Balık yemeyi sevmem kılçık ayıklamak işkence gibi
ders çalışmaktan nefret ediyorum
Balık yemeyi sevmem kılçık ayıklamak işkence gibi
sınav haftam geldi çattı sabaha kadar aliyenin eski bölümlerini izliyorum ve hastalık oldu kurtulamıyorummm
bak bendede bi hastalık var izlediğim birşeyi bin kere izlerim... mesela şuan prison break 1. sezon 15. bölümü izliyorum:) bu hastalıkla ben yıllardır yaşıyorum zor bir durum seni anlıyorum.. ne sınavı bu arada?
Normalde izlesem bir şey değil, ne zaman işim olsa, ders çalışacak olsam canım bir şeyler izlemek istiyor :) Vizelerim başlıyor pazartesi günü maalesef.
bazen bütün insanlar hastalık sahibi gibi her eşyamın kendime ait olması çok zorluk cıkarıyor cantam valiz gibi kendimi sevmiyorum bu yüzden cantamın sapı koptu yedek ayyakabı bile var icinde
çantada yedek ayakkınıyıda ilk kez duydum:)))) sendeki boyut farklı korkarım kışın bot falan koymaya kalkarsın
bot gıymem kı :)bot degılde yanına mutlaka ayakkabı oluyo.sabundan yedek tısorte kadar.cok garantıcıyım sanırım.
peki hiç kullanma gereği oldumu? ''sabun hariç bende el dezenfekşın taşırım'' ha bide mutlaka jelibon:) onsuz yapamam
evet etek giyince coraplarım kacınca kullanıyorum sabun kullanıyorum yemek yedıysem cıkarken lavaboda dıs fırcamı kullanıyorum şarj aletim vs ilginc bişey yokta cok kalabalık su huyumdan vazgecmek ıstıyorum cok sacma bana gore
şeytan dürtüyor işte çalışma diye:) hangi bölümde okuyosun?
Bana sorulan soru havada kalmış :) Uluslararası ticaret okumaya çalışıyorum