Hadi Saçmalayalım..

Valla bana kalsa yarın sabah yola çıkarım. Çevirilerlen iş bitse iyi, konuşmakta zorlanıyorum

Sana kalmaz o yarın gidersin diye işte ne gibi bir zorlanma bu? yoksa sende klasikcilerdenmisin '' abiii anlıyorum ama cevap veremiyorum''

Sana kalmaz o yarın gidersin diye işte ne gibi bir zorlanma bu? yoksa sende klasikcilerdenmisin '' abiii anlıyorum ama cevap veremiyorum''

Anlarsam az çok cevap veriyorum, kalıpsız da olsa derdimi anlatıyorum. Ama ben anlayamıyorum ki, çok hızlılar çok yuvarlıyorlar. Bi de çok unutkanım, ezberlediğim çoğu kelimeyi zamanla unutuyorum. Sanırım bunun sebebi sürekli kullanmamak.:26:

Devamlı pratik devamlı bıkmadan usanmadan ve diziler filmler kulağı aşinaaa etmek lazım:126:

usendigimden sabah kahvalti etmem diyecemde konu basligiyla icindekiler alakasizmi ne :26:

Gece uyumak hiç istemiyorum bazen. İlla güneşi görücem sonra rahatla uyuyorum. Bu terste bir işlik var. :86:

Gece uyumak hiç istemiyorum bazen. İlla güneşi görücem sonra rahatla uyuyorum. Bu terste bir işlik var. :86:

Belki vampire dönüşüyosundur terste işlik varsa Ben zaten uyumuyorum sabaha karşı uyuyorum sonra 11 gibi işe gidiyorum akşamda eve geliyorum bu

Belki vampire dönüşüyosundur terste işlik varsa Ben zaten uyumuyorum sabaha karşı uyuyorum sonra 11 gibi işe gidiyorum akşamda eve geliyorum bu

Sanırsam olabilitesi yüksek Bende sabaha karşı uyuyorum 13.00-14.00 gibi kalkıyorum, 17.00 de de okula gidiyorum. Ne iş yapıyorsun? :44:

Sanırsam olabilitesi yüksek Bende sabaha karşı uyuyorum 13.00-14.00 gibi kalkıyorum, 17.00 de de okula gidiyorum. Ne iş yapıyorsun? :44:

erkek arkadaşımın tükkanı var bilgisayar üzerine onunla çalışıyorum masa başı işş hem gönlümm zengin oluyor hemde cebim

Ark 2 gün oldu ve aramadım heyoooooo.....
sevindiğim şeye bak iyice psikolojim bozuldu yahu

ne saçmalasam diye düşünürken ,düşündüğüm şeyin nekadar saçma olduğuna karar verdim..saçlarıma perma yaptırmak istiyorum yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…