Ark 2 gün oldu ve aramadım heyoooooo.....
sevindiğim şeye bak iyice psikolojim bozuldu yahu
Birkaç gün daha sabret zaten sonrasında anti-deprasan ilaçlarla daha sabırlı hale gelirsin
Alemsin Ark
Allahım 2 de uyandım hala uykum var, dün gece 12den beri uyuyorum.
O nasıl bir uykudur 14 saat uyunurmusen uyumamışsınki bildiğin kotalı bitkisel hayat yaşamışın saçmalamışın gerçekten
Valla öyle güzel uyudum ki, mışıl mışıl. Uyku düzenim bozuldu iyice ya
14 saatlik uykumu o neymis yavrummm
kafamı taşlara vurmak istiyorum...
mışıl mışıl tabi:) 8 saatten sonra resetliyor vücud kedini tekrar uyku moduna giriyor sende sanıyosunki iyi bişe oluyor ama olmuyor
Bide olmuyor diyor kendini aklayacak sorsan:)) asıl o yaptığın olmuyoranzer balına ne oldu acaba hemşerimmmm??? bu arada sen hiç anzer balı yedinmi?
Şifadır az çıkar zaten yılda pahalıdır... öyle kahvaltıda falan yenmez zaten yiyemezsin kesilirsin tavsiye ederim bulabilirseniz deneyin derim... sabah bir tatlı kaşığı yatarken bir tatlı kaşığı ooohhhh misss...:) böyle 32564875 saatte uyumazsın zinde tutar insanıEvet kendimi aklayacaktım da olmadı sanırsamHayır yemedim güzelmi?
Noldu anzercim?
Bide olmuyor diyor kendini aklayacak sorsan:)) asıl o yaptığın olmuyoranzer balına ne oldu acaba hemşerimmmm??? bu arada sen hiç anzer balı yedinmi?
hiç saçmalıyorum işte kızlar..
ben anzer balı yedim mi bilmiyorum çok çeşit bal yemişliğim vardır.. arasında oda mutlaka olmuştur :)
derdin başını almış gidiyor aç bir konu hemen:)