Hadi Saçmalayalım..

bu yoğurdu saçmalasaktamı saklasak yoksa bu yoğurdu saçmalamasaktamı sakalsak-ki daha fazla saçmalasak sonumuzda pek hayıra ermez diyede düşünmekten kendimi alıkoyamadım şimdi:KK62::KK62:

Bide olmuyor diyor kendini aklayacak sorsan:)) asıl o yaptığın olmuyor:KK35: anzer balına ne oldu acaba hemşerimmmm??? bu arada sen hiç anzer balı yedinmi?

Son düzenleme:
Evet kendimi aklayacaktım da olmadı sanırsam :KK53: Hayır yemedim güzelmi? :KK8:
Şifadır az çıkar zaten yılda pahalıdır... öyle kahvaltıda falan yenmez zaten yiyemezsin kesilirsin tavsiye ederim bulabilirseniz deneyin derim... sabah bir tatlı kaşığı yatarken bir tatlı kaşığı ooohhhh misss...:) böyle 32564875 saatte uyumazsın zinde tutar insanı:KK35:

Son düzenleme:
Eşime sordum şimcik yedin mi diye, "nerde bulcam da yicem" dedi. Zor bulunduğu teyit edildi :KK1: Akdenizdeyiz buralarda bulunur mu acep?

Akdenizde çok zor bir ihtimal benim bi tarafımda Antakyalı normal bal bile zor bulunuyor:) kaldıki anzer balı... Ama kestane balı bulabilirsin oda şifadır aynıdır:):) illa bal yiyeceksin inad ettim:KK35::KK35:

Balın her türlüsü şifadır afiyet bal şeker olsun:) Tabi istinai ballarda onları halka arz ettik burada:KK33:

Bide olmuyor diyor kendini aklayacak sorsan:)) asıl o yaptığın olmuyor:KK35: anzer balına ne oldu acaba hemşerimmmm??? bu arada sen hiç anzer balı yedinmi?

hiç saçmalıyorum işte kızlar..
ben anzer balı yedim mi bilmiyorum çok çeşit bal yemişliğim vardır.. arasında oda mutlaka olmuştur :)

X