZU
vala kızlar sormayın ...
hafta sonu nerede sigara içilen ortam oradaydık , hep ortamlar oldu ...
5. günde 2 sigara içtimeyvahedigeldismiledün ve bugün,ikini unutarak fırt aldım dalmış olmalıyım ...
hala bırakma çabasındayım ama bunlar beni geriye mi attı ki ,
yoksa hala şansım var mı bilmem...bilmiyorumkismile
kendime çoook kızgınım yaaa....
sizde kızacaksınız biliyorum ....
benden sana tavsiye herkeze bıraktım deme.. sonra etrafındakiler içmen için gizliden gizliye insanı içmesi için zorluyolar.. sonrasında doya doya dalga geçmek için biliyodum bırakamıyacağını demek için.. halbuki yine de bırakmaya çalışan hiç denemeyen birine göre bence 1-0 öndedir ama gel sen onu tryaki arkadaşa anlat :))
içmicem istemiyorum şuan vs de..ne zaman zor günleri atlattın işte ozaman göğsünü gere gere bıraktım de.
tebrik ederim seni idealist bende senin gibi nefret ettim ve ben bunu bırakıcam dedim 28 yaşıma girdim 12 senedir sigara içiyodum düşün artık benim halimi kafanda ben bırakıcam de kimse ye aldırma bazen sigara keyfi yaptığımız arkadaşlarımız onları yalnız bırakmamızı istemedikleri için bize bu konuda yapamassın edemessin gibi motivasyonumuzu bozucu davranışlar sergileyebiliyorlar.ama merak etme sen sadece sabret.Millete söylememe konusuna bende katılıyorum söyleme fazla kimseye.geçenlerde bir arkadaşım beni ziyarete gelmişti.hadi yakalım birer sigara dedi.yok ben bu aralar içmemeye çalışıyorum dedim sonra kendimce sigaradan nefret etme ve bırakma isteğimin nedenlerini sıralamaya başladım ne dedi dersiniz arkadaşım "şu an sen bunları konuşurken canım deli gibi sigara istedi" dedi.yaaa ben beni onaylamasını destek vermesini beklerken o öle dedi. neyse benim kimsenin desteğine ihtiyacım yok kendime ettiğim kötülükten vazgeçtim ve bu alışkanlığımdan kurtulmaya çalışıyorum hepsi bu.Böyle düşün ve kurtul.ayrıca bu forumun da motivasyon anlamında gücü yüksektir.buraya sık sık yaz ben yazdım yazdım o zor zamanları biraz atlattım şimdi 19. günümdeyim..Allah devamınıda nasip etsin inşallah.
evet nokta zamani....
27 Nisan 2010 20:15 filan Salem MA
evet nokta zamani....
27 Nisan 2010 20:15 filan Salem MA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?